Malin Våde

Godbiter fra eBay

 • Publisert: 30.09.2017, 17:33
 • Kategori: Blogg
 • Det er sjeldnere og sjeldnere jeg bruker vipper på fritiden, men når jeg først velger å ta det i bruk har jeg forelsket meg helt i disse vippene fra eBay. Jeg har egentlig ganske lange vipper fra før av, men ærlig, ingenting funker for å få dem vippet oppover. Om noen har et mirakelprodukt som virker, tar jeg i mot tips med glede. Til da, så blir det løsvipper fra eBay de gangene jeg ønsker å pynte meg litt ekstra. Øynene mine blir også ekstra våken/merkbare av å ha synlige vipper og det liker jeg!

  Du finner vippene HER

  I dag skal vi ikke gjøre annet enn å jobbe litt med skole, slappe av og etterhvert starte på middagen. Vi var en svipptur innom sentrum og handlet noen småting og nå sitter vi bare her igjen og gjør absolutt null og ingenting. Det er ganske deilig innimellom, det også! Nyt lørdagen <3

 • Publisert: 30.09.2017, 17:33
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Janteloven ødelegger din egen lykke

 • Publisert: 28.09.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • Om det er noe jeg mener er helt på tryne noen ganger, så er det den kjære janteloven som vi verner så godt om. Og enda verre blir det for hvert år som går, for hver generasjon som kommer og for hver vinter som passerer. Folk er så hårsåre, noe som irriterer meg grønn innimellom. Det som irriterer meg mest ved denne såkalte "loven" er at det har gjort at mennesker setter en begrensning ovenfor seg selv, om når de har lov til å vise at de er fornøyd med seg selv. At man føler man må passe på sin egen stolthet ovenfor andre er jo i seg selv helt på tryne. Selvfølgelig er det en forskjell på å ose selvtillit i overkant på en måte som trykker andre ned, men å være fornøyd og vise det - det er 100% innafor i mine øyne. 

  Jeg tror alle har vært i den situasjonen hvor en føler en har satt seg selv for mye i fokus blant andre. Snakket for mye om det en oppnådde, den gode karakteren man fikk på sist prøve eller legger for mange bilder ut av seg selv på Instagram. For min del elsker jeg å se andre oppnå ting og jeg elsker å se at de flommer over av glede og stolthet. Det skal vises når en er fornøyd med seg selv. Enten man sier det et par ganger for mye, eller poster det både to og tre steder på sosiale medier. Ikke bare er det formen av hvordan vi viser det personlig som folk reagerer på. Det er faktisk blitt så t e i t at folk reagerer på at noen bare sier "Tusen takk ♥" på et bilde en liksom har brukt tid og energi på å kommentere. Hvorfor skal ikke vedkommende få lov til å kun svare "Tusen takk"? Hvorfor har det blitt slik at en "må" svare med et kompliment tilbake? Ikke bare er det stressende, men det er også veldig unaturlig. 

  Tenk over det. Det er jo egentlig ikke din business hvor mange selfies hun eller han poster på sin instagram. Er det ikke derfor profilen heter navnet til vedkommende, fordi det er han eller hennes profil? I teorien er det jo den personen profilen skal handle om. Det er ingen som sier at en er bundet til å poste bilder av natur og omgivelser, kun fordi andre blir støtt av at ansiktet ditt jevnt dukker opp. Valget om hva man poster er jo fritt frem, men fordi denne supersøtesnillegode janteloven sier så godt som "Du skal ikke tro du er noe", så har folk bitt seg altfor mye merke i dette. Om man viser litt selvtillit eller fremmer litt stolthet er man plutselig overfladisk og arrogant. 

  I mine øyne er det nødvendig og lov å være stolt og fornøyd. Har du dager du synes du er helt nydelig, at sminken sitter perfekt eller at outfiten er on point, så har du lov til å både si det og vise det - uten at folk skal mene du er høy på deg selv. Skal man lykkes i livet trenger man å drite litt i janteloven, man må tørre å trosse den. For om man forholder seg til den, så lager du og skaper du komplekser for deg selv. Psyken kan lett dras ned, fordi du føler du gjør noe samfunnet ikke liker(som å poste hele TO bilder av deg selv på rad, omg omg omg!!). Klarer du å drite i dette og poste både to og tre og fire bilder på rad, og samtidig være superfornøyd med bildene og deg selv, da kommer du langt psykisk og livskvaliteten din vil bedre. Jeg har selv vært der og kan med hånden på hjertet si at med en gang du begynner å gi litt faen, vil du med en gang merke at ting blir lettere. Du lager ikke problemer ut av småting og du gjør det du vil. Du blir ikke så begrenset som du har vært og kanskje tør du å gjøre ting du ikke har turt før, fordi ikke lengre er redd for hva andre mener. For å sette det litt på spissen, kan man si det at de som du hele tiden ser snakke i klasserommet, de som roper høyest eller som bemerker seg, veldig ofte er det de som når lengst, fordi de tør. Og det er nettopp det som er poenget. Janteloven stopper deg fra å tørre å gi 100% av deg selv. Lykke skaper vi selv, det har jeg skrevet før. Start med å leve uten en idiotisk lov som forteller deg hva du ikke er, og begynn å leve etter det du vet du er. Gjør det 100 ganger sterkere og tydeligere og du vil føle ting er mye mer naturlig, men også ekte. 

  Et litt langt innlegg, men jeg håper det falt i smak! Tilbakemeldinger her eller på Facebook(er som vanlig) alltid veldig gøy og koselig. <3 

 • Publisert: 28.09.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk // Uke 38

 • Publisert: 26.09.2017, 08:24
 • Kategori: Ukens
 • Dette blir jo forrige ukes ditt og datt, men jeg henger litt etter så da får det bli slik. Det kommer en ny "ukens" på søndag, så skal jeg se om jeg klarer å opprettholde det denne gangen! Jeg vet ikke hva som hører til i alle disse "ukens" så det blir sikkert litt forskjellig fra gang til gang. Om noe er etterspurt, bare gi beskjed. 

  Ukens høydepunkt: Uten tvil besøket fra Bergen. Det var dritgøy, koselig og alt det positive som finnes, å ha de i byen! Vi fikk gjort så mye på de fem dagene de var her, tatt igjen masse snakkeri og dagene var konstant fylt med latter og mimring. Både høres og føles ut som at vi er voksne mennesker som tar igjen "det gamle". Njeh, vil ikke se på oss som helt der, enda iallfall. 

  Ukens serie: The Vampire Diaries! Jeg begynte på denne serien for rundt én uke siden, og er snart ferdig med sesong 2. Ja, jeg henger etter som bare det, men jeg har aldri trodd jeg kom til å like serien så godt som jeg gjør. Kjæresten har også blitt smålig hektet på den, så da har jeg en å se den sammen med. 

  Ukens nedtur: Ganske åpenbart at det var da de dro igjen. En etter en satt de seg på flybussen til Værnes og plutselig var alle fire reist hjemover igjen. Skikkelig merkelig, men samtidig godt å vite at det finnes et savn der. Det betyr vel at vennskapet er viktig for meg, noe som er koselig. 

  Ukens sang: Hmm. Det må være coveret til August Dahl og Abel fra The Voice. Når de covrer "Writings on the wall" av Sam Smith får jeg rett og slett frysninger gang på gang. Den kan høres på Spotify og Youtube, for de som ønsker det! Bare til å søke opp navnene deres. 


  - Topp fra Bik Bok / Shorts fra Zara 

  Ukens tanke: Det er rart å være hjemme her i Trondheim, men samtidig ha et hjem i Bergen. Da vi var hjemme sist, var det akkurat som å komme hjem fra ferie. Samtidig føltes ikke tanken på å dra tilbake ut som en fremmedfølelse heller. Å være i Trondheim er liksom hjemme det også, på sin måte, men samtidig er det ikke det? Vanskelig å vektlegge hva som føles ut som er mest hjemme, for begge plassene har noe som tilhører seg og det er det som gjør det til et hjem. Rart å forklare. 

  Ukens mat: Den superdigge lunsjen vi spiste på Café Løkka kan ikke unngås. Det var kvalitet på maten, den ble servert fort og servicen var tipptopp! Hyggelig betjening og atmosfæren i seg selv var noe eget der vi satt i høstsolen og nøt de siste timene sammen. 

  Ukens throwback: Jeg tror nesten det må bli Polen-turen sammen med kjæresten. Vi hadde det innmari koselig på den turen, bare han og meg, hvor hele uken kun var fylt med god mat og fint vær. Vi fikk sett det vi ville og brukt tiden på det vi ønsket. Avslappende og massevis av kvalitetstid ♥

  Nå skal jeg lage frokost og så er det avgårde til skolen for å jobbe med et fag sammen med noen i klassen før vi skal på forelesning. Etter det venter jentekveld med girlsa mine, hvor vi skal lage mat og kose oss. Nyt tirsdagen deres! 

 • Publisert: 26.09.2017, 08:24
 • Kategori: Ukens
 • 0 kommentarer
 • Siste timene før avreise

 • Publisert: 25.09.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • God ettermiddag/kveld? Solen skinner fortsatt i Trondheim og 18-19 varmegrader har holdt både humør og temperatur oppe hos enhver av oss. Vi våknet ikke før rundt 11-tiden, men var kjapt ute av leiligheten idet vi innså at vi ikke hadde et eneste rundstykke eller en brødbit i hus. Etter Lars var ferdig på skolen dro vi til Café Løkka. Mest fordi vi hadde en 2 for 1 kupong på maten, men også fordi menyen hørtes megadigg ut der vi satt og småsultet i stuen. Heldigvis dro vi dit, for ikke bare hadde vi solen skinnende over oss hele måltidet. Stemningen på restaurant/kafeen var så annerledes enn hva man er vant til. Rolig og behagelig musikk, i tillegg hadde vi muligheten til å finne frem brettspill enten før, under eller etter maten var inntatt. Rundt oss satt også folk og tegnet eller hørte på musikk gjennom headsettet sitt og sippet på noe varmt å drikke. Både tegnesaker og papir lå tilgjengelig inne på spisestedet - hvor utrolig koselig er ikke det? 

  Nå har den fine jenten på bildene over dratt hjemover og hun er den siste av de fire som kom hit for snart én uke siden. Tiden flyr i godt selskap og det var skikkelig trist å se henne trille avgårde med den ødelagte kofferten sin. Litt deilig er det også, for nå er nemlig leiligheten shinet og ryddet igjen. Alt er tilbake på plass og vi skal snart på trening. Det blir godt det! 

 • Publisert: 25.09.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Bakklandet og fint vær

 • Publisert: 24.09.2017, 18:19
 • Kategori: Blogg
 • I dag tidlig dro 1/4 hjem igjen til Bergen og i rundt to-tiden dro enda en hjemover mot Vestlandet. Det vil si at gjengen er så godt som halvert nå. De to siste blir igjen til mandag(dessverre). Neida. Jeg gruer meg faktisk veldig til de drar og alt blir tomt igjen. Følelsen av å endelig ha noen av mine beste venner rundt meg har vært så deilig denne langhelgen - er såvidt det kan beskrives. Vi skal heldigvis hjemover om ikke så altfor lenge, og da skal vi selvfølgelig sees igjen. Som dere kanskje forstår er kjærligheten min for disse menneskene uendelig og jeg er glad langt inni både sjel og hjerterot for at jeg har akkurat disse menneskene i livet mitt ♥


  - Arne, Leandra og Lars - 

  Søndagen vår har vi tilbragt på Bakklandet her i Trondheim, som ligger side om side med gamle bybro. I mine øyne et av de koseligste områdene her i byen og jeg er glad for at iallfall to av de som kom opp fikk sett det. Utvalget av små kafeer er ganske bredt på Bakklandet, og med et nydelig vær, var det en deilig og koselig høststemning der vi satt og på Mat fra Hagen og nøt finværet. 

 • Publisert: 24.09.2017, 18:19
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Finere besøk fra Bergen

 • Publisert: 23.09.2017, 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Hei og hå. På onsdag kom verdens fineste gjeng fra Bergen opp hit og det var en ubegripelig stor glede å se de igjen. Sistemann kom på torsdag så de siste dagene har vi vært den fulltallige gjengen hjemmefra, minus tre stykker som ikke hadde muligheten å komme opp i denne omgang. Vi har blant annet besøkt Nidarosdomen og i dag var planen egentlig at vi skulle besøke både Munkholmen og Rockheim. For kjæresten og meg sin del ble det ingen av delene, da jeg bommet så absolutt på hvor båten til Munkholmen gikk fra. Etter minivorset i går var det nesten like greit, for da fikk vi vasket og ryddet til gjengen kommer om en liten stund. En aldri så liten bytur ble det også, og Leandra ble kjent igjen av både en og to som leste bloggen hennes. Supermorsomt og søtt på sin måte. 

  Processed with VSCO with f1 preset

  Processed with VSCO with f3 preset

  Kveldens agenda består av en tur til Tyholttårnet for en digg middag klokken åtte, så skal vi tilbake hit og slappe av. I morgen reiser nemlig noen nedover til Vestlandet igjen. Bare tanken på det gjør meg smålig opprørt, men vi ser de heldigvis igjen om ikke kjempelenge ♥ Nyt lørdagen, det skal jeg. 

 • Publisert: 23.09.2017, 17:16
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Du ditt jævla menneske

 • Publisert: 17.09.2017, 22:56
 • Kategori: Blogg
 • Jeg lurer på hvor ofte jeg tar meg selv i å tenke på hvor egoistisk jeg er. Ikke bare ovenfor de jeg kjenner, de som er rundt meg daglig, men også de jeg ikke kjenner, de jeg aldri har møtt og de jeg aldri kommer til å møte. Jeg mener, hvor ofte tar jeg ikke meg selv i å si "herregud, dette er faktisk noe så enkelt som et ekkelt og ubetydelig I-lands problem." Og hver gang skjemmes jeg like mye over hvor teit de problemene jeg sitter med er. Her om dagen satt jeg med et par sko på skjermen foran meg og klarte så absolutt ikke å bestemme meg for om jeg skulle ha de eller ei. Problemet? Om hælen var for høy for meg å gå i, eller om det ville gå fint. Hvorfor var det et så stort problem? Jo, fordi, skoene var på tilbud. Hadde disse skoene vært på fullpris hadde det ikke vært snakk om engang. Hadde ikke vurdert å kjøpe dem, men 40% avslag gjør noe med en - og det er jeg egentlig ikke noe fan av. Selvfølgelig er det deilig med avslag og tilbud på noe man ønsker seg, det kan man ikke se bort ifra, men at det skal spille en så stor rolle som det gjør til tider, det gjør meg både flau og trist. Her sitter jeg og småstresser over at salget snart er over, andre steder sitter folk og virkelig stresser over om de klarer å fø familien den dagen. 

  Misforstå meg rett i dette innlegget, for jeg er like dårlig på dette selv om de fleste andre og jeg sier ikke at man ikke skal unne seg noe fint her og der. Det jeg mener er at vi må slutte å skape små problemer til store og ubetydelige problemer. Spesielt når en har det bra og ting ikke er dårlig. Ikke bare ødelegger vi for oss selv, humøret og selvfølelsen med å bagatellisere noe lite som at en ikke får kjøpt en genser på salg, vi bygger også opp forbrukersamfunnet vårt enda mer. Hvor mange gensere trenger du, sånn egentlig - og hvor mange har du? Hvor viktig er den buksen til 50,- avslag, og må du ha den akkurat nå? Jeg forstår at vi ikke kan gjøre alt for å redde verden, men vi kan gjøre små tiltak. Slutte med småkjøpene, huske på det en har og faktisk sette pris på det. Fordi, det er faktisk ikke et så stort problem at den varen ikke blir klikket hjem i posten i kveld, selv om det gjerne virker slik. Det er bare et problem vi selv har laget oss, og som mange andre ikke kan oppleve som et problem engang. Usikkerheten om hvilke bilde som skal på Instagram ødelegger selvfølelsen, den ødelegger lykke, skaper stress og påvirker humøret. Enda et eksempel på et idiotisk problem. 

  Vår egen lykke skaper vi selv, og ved å slutte å lage problemer ut av de små tingene vil du også skape en bedre trivsel for deg selv og andre. Selv trenger jeg å si "du ditt jævla menneske" et par ganger om dagen, for å forstå det at jeg ikke har det så vondt som det skal virke som alltid. Nå sier jeg ikke at det ikke er lov å ha dårlige dager, for det er det! Jeg er så lei av de som skal komme med "husk, andre har det verre". For, det er faktisk lov til å ha det vondt innimellom, enten det er store eller små problemer, men vi trenger å sortere ut hvilke store og små problemer vi velger å ta til oss og hvilke vi hever oss over. Det er en forskjell å ha vondt inni seg fordi man ikke fikk tak i et produkt på salg eller benyttet "free shipping", enn når man faktisk har det vondt fordi dårlige tanker opptar en, og det ikke er penger eller det materialistiske som er grunnen. 

  Tilbakemeldinger her eller på Facebook er alltid koselig ♥ Nå skal jeg dusje av meg litt frustrasjon, før det blir sengen og skole i morgen. 

 • Publisert: 17.09.2017, 22:56
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Blandede følelser?

 • Publisert: 16.09.2017, 22:35
 • Kategori: Blogg
 • Endelig var helgen for hjemturen kommet. Det var litt blandede følelser rundt det å reise hjem til hjemmet som egentlig ikke er hjem, men samtidig hjemme? Haha. Deilig var det uansett, ikke minst utrolig godt å se igjen kjente ansikt på flyplassen. Vi var så heldig å få med oss den fineste solnedgangen idet vi landet, så et lite innblikk får dere under. Ellers kan dere sjekke Vsco for enda flere bilder. På middagsbordet ventet ferske vårruller(ikke ferske som i nettopp lagde). Nei, ferske vårruller som i ferske vårruller - søk det opp! Fantastisk godt og jeg spiste meg virkelig stappmett. 

  I dag var det satt opp tid for en lunsjdate sammen med to av mine bestevenner. Vi valgte å spise en diggdiggdigg club sandwich på Opus, hvor vi ble sittende å snakke og hygge oss i hverandres selskap. Ikke minst ta igjen det som kunne tas igjen. Vel tilbake i stuen utover kvelden har jeg ikke gjort annet enn en god middagslur, tv-titting med familyen og pittelitt Vampire Diaries på skjermen her og der. En god tur med hunden min har jeg også vært i dag, og sammen med den godeste pelsdotten i verden var det deilig å starte dagen i strålende sol oppi bergensfjellene ♥ 

 • Publisert: 16.09.2017, 22:35
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Vi må tørre å hjelpe

 • Publisert: 13.09.2017, 11:07
 • Kategori: Blogg
 • Etter å ha sett lanseringen av iPhone 8 og X ble det avgårde på trening. Planen var en skikkelig intensiv økt på hele kroppen, hvor jeg tenkte å varme opp med å løpe litt først. I det jeg starter tredemøllen hører jeg et enormt stort smell i treningshallen. Ovenfor meg har en jente mistet en 20kg stang oppå foten sin og står og biter tennene sammen, før hun hinker avgårde med den ene skoen i hånden. Selv ble jeg værende igjen på tredemøllen. Etter et par minutter ser jeg noen gutter som leter febrilsk i skapene på senteret og innser at skaden til hun som hinket avgårde må være større enn jeg trodde. De finner ingenting og etter enda et par minutter kommer den skadede jenten opp fra trappen, sammen med en annen jente. Hun legger seg ned med foten høyt og resten prøver å gjøre situasjonen best mulig for henne. Samtidig går flere mennesker forbi og enser ikke henne en eneste tanke. Jeg går selv av tredemøllen og starter jakten på noe som kan kjøle ned den ekstreme hevelsen hun har fått. Til slutt napper jeg en klut som ligger ved vasken i resepsjonen, finner støttebandasje og tape i medisinskrinet og får lagt kluten på foten med et godt press rundt. I det jeg starter denne hjelpen, så forsvinner plutselig alle de andre. Jeg tror de skulle hjem.

   

  Hun som har mistet stangen på foten får plutselig for seg at hun skal kjøre hjem på scooteren, fordi ingen av foreldrene svarte da hun ringte. Idet hun reiser seg så knekker hun sammen fordi hun har så vondt og jeg aner ikke hva annet jeg skal gjøre enn å sette meg ned med henne og legge hodet hennes i fanget mitt mens jeg stryker henne gjennom håret. Til slutt kommer vi frem til mellom litt tårer og hulking, at det er best å ringe en taxi og få henne på legevakten for å sjekke at det ikke er noe mer enn kun en stor hevelse. Idet taxien kommer spør jeg pent om noen forbipasserende jenter kan hjelpe oss ut med tingene, og vi får sendt henne avgårde i taxien. Selv om hun hadde store smerter var hun så takknemlig og glad for den hjelpen hun fikk og selv er jeg så glad jeg hjalp henne. De kaloriene jeg ikke fikk brent bort i går, de får jeg ta igjen i dag. 

  Poenget er at dette er mye av grunnen for tatoveringen min "stay human". Vi må huske å være medmennesker og vi nordmenn(klisjé og ekkelt å si, men dessverre sant) er altfor opptatt av oss selv. Altfor mange mennesker passerte uten å spørre om hun eller vi trengte hjelp og altfor få personer turte å se på henne i det hele tatt og spørre om ting gikk bra. Idet jeg gikk for å rydde på plass alle tingene jeg hadde brukt, kom det et par stykker bort og spurte "går det bra med venninnen din?". Svaret jeg kunne gi var at jeg verken visste navnet hennes eller hadde møtt henne før. Blikket folk reagerte med da var overraskende og undrende. Vi kan hjelpe andre rundt oss, selv om vi ikke kjenner dem og det er vi nødt til å bli flinkere på. Ikke bare vil det gi deg en god følelse i ettertid, den som mottar hjelpen vil også føle seg viktig og ivaretatt og det er slik en skal føle det. 

  Nå skal jeg tusle på skolen og ha markedskommunikasjon med favorittforeleseren. Vi begynner ikke før 12:30, men det er fint vær og deilig å ha god tid på veien. I tillegg får jeg ekstra god tid til å høre på musikk og leve i min egen verden, noe jeg synes er det beste om morgenen eller når jeg går til/fra steder. Ha en fin onsdag ♥ Tilbakemeldinger er alltid koselig, enten det er her eller på facebook.

 • Publisert: 13.09.2017, 11:07
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Påfyll i garderoben

 • Publisert: 12.09.2017, 19:44
 • Kategori: Blogg
 • Tidligere denne uken fikk kjæresten og meg litt pakker i posten fra Bergen. Deriblant var det en kjempesøt genser fra foreldrene til kjæresten, men etter en del om og men, endte jeg opp med å bytte den i og med at armene var litt utenom min stil. Bestemte meg for å ture innom Bik Bok i dag for å se om jeg fant noe fint, og jammen gjorde jeg det. En deilig genser med en liten prosent alpakka ull og litt vanlig ull, om det går an å si??? I tilllegg hadde genseren også en behgagelig og fin rødfarge, noe som gjør meg storfornøyd med valget mitt :) PLUSS at den var satt ned i pris så jeg fikk enda mer utav byttet mitt. Elsker det. De hadde genseren i grå også, noe som gjorde turen i prøverommet både vanskeligere og lengre enn nødvendig... Heldigvis fikk jeg bestemt meg til slutt, haha. Valgte å kjøpe genseren i S for da er den litt ekstra ♥ baggy ♥ superdigg nå til høsten.


  Genseren finner dere her

  Jeg fikk også en del andre pakker i posten i dag som jeg tenkte å legge ut en eller annen gang senere. Kan nevne såpass at den ene pakken kommer fra MakeupMekka og den andre kommer fra Romwe. :-) Nå skal vi glo litt på livestreamen til Apple, før vi turer avgårde på trening og brenner bort litt fett. Vi snakkesss!

 • Publisert: 12.09.2017, 19:44
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Ny på håret

 • Publisert: 10.09.2017, 14:08
 • Kategori: Blogg
 • Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye spennende, utenom at jeg har begynt å trene for fullt på treningssenter sammen med kjæresten og etter en pause siden mai, er det skikkelig godt å komme i gang igjen! Kroppen har lengtet etter å presse seg. Ellers har jeg klippet av meg halve(?) håret - eller halvparten av hvordan jeg hadde det. Jeg valgte å klippe meg hos en lærling hos H2 som tydeligvis er den største frisørsalongen her i Trondheim. Hun som klippet meg var kjempeflink, nøye og hørte virkelig etter på hvordan jeg ønsket å klippe meg. Jeg hadde med noen bilder som jeg viste henne før hun begynte, slik at hun hadde en liten veiledning. Mange tenker sikkert at lærlinger ikke er flinke nok, og selv har jeg vært borti det, men hun her rådførte seg gjennom hele klippen hos de andre frisørene og frisyren ble p e r f e k t. 

  Prisen hos lærlinger er jo også mye mer studentvennlig enn de ordinære prisene, så for noen hundre kroner fikk jeg den frisyren jeg har hatt i tankene en god stund. Til helgen som kommer blir det en hjemtur til Bergen, og helgen etter kommer gjengen fra Bergen opp hit. Med andre ord er det litt som skjer, og jeg gleeder meg! 

 • Publisert: 10.09.2017, 14:08
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Lunsj på "BROR"

 • Publisert: 03.09.2017, 14:01
 • Kategori: Blogg
 • Jeg fikk masse positiv og koselig respons på forrige innlegg. Det setter jeg kjempestor pris på, så tusen takk <3 De to siste dagene har det vært nydelig vær her i Trondheim! Sol, litt varme og helt blå himmel. En kompis av oss fra Bergen kom på besøk i går, og vi bestemte oss for å ta lunsjen på et spisested som heter "BROR". Ingen av oss hadde spist der før, men menyen så veldig fristende ut og gjett om vi ble positivt overrasket! Dette er et spisested hvor det ikke yrer av folk rundt deg, musikken ødelegger ikke for gode samtaler og maten er ikke halvferdige burgere som blir slengt i stekepannen noen minutter før den skal serveres. Tvert i mot. Atmosfæren var rolig, men samtidig livlig, musikken var noe helt annet enn om du går på Fridays eller Egon og maten var en klasse for seg selv, sammenlignet med mange andre spisesteder. Konseptet til Bror er både burgere og taco og for mange høres nok det ut som noe som vil kræsje, men nei. Tacolefsene var fylt til randen og nachosen jeg spiste var ikke en klassisk tørrsteikt kjøttdeig med ost, det var pulled biff som var gratinert i ovnen, med nachoschips på siden. Om ikke altfor lenge får vi et ganske stort besøk fra Bergen og da skal vi uten tvil ta dem med dit en av dagene ♥

  I tillegg har restauranten et litt gammeldags/enkelt preg over hvordan de serverer maten, noe som gjør restauranten til noe eget. Som dere kan se får vi vann i pappkopper og bestikket er også laget av tre. Skulle noen ha noen andre spisesteder i Trondheim å anbefale er det bare til å gi en lyd :) Snakkes! 

 • Publisert: 03.09.2017, 14:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits