Malin Våde

Forfriskende dag

 • Publisert: 23.07.2014, 18:07
 • Kategori: Blogg


 • -  Nybadet  -


  Nå har jeg akkurat spist middag og skal til og sett meg ned med en forfriskende kopp med iste og en liten toppris bar. Må beklage veldig sent innlegg! Startet dagen med å dra for å handle litt deretter har jeg tilbringt tiden på stranden. Været er fantastisk så imorgen blir det badings også! Hva har du gjort idag? ♥

 • Publisert: 23.07.2014, 18:07
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • London: Guide/reisetips

 • Publisert: 21.07.2014, 15:52
 • Kategori: London 2014
 • -   Å reise fra sted til sted  -


  Flyplassen: Gatwick
  Vi landet på Flyplassen som heter Gatwick. En enkel flyplass som er lett å finne frem på. Kan minne litt om Flesland for dere som har vært der. For å komme seg fra Gatwick til London fins det en utrolig enkel løsning som heter "Gatwick Express". Dette lyntoget(om jeg skal kalle det det) frakter deg fra flyplassen til Victoria Station på rundt 30 min. Herfra kan man velge og vrake i undergrunnsbaner alt etter hvor du skal.


  Undergrunnen:
  Vi kom jo ikke før sent på kvelden og var derfor stresset og sliten, noe som resulterte i at vi rotet veldig da vi skulle ta undergrunnen fra Victoria til Paddington. Heldigvis er engelskmenn utrolig høflige og hyggelige, så det var ikke noe problem å spørre etter hjelp. Etter 1 dagen med en del reising fra Oxford Circus til Westminister og Trafalger Square hadde vi klart å lære oss systemet. Det kan virke veldig rotete i begynnelsen, men du vil fort skjønne det i det du setter deg inn i det. 

  Hop on/Hop off:
  På fredagen tok vi oss en tur med hop on/hop off bussene de har i London. En super løsning om du ønsker å se hva London har å tilby. Bussene kjører rundt på de mest turistfylte stedene/serverdigheteene og man kan hoppe av hvor man vil og hoppe på igjen senere. Billettene varer 48 timer fra man kjøper dem og til klokken 10 om kvelden.    -  Shopping  -


  Priser:
  Jeg vil si at det er billigere med klær i London(alt etter hvor du handler). Men de fleste stedene kan du spare opp til 2-300 kroner i forhold til Norge(spesielt på sko). Om du skal ha deg en klokke, vil du også spare på å kjøpe det i London uavhengig av merket(ihvertfall det jeg så over. Blant annet Michael Kors). 

  Oxford St.
  Som de fleste vet, så ligger mye av shoppingen i Oxfrod Street og/eller i sidegatene fra Oxford Street. Du finner alle butikkene du trenger fra Primark til Chanel. Før jeg dro, leste jeg at mange syns det var kaotisk å være på shopping her. Selv syns jeg det gikk helt fint! Såklart var det en del folk, vi reiste jo trossalt midt i høysesongen, men jeg syns det gikk helt fint. Jeg vil anbefale å være tidlig ute(rundt 10-tiden). Da får du det veeldig rolig i begynnelsen.

  Primark:
  Det var her jeg fant så og si alt av klærne jeg kjøpte, ikke det at jeg kjøpte med meg så altfor mye hjem. Dette er en stor butikk med flere etasjer fordelt på et svært areal. Det er en butikk med alt du kan tenke deg fra snop til klær og tilbehør. Jeg handlet for rundt 2-300 kroner her og da hadde jeg fått med meg klær til meg selv og gaver. 
  Behrska: 
  Her og fins det mye fint! Jeg fikk dessverrebare med meg en fin topp herfra, fordi musikken de spilte var høy og ubehagelig. Prisene var helt grei og om man orker den høye bassen kan man få med seg masse gull herfra. 

  Pull&Bear: 
  På denne butikken var det masse salg og ikke overraskende, masse folk. Ikke en altfor stor butikk, så det ble fort trangt om plassen. Tross dette fikk jeg med meg en genser til meg selv og gaver. 

  Zara:
  Zara i London har så mye mer enn hva Norge kan tilby! På denne butikken kjøpte jeg meg en bukse som satt som støpt(noe som er sjeldent pga høyden min). Veldig hyggelig betjening og pga stor butikk, ble det ikke altfor trangt med masse folk.

  Topshop & Urban Outfitters:
  Her fant jeg ingenting fint. Dette er butikker jeg syns er oppskrytt og overpriset. Jeg syns man kan finne like fine ting på Primark, men det er min smak. 

  -  Servedigheter  -


  Elvebåten på Themsen:
  Dette er noe jeg vil anbefale alle som reiser til London! Bestill en hop on/hop off billett med billett til elvebåten på Themsen. Helt fantastisk opplevelse hvor du kan gå av underveis. Vi valgte å gå av i Greenwitch, et fantastisk koselig tettsted med en fin park og små, koselige gater.  

  Tate Modern:
  Dette må være det største galleriet jeg noen gang har sett og vært inni. 7 etasjer man kan boltre seg med cafè og suvenirbutikk. Dette er visst et veldig populært galleri, noe man merket. Parken utenfor var dekket av mennsker og inne var det kø for å gå i rulletrapp.

  St.Paul katedralen:
  Finere kirke tror jeg ikke at jeg har sett før. Fantastisk byggverk både inne og ute og det er masse utsmykning! Om man er på Tate Modern, kan man gå til St.Paul katedralen via en bro som går mellom disse to serverdigheten. Bare å gå på denne broen er en opplevelse i seg selv.


  London Eye
  Dette er jo en av Londons største serverdigheter. Dessverre fikk jeg ikke opplevd å sitte i en vogn, da mamma har klaustrofobi og jeg har høydeskrekk. Men vi fikk se fint på avstand. Ca 80 kroner for å ta seg en halvtimes/times tur i dette parisahjulet.

  Big Ben:
  Om du tar undegrunnen til Westminister kommer man til Big Ben i det man kommer ut. Og synet som da møter deg er mektig imponerende, om du er interressert i byggverk eller ikke. Selve bygningen i seg selv er fantastisk og den har så mange detaljer! Verdt å ta seg en titt om du skal til London.

  -  Markeder  -


  Camden Lock market:
  Camden Market ligger i "Camden Town" så om man skal på dette markedet, tar man undergrunnen til Camden Town. Idet man kommer opp fra stasjonen er man i en brøkdel av alt det markedet har og tilby. Mat, drikke, håndlagde kort, klær, iphonedeksler, massasje ++++  Greenwitch market:
  Dette har jeg skrevet om tidligere, men kan godt nevne det igjen. Dette markedet er mye mindre enn Camden og ligger i en sidegate(kan være litt vanskelig å finne). Her er det mer koselig å gå og det er ikke så folksomt. Her også finner man et bredt utvalg fra mat til håndlagde vesker og henna tattovering. 

  -  Parker  -


  St.James park:
  Denne parken ligger i St.James i nærheten av Victoria. Fantasitsk fin, stor park hvor man kan sette seg ned å slappe av etter en lang dag. Anbefales virkelig å besøke en park når man er i London.

  Greenwitch park: 
  Denne parken er litt annerledes enn de andre og muligens større. Lett å finne frem til og solen treffer perfekt for dem som vil sole seg her.

  -  Mat og drikke  -


  Pret a manger: 
  Her var det vi som oftest spiste frokost eller lunch. Fantastisk gode baguetter med mye smak! Fins overalt i London, på hvert eneste hjørne(nesten).

  Fish&Chips:
  Dette er jo Londons "big thing". Selv turte jeg aldri å smake, men om du er interressert finner du dette overalt. Lukter godt og ser godt ut også. 

  Tesco:
  Tesco er vel den matkjeden som er størst i London utenom Marks&Spencer og de små andre butikkene. Her har de det du trenger og jeg anbefaler å handle her, da de mindre butikkene ofte tar en avgift for å betale med kort.

  -  Annet  -


  Covent Garden:
  Her er det masse masse liv! Fantastisk å gå å se på alle menneskene som driver underholdning. I tillegg er det her de største merkebutikkene ligger. Burberry, Chanel. Michael Kors osv. de har restauranter overalt så det er bare til å sette seg ned å hive innpå en matbit mellom shoppingen.

  China Town:
  Jeg fikk høre at her skulle det være så mye forskjellig mat. Det kan jeg ikke si meg enig i. Det var for det meste kinamat/vietnamesisk. Ikke det at jeg ikke liker det, men det var skuffende.  Soho:
  Dette er et kjent strøk for mange og mamma har blant annet vært her før. Jeg vil si at det ikke er et sted som er verdt å besøke/bruke tid på da det eneste du finner er butikker med utsalg av sex-leketøy(såklart om du ønsker å kjøpe dette er det jo midt i blinken) :-)

  Piccadilly:
  Her også er det masse folkeliv. Folk spiller musikk på gaten og det ligger teater/musikaler på rekke og rad. Om du er ute etter å se mennesker og ha det litt gøy er dette stedet perfekt!  


  Jeg håper dette var nyttig for dere som skal til London i nærmere fremtid. Kommer ikke på mer å skrive om nå, men spør gjerne i kommentarfeltet. Kanskje jeg kan svare deg, kanskje ikke ♥ Senere en dag kommer en innkjøpsvideo/innlegg.

   

 • Publisert: 21.07.2014, 15:52
 • Kategori: London 2014
 • 4 kommentarer
 • London: day 4 + antrekk

 • Publisert: 21.07.2014, 09:32
 • Kategori: London 2014

 • -  Topp Primark Shorts Carlings Sko Schus Klokke Casio Lommebok Moods Of Norway  -  Da var jeg trygt hjemme fra London, etter 4 fantastiske dager sammen med min kjære mamma ♥ Jeg tenkte å lage et innlegg om innkjøp og type guide for dere som ikke har vært i London. Hva vil dere - skal/skal ikke?

 • Publisert: 21.07.2014, 09:32
 • Kategori: London 2014
 • 6 kommentarer
 • London: day 3

 • Publisert: 19.07.2014, 20:49
 • Kategori: London 2014


 • -  Sheen CASIO  -  Se på nydeligheten som ble med meg hjem idag! Denne fine klokken fra CASIO fikk lov å bli med meg hjem idag. 67 pund (ca 670 kr) og den var min. Den er kjøpt i en casio-forretning som ligger i Covent Garden, en butkk som er verdt å dra innom om du skal til London de neste dagene. De har en masse fine klokker på tilbud nå med alt fra 30-70% rabatt. Jeg fikk med meg denne også en annen casio-klokke til drøye 3000 norske kroner. Ellers har vi vært på en del serverdigheter idag også og tråkket rundt i Londons gater. Vi gikk faktisk helt fra Covent Garden til Embankment Station - det skal jeg love var slitsomt! 

  Nå skal vi snart kel oss om, deretter ut og spise. Kos dere resten av kvelden 

 • Publisert: 19.07.2014, 20:49
 • Kategori: London 2014
 • 6 kommentarer
 • London: day 2

 • Publisert: 18.07.2014, 11:36
 • Kategori: London 2014

 • -  Toppen er fra Bershka  -  Ny dag, nye muligheter! Idag stod vi opp i halv 10-tiden. Begge var sliten etter igår, så det var likegreit. Nå har mamsen og meg dusjet og vi skal snart hive oss rundt og sette nesen mot Westminister for å ta elvebåt og deretter se på andre serverdigheter. Kos dere masse på denne fine fredagen ♥

 • Publisert: 18.07.2014, 11:36
 • Kategori: London 2014
 • 5 kommentarer
 • It's dinner time

 • Publisert: 17.07.2014, 22:07
 • Kategori: London 2014


 • -  Nike Air Max Thea  -

  -  Piccadilly  -


  -  Redigert i Afterlight  -   Åherreguuud så sliten jeg er nå! Vi startet dagen klokken 08:00, nå er klokken 21:00 og vi ankom akuratt hotellet etter timer med shopping, sightseeing og masse tråkking i gatene. Har vært på både Topshop, Primark, Pull&Bear, Victora Secret's, Behrska og en haug andre butikker. I tillegg til dette har vi vært og sett Big Ben, kjørt Hop on/off buss, bestilt båttur til imorgen, vært i Soho og Chinatown, kjørt "underground" hit og dit og vært på cafè. Snakk om å få noe ut av dagen, dere!

  Nå skal vi ordne oss så er det ut og kose oss med en velfortjent middag ♥ har handlet for rundt 890,- inkl. gaver, så jeg er storfornøyd! 

 • Publisert: 17.07.2014, 22:07
 • Kategori: London 2014
 • 7 kommentarer
 • London: day 1

 • Publisert: 17.07.2014, 09:55
 • Kategori: London 2014

 • -  Klokken er 08:53 og jeg er våken  -  Klokken 08:00 idag var jeg oppe av sengen, klar for frokost. Vi ankom hotellet rundt halv 12 igår kveld etter å ha rotet oss fra flyplassen og hit, stresset og ikke minst sliten, var det en ubeskrivelig følelse å komme på hotellrommet! Hotellrommet er helt greit, men det ligger i nærheten av alt, så nå skal vi ordne oss, så er det shopping og annet som står på listen. Ha en super dag! Vi snakkes! ♥

 • Publisert: 17.07.2014, 09:55
 • Kategori: London 2014
 • 5 kommentarer
 • Klar for jentetur

 • Publisert: 16.07.2014, 14:33
 • Kategori: Blogg
 • -  Redigert i Afterlight  -  Da var endelig dagen her! Har gledet meg så lenge nå, og nå er det endelig tid. Skal snart løpe ut døren, for har et par småærender så er det avgårde til flyplassen. Flyet går 19:10 og skal være fremme 21:10. Kommer ikke til å blogge før jeg kommer frem og kanskje ikke før imorgen, men det ser dere :-)

   

 • Publisert: 16.07.2014, 14:33
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Hopsjøbrygga

 • Publisert: 15.07.2014, 12:22
 • Kategori: Foto
 • -   Bringebær og polkadrops  -  Dropsene kjøpte jeg på Hopsjøbrygga på Hitra. De er åpent fra 12:00 alle dager i sommer og selger så mye gammeldags! Blant annet drops og kikkerter og annet godis. De har også en restaurant i bygget ved siden av om man blir sulten. Jeg kjøpte ikke mer enn bringebær og polkadrops, men Kongen Av Danmark-dropsene deres...ååååhh ♥ Ha en kjempefin tirsdag!

 • Publisert: 15.07.2014, 12:22
 • Kategori: Foto
 • 5 kommentarer
 • Kunne ikke vært bedre

 • Publisert: 14.07.2014, 14:05
 • Kategori: Foto
 • -  Redigert i Afterlight  -   Her er klokken rundt halv-12 om natten og jeg sitter i en båt og fisker og får se verdens fineste solnedgang. ♥ 

 • Publisert: 14.07.2014, 14:05
 • Kategori: Foto
 • 12 kommentarer
 • Fra 26. juni - 12. juli

 • Publisert: 13.07.2014, 16:46
 • Kategori: Blogg
 • Jeg startet med å være på hjemgården til familien en liten halvtime + utenfor selve Trondheim by, retning Melhus. Her var jeg i 1 uke. På denne uken besøkte jeg masse familie, min bestevenninne Julie som tidligere nevnt ooog jeg var over til Sverige på en såkalt "harryhandel". Ikke det at jeg fikk med meg så mye hjemover. Kjøpte en eske med Capri Sonne og en chips(som forresten smaker himmelsk). Så om dere skal over til Sverige, kjøp med dere en pakke popcorn med cheddar smak fra merket Estella!


  Vel. Etter 1 uke på hjemgården dro familien ut på en hytte på en av øyene utenfor Trondheim. På denne uken har jeg opplevd litt av hvert. Jeg har tatt opp sei på stang som veide opp mot 5 kg og jeg har sett en 10,1 kg stor torsk komme opp av havet. Selv har jeg gjort opp fisk og sett ut som en og annen kråke med fiskeblod i ansiktet og skinnrester i håret. Badet har jeg også. På hytten var vi da til fredag før vi dro tilbake til hjemgården.  Vel hjemme på gården var det 27 grader i luften, så vi dro like gjerne og badet da også. 24 grader i vannet og landgrundt. Til slutt kom lørdag 12.juli hvor vi dro hjem igjen til familien i Bergen.♥ Her skal jeg være frem til 16.juli, da flyr jeg til London med mamma på jentetur ♥♥

 • Publisert: 13.07.2014, 16:46
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Frøya

 • Publisert: 05.07.2014, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • Da var vi kommet frem på hytten! Etter 2 timers kjøretid er vi fremme på en veldig fin og idyllisk hytte redd ved sjøen hvor det til og med er tv og internett. Temperaturen er på 27 grader i skyggen og solen steiker rett på oss. Nå gleder jeg meg til å slappe av her og nyte ferien på det maksimalet sammen med mine kjære ♥♥♥

  Har egentlig flere bilder, men internett er ikke superraskt og tålmodigheten min er ikke superlang hehe 

  Hvordan er været der du er? 

 • Publisert: 05.07.2014, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • hits