hits

Malin Våde

Tilbake i bartebyen

 • Publisert: 12.02.2018, 22:03
 • Kategori: Blogg
 • Nå har vi akkurat kommet oss inn dørene her i Trondheim, og deilig er det, virkelig Etter litt forsinkelser på grunn av mye snø og vind kom vi oss omsider frem. Flyturen gikk som smurt og etter pittelitt knoting med billettkjøp til flybussen kom vi oss til sentrum og videre til leiligheten. Været i Trondheim er akkurat likens som da vi dro - is, is og mer is overalt, samt. et par snølag her og der. Forhåpentligvis kommer en skikkelig varme over byen og fjerner all snø og is snart, for jeg begynner å bli rimelig lei, men men. Vi holder nå ut, men litt vår og bar bakke hadde ikke gjort noe, hihi. 

  Middagen er akkurat ferdig og vi skal innta litt mat før vi tar kvelden med en ny serie jeg har begynt å se på. Dersom noen har interesse for uoppklarte drap, anbefales "The Keepers" virkelig. Det er en sterk serie, men den er veldig spennende om man liker å følge utviklingen i slike saker. Selv om det ikke er så mye å gjøre når man reiser, så merkes det på kroppen at man har vært ute og reist. Dagens middag er så enkel som kokt ris og kyllinglår i ovnen. Med masse godt krydder, gressløk og provence i ovnen(10 minutter på hver side, 200 grader) blir kyllingen både saftig og sprø. Som oftest pleier vi å legge de på en langpanne for å få ekstra sprø kylling, men det er litt mer grisete og siden vi ikke har oppvaskmaskin var vi ikke grådig giret på dét i dag. Derfor ble det i en ildfast form. 

  Håper alle har hatt en strålende start på uken ♥

 • Publisert: 12.02.2018, 22:03
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Jeg kan, jeg vil, jeg skal

 • Publisert: 07.02.2018, 23:09
 • Kategori: Blogg
 • Om du hører litt på de tre setningene, så vil du merke en form for selvtillit og du vil tenke at det ligger noe positivt og kraftfullt bak dem. Det gjør det jo også. Ordene og setningene er både egoistiske og de er egosentriske, men de er viktige. Å snakke om "jeg"-et er vanskelig for mange av oss. Flere ønsker gjerne å gjøre det, men man legger seg underdanig det faktum at samfunnet egentlig ikke godtar det. Jeg mener det er viktig at man tør å snakke om "jeg"-et, i riktige mengder og passende situasjoner. De tre setningene som står i overskriften handler ikke bare om de store tingene vi ønsker. Jeg snakker ikke bare om når vi mennesker snakker om hva vi kan, fordi vi kan, jeg snakker ikke om når vi mennesker gjør det vi vil, fordi vi vil og jeg snakker ikke om oss mennesker som skal, fordi vi har muligheten. 

  For er vi ærlige med oss selv, så blir vi litt ukomfortabel når noen slenger ut "jeg skal..." eller "jeg kan...." Hvorfor det egentlig? Hvorfor er det slik at vi føler oss fornærmet for at noen presser seg litt ekstra frem? Er det fordi vi skulle ønske vi var den personen, eller er det fordi det er totalt sosialt uakseptabelt? Jeg la ikke merke til det selv, før en kollega spurte meg om hun kunne gå på toalettet i dag og om jeg kunne passe kassen et lite øyeblikk. Ut av meg lirte jeg et "selvfølgelig", fordi - selvfølgelig skal hun få gå på toalettet! Samtidig slo det meg, hvorfor er vi så nervøs for å bare si "jeg skal på toalettet, passer du kassen imens?. For om en ting er sikkert, så er det at å få kunne gå på do under en jobbvakt, det er både en rett og naturlig. Likevel føler vi en trang for å be om tillatelse for noe vi vet vi vil få positiv respons på. For det vil jo aldri være slik at jeg eller for såvidt noen andre hadde sagt nei til et slikt spørsmål. Forskjellen mellom "kan jeg gå på toalettet" og "jeg skal på toalettet" er vesentlig stor i mitt hode iallfall, og det er ikke bare en slik situasjon at vi velger å spørre fremfor å tre frem og gjøre. Det er utrolig merkelig med det, men det har blitt en del av vår naturlige dagligtale og tankegang, at vi alltid må spørre før vi gjør. Vi kan ikke gjøre, fordi vi har rett eller ønsker, da dette ikke er i samsvar med andres ønsker. Kanskje er det behovet man føler man må dekke hos de rundt seg, hvor man føler de alltid skal vite hva som skjer. Dersom man spør vil de ha et innblikk og de vil ha kontrollen over det som skjer etterpå. Om man "skal" og bare gjør det, tar man fra dem den kontrollen og det er muligens dette som skremmer oss og gjør at vi opptrer som vi gjør. Hvem vet?

  Det har vært et lite frafall på 1-1,5 måneders tid nå, og jeg har helt ærlig ikke hatt nok overskudd til å sette meg foran pcen og skrive ned tankene mine. Tiden har gått i å komme tilbake til rutiner og endelig føler jeg at det har begynt å falle sakte men sikkert på plass. Selv om jeg har vært i høyskole/universitet-skolesystemet en stund, merket jeg at å begynne på "nytt" med helt nye fag i 2. semester var noe å vende seg til, det også. Ting har derfor tatt litt tid. Forhåpentligvis sitter både rutiner og energien i meg fremover slik at bloggen også kan være en del av prioriteringene mine i hverdagen ved siden av skole, jobb, trening og annen fritid. <3 

 • Publisert: 07.02.2018, 23:09
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Her feirer jeg jul i år

 • Publisert: 25.12.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • (også). Det ble feiring hos mormor og morfar i Odda(Tyssedal) dette året også, og som vanlig betyr det masse god mat, godt selskap og kjempekoselig stemning. Det har som mange andre steder i landet, regnet og regnet og regnet. Heldigvis er vi ikke avhengig av været for å få en fin jul, men det hadde jo alltids hjulpet på selve julestemningen med litt snø. Jaja, man skal ikke klage. Gårsdagen bestod av pinnekjøtt, riskrem og masse annet godt gjennom kvelden, i tillegg til litt gaveåpning her og der. 

  Etter vi kom hjem til vestlandet har det gått i ett med jobb for min del, før det bar innover hit jeg befinner meg nå. Her skal vi være frem til 27. desember, da bærer det tilbake til Bergen og enda litt mer jobb. Og den 3. januar blir det opp til Trondheim for et par dager til med jobb før skolen begynner igjen. Lite pauser å få, men jeg trøster meg med at jeg har fritid både før og etter jobb - heldigvis. Skulle veldig gjerne vært foruten de siste dagene med jobb, men må man så må man. 

  I dag venter en litt lettere middag med ørret og tilbehør, før vi får servert svineribbe i morgen. Noe av det beste med julen er uten tvil all den gode maten. Med god mat følger gode samtaler og med gode samtaler følger god stemning. <3 Vi har nettopp kommet inn fra øspøs regn og en liten tur med hunden, og på TV triller en julefilm. Fordi jeg ikke fikk sett Grinchen i går, sitter jeg i spenning og gleder meg til den begynner om en time. Jeg er forberedt og klar, og sitter nå godt plassert i godstolen med koseklærne på og nye tøfler på beina. 

  Ha en nydelig jul videre og kos dere med de dere har rundt dere ♥

 • Publisert: 25.12.2017, 13:58
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Tid for hjemreise

 • Publisert: 19.12.2017, 13:33
 • Kategori: Blogg
 • - ETTERLENGTET JULEFERIE - 

  Da var det endelig min tur til å rope "juleferie!" Etter 5 eksamener på rekke og rad den siste måneden inkludert i dag, er det på sin plass at jeg inntar juleferiemodus i rundt 2 uker nå. Jeg har akkurat ryddet leiligheten, vasket opp alt som var skittent, shinet badet og begynt å dra ut det som må ut av stikkontakter. Lars dro fra leiligheten litt tidligere på grunn av skole, så jeg har fått ansvaret for å låse etter oss. Blir som oftest helt paranoid av å ha et slikt ansvar, fordi jeg er redd for å glemme ditt og datt. Spesielt når jeg ikke kan dobbeltsjekke med noen på stedet at alt som skal gjøres er gjort. Men men. Alltid når jeg sitter på flybussen eller flyet ser jeg for meg leiligheten i full fyr og flamme, men jeg regner med at det skal gå fint denne gangen og, og at leiligheten absolutt ikke står i fyr og flamme idet vi kommer hjem igjen på nyåret. 

  Selv om både kjæresten og jeg hadde siste eksamen i dag brukte vi søndagen vår ute sammen med venner. Alle sammen trengte et avbrekk fra lesing og stresset som følger med de fagene man gjerne ikke føler seg så sterk i som man burde, så da ble det ut i skogen hvor vi tente bål, grillet pølser og koste oss i det kalde vinterværet. Etter et par timer kom en skikkelig sur vind og tok tak der vi satt, så da ble det å pakke sammen før vi dro videre til neste vennegjeng hvor tapas og håndballkamp på TV-en ventet. Uendelig deilig avslutning på helgen, og for min del ble det min start på juleferien også. 

  Nå skal jeg få unna de siste småtingene i leiligheten før jeg drar avgårde for å rekke flybussen. Jeg stortrives i Trondheim, men hjertet gledes likevel 100x så sterkt når jeg vet at Vestlandet venter om bare noen timer. Ha en nydelig tirsdag videre  

 • Publisert: 19.12.2017, 13:33
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Ro i sjelen

 • Publisert: 13.12.2017, 18:58
 • Kategori: Blogg
 • Etter 5 timer med jobb i dag var det godt å endelig ha fri fra både skole og andre gjøremål - og det litt tidlig på dagen. Jeg tok turen opp til det lille, men veldig koselige julemarkedet her i Trondheim og spaserte litt rundt. Etter å ha sneket til meg smaksprøver både her og der av forskjellig typer laks endte jeg opp med å kjøpe et lite stykke selv, før jeg tuslet videre inn på senteret og fikk i boks noen julegaver til. Lars fikk også kjøpt seg vintersko i dag noe som virkelig var på tide, nå som snøen har landet i byen. 

  Selv om mennesker fløy rundt meg på alle kanter med kortet i ene hånden og 4-5 handleposer i andre hånden, så ga det meg en behagelig ro i sjelen og bare gå rundt på det lille markedet med snøen som knakte under beina. Opplett og frostrøyk sammen med lukten av brente mandler, julebrød og hest med slede og bjeller setter virkelig sin egen stemning, og jeg virkelig elsker at det endelig har kommet et godt lag med snø til oss også! Spesielt når vi slipper unna slaps og stygge saltflekker på sko og klær. Om bare 6 dager venter hjemreise til Bergen og om 1,5 uke er det julaften. De siste månedene har bare rast avgårde og skummelt er det, men også deilig at vi og kan starte med blanke ark om ikke veldig lenge. 

  Håper alle nyter førjulstiden slik jeg gjør. ♥ Nå skal middag på bordet, før vi kan slappe helt av resten av dagen.

 • Publisert: 13.12.2017, 18:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Lørdagskos

 • Publisert: 09.12.2017, 22:31
 • Kategori: Blogg
 • Hei og hå! Det er sjeldent jeg starter med å si "hei" i innleggene mine, men i dag passet det utmerket. Vi har akkurat kommet hjem fra Gaute og er i full gang med lørdagsmiddagen etter en lang dag på farten. Dagen startet tidlig for vår del, da det kom rørleggere i leiligheten klokken 09:00 i morges. Både for vår egen del og for de som skulle arbeide tok vi oss turen inn til sentrum hvor vi fikk i gang motoren i kroppen med et lite cafébesøk. Deretter stod juleshopping/gavetitting på planen før vi satt oss ned for en liten lunsjbit som vi var så heldig å få i kalendergave av foreldrene til kjæresten ♥ Arbeidet i leiligheten tok litt lengre tid enn forventet, så etter lunsjen tok vi turen opp til Gaute hvor vi har tilbrakt tiden vår frem til nå. 

  Til tross for at Gaute bor i en liten hybel ble det en enormt koselig ettermiddag/kveld med gode samtaler og litt The Voice. I morgen blir det jobbdag for meg, så en rolig mandag, for å deretter kjøre i gang siste innspurt mot eksamen. Nå gjenstår bare en innlevering på fredag og så er det min siste eksamen for dette semesteret den 19. desember. Wææ (!!)

 • Publisert: 09.12.2017, 22:31
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Usikkerheten dreper oss

 • Publisert: 05.12.2017, 13:59
 • Kategori: Blogg
 • Sakte, men sikkert tar usikkerheten over oss i hverdagen. Jeg tror ikke det er én eneste person som ikke gjennom dagen kjenner på en usikkerhet inni seg, enten det gjelder venner, noen man er i et forhold med eller til og med familien. Og det er naturlig. Vi mennesker har et behov for å alltid vite og få ting skrevet ganske svart på hvitt for å forstå. Det burde ikke være slik, men på et eller annet vis er det nå slik det er. Noe man gjerne glemmer er at selv om denne usikkerheten stadig vekk kommer til stedet i tankene våre, så er det ikke slik at den ikke kan kontrolleres. Noen ganger er det sunt å være usikker, for det viser at man tenker gjennom noe, mens andre ganger er usikkerheten der og ødelegger. Den kan ødelegge selvbilde, den kan ødelegge vennskap. Den kan ødelegge forhold og den kan ødelegge for ting de tingene du minst ønsker skal ødelegges. Her handler alt om å kontrollere denne usikkerheten. Vi må bli så mye flinkere på å spørre, snakke, lytte og forstå, fremfor å anta, håpe, tro eller ønske. 

  Jeg tror at i mange tilfeller er vi redd for å få bekreftet/avkreftet denne usikkerheten ved å spørre. Fordi vi i hodet forestiller oss det ene og det andre, er vi redd for at svaret vi får hvis vi spør, ikke er det ene eller det andre, men kanskje noe vi ikke hadde forventet oss i det hele tatt. Andre ganger er vi redd for å spørre fordi vi ikke vil vite og i noen tilfeller spør vi, men vi er altfor dårlig på å faktisk lytte til det svaret vi får. Kanskje vrenger vi om på det, eller kanskje hører vi ikke etter i det hele tatt. Kanskje vi bare må innse at usikkerheten er noe av det som også driver oss gjennom dagen. Det at vi ikke alltid vet, det at vi alltid lurer på om vi vil vite eller viten om at vi kan vite enda mer. Det høres kanskje dumt ut, for usikkerheten er ikke noe vi i hovedsak ønsker, men hva om den oppstår fordi den i bunn og grunn er sunn, dersom den blir bearbeidet riktig? 

  Akkurat nå sitter jeg og skriver på eksamensoppgaven som skal inn i ettermiddag, men jeg trengte et lite avbrekk før jeg fortsetter. Oppgavene var midt i blinken for det jeg ønsket, så selv føler jeg det går greit. Nå skal jeg få i meg litt mat, før jeg fortsetter på oppgaven. Snakkes <3 Tilbakemeldinger her eller på Facebook er alltid kos forresten, hihi. 

 • Publisert: 05.12.2017, 13:59
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Litt ekstra julekos

 • Publisert: 04.12.2017, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • - LITT JULESTEMNING I LEILIGHETEN -

  Første søndag i advent tilbrakte vi sammen med noen gode venner av oss her i Trondheim. Etter mye styr klarte jeg å få til to kjeler med grøt og bake ferdig 20 skoleboller til de kom. Med julepynten oppe og juletreet lyse mot oss var det ingen tvil om at julestemningen har inntatt leiligheten. Uheldigvis regnet det trollkjerringer her i byen på søndag, men koselig var det uansett. Vi hadde også saft og pepperkaker, så det var stelt istand et skikkelig barnebesøk, som mamma så fint kalte det da jeg fortalte om planene. 

  Nå venter to eksamener denne uken og sammen med noen venninner har jeg kommet greit i gang med stoffet som skal anvendes og forstås innen i morgen og torsdag. Forhåpentligvis vil ikke oppgavene bli så altfor vanskelige. Etter det gjenstår det (bare) to eksamener til, så sier jeg juleferie og hallo Bergen. Den 19. desember setter vi endelig snuten mot Vestlandet igjen og det gledes enormt. Med alt som skal skje før den tid er jeg sikker på at tiden kommer til å fly, og vipps så er vi hjemme! 

  Håper alle har hatt en fin start på desember måned så langt og at dere koser dere til det ytterste resten av måneden. Snart er det ikke lenge til vi ramler inn i nyåret og jeg har på følelsen av at det blir et godt år. Ha en fin mandag videre ♥

 • Publisert: 04.12.2017, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 1/5 eksamener unnagjort

 • Publisert: 30.11.2017, 20:58
 • Kategori: Blogg
 • Wihu! Endelig kan jeg senke skuldrene etter en intens uke med lesing og nerver for eksamen som jeg hadde i dag. Det var den første eksamen jeg har dette semesteret så gode gamle eksamensnerver var virkelig på plass. Heldigvis fikk vi spørsmål jeg iallfall følte jeg hadde delvis kontroll på og etter 20 sider for hånd kunne jeg puste lettet ut. En deilig følelse var det da klokken bikket 13:00 og jeg endelig kunne  puste litt og begynne å glede meg over at det faktisk er første desember i morgen(!!). Tidligere denne måneden kjøpte jeg inn en stor pakke fra nettet som jeg har pakket inn som kalendergaver til kjæresten, og snill som han er kom han hjem med en kalender fra The Body Shop til meg . Etter skolen dro vi rett til Rusta for å handle inn litt juleting og nå har juletre, julenisser og en telysholder i julemotiv kommet opp. Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til desember og julen som jeg gjør i år og det gjør desember og julen ekstra stas i år.


  Alle kalendergavene til kjæresten ligger oppi en "ekte" nissesekk som jeg synes var såå fin

  I morgen og lørdag venter det to lange vakter på jobb, før det på søndag blir julekos sammen med noen venner hjemme hos oss. Planen er å komme oss ut slik at vi får med oss julegrantenningen i Trondheim sentrum også, men vi får se hva som frister mest når den tid kommer. Enten det blir pepperkakespising innendørs eller litt nistirring på et juletre, det får humøret vise på søndag. Vi har endelig fått tak i en panelovn til leiligheten så nå er det endelig vanlig temperatur inne hos oss også, diiiggg! Neste uke venter to eksamener til, før det blir en siste eksamen den 19. desember. Tiden flyr når man har eksamen i vente for å si det sånn :-)

  Ha en finfin torsdag videre!

 • Publisert: 30.11.2017, 20:58
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Lett overtenking på treningssenteret

 • Publisert: 17.11.2017, 15:27
 • Kategori: Blogg
 • Til tross for svært dårlige treningsrutiner for tiden, så har jeg fått inn noen gode økter i løpet av de siste dagene. Jeg har til og med økt i vekt i noen øvelser, og det er jo ekstremt deilig! Det hjelper nok på at jeg trener med kjæresten, og at jeg har kjøpt en ny treningstights som sitter perfekt(i tillegg er den skikkelig fin). Du kan se hvilke tights jeg snakker om her. Skulle du ha lyst til å bestille noe fra siden selv, har jeg en rabattkode som gir deg 50,- avslag, til og med på tilbudsvarer. Legg inn "7CJ5V" i kassen, og vipps faller prisen littegrann. 

  Over til overskriften. Fordi jeg trener sammen med kjæresten får jeg litt tid til å stå og glo og tenke, mens jeg tålmodig venter på at han skal bli ferdig med sitt sett. Mens jeg i dag stod og så meg rundt, slo det meg hvor innmari mange forskjellige mennesker som er på et treningssenter med et og samme mål - å forbedre seg selv. Det var jenter og gutter i alle former og størrelser, og det eneste jeg klarte å tenke var hvor kraftige armer eller hvor fine lår en og en annen hadde. Og det gjorde meg glad. For mens jeg tenkte på alle de positive tingene jeg fant ved forskjellige personer, så tenkte jeg på hvordan de selv føler seg på trening. Om de selv vet det jeg tenker om det, eller om de som mange andre, kun tenker på de negative tingene de vil fikse? Det er kanskje ikke så rart, for herlighet så mange dømmende blikk man kan finne på et treningssenter. Jeg forstår ikke det, for som tidligere nevnt så er alle der med et mål. Hadde det ikke vært slik, hadde de ikke vært der. Tenk på det neste gang du eventuelt dømmer noen som ikke er helt hvordan din drømmetype eller dame er. For mange er det vanskelig nok å gå inn døren på treningssenteret alene, og derfor beundrer jeg de som går inn og kjører på fordi de vet de hører hjemme der, like mye som alle andre. Man må begynne et sted, enten man er stor eller liten. 

  Om det er noe vi mennesker har blitt sterke i, så er det forhåndsdømming og nedtalende tenkemåter. Veldig trist spør du meg. Hvorfor er vi ikke der for hverandre og bygger hverandre opp? Tid og effektivitet er viktig ja, men ikke glem omgivelsene dine. Fordi du har kommet lengre innen trening enn han eller henne du ser på treningssenteret, så betyr ikke det at de ikke ønsker å nå dit du er kommet. Prøv heller å tenke "herregud han er flink som er her i dag" eller "wow, hun står virkelig på". Positive tanker gir etter min mening et lettere sinn, og ikke bare om deg selv, men om de man møter også. 

  Dagen i dag har jeg fri fra både forelesning og arbeid på skolen. Planen var egentlig å jobbe med en eksamensoppgave sammen med de jeg er på gruppe med, men da begge to har blitt syk i løpet av gårsdagen flyttet vi det til neste uke. Jeg har mildt sagt ikke gjort noe særlig fornuftig siden jeg stod opp litt for sent(wops), men forhåpentligvis får jeg inn en god time eller to senere med skolearbeid før The Voice skal settes på. Ha en fin fredag ♥

 • Publisert: 17.11.2017, 15:27
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Den siste uken

 • Publisert: 13.11.2017, 21:15
 • Kategori: Blogg
 • Woops. Plutselig gikk det en hel uke før jeg hørte fra meg. Jeg skrev i forrige innlegg at jeg nå hadde tid og energi til bloggen, men gjett hvem som fikk seg en midt i fleisen på den - jo, det var meg. Å jobbe fire dager i tillegg til å ha forelesninger og trening på planen gikk virkelig ikke overens med mitt energinivå, og da helgen endelig kom ble den brukt på å sove ut hver eneste dag. Du vet den følelsen når man har feber og har syk, og alle musklene er vonde og ømme? Den følelsen hadde jeg hver dag etter jobb, og da fredagkvelden endelig kom og roen senket seg, da var jeg ikke vanskelig å be når det kom til å gjøre nadaniks. Etter å ha hentet litt pakker på XXL stod stekte og strimlede kyllingnuggets i lefser på menyen, mens The Voice rullet på skjermen. Lørdagen tør jeg såvidt å nevne, med tanke på at jeg kun var ute av døren for å handle inn til middag. Heldigvis hjalp en rolig helg, for søndag fikk jeg unnagjort både klesvask og rydding! I dag ventet en ny uke med forelesninger og forhåpentligvis vil jeg ikke få et like sterkt energitap denne uken. Jeg kom nettopp hjem fra jobb, og resten av uken venter jobb tirsdag og onsdag, før jeg kan fokusere på privatlivet, trening og skole med god samvittighet ♥

  Nå skal vi snart spise middag og så bærer det bort til treningssenteret. Jeg har trent greit den siste tiden, men det skal bli mer enn tilfredsstillende å få inn en skikkelig økt igjen. Kulden, isen og frosten har tatt tak i Trondheim, så med det ser jeg tilbake på Polen og 30 varmegrader. Håper alle har hatt en strålende mandag!

 • Publisert: 13.11.2017, 21:15
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Helgen hjemme

 • Publisert: 06.11.2017, 15:23
 • Kategori: Blogg
 • Jeg starter med å beklage mitt lille mini-fravær på bloggen, men unnskylder meg med en heftig stappet helg i tillegg til at jeg ikke hadde med macen hjemover til Bergen. Med andre ord har ikke bloggen vært en prioritering de siste dagene, men nå har jeg både tid og energi igjen til både skole, jobb og bloggen! 

  Som kjent dro vi hjemover for å feire kjæresten sin bursdag, men når man først er hjemme dukker det raskt opp ønsker og planer. Jeg landet på kvelden på torsdag og kom utsultet(neida....) hjem til et skikkelig raspeball-måltid(komle for de som gjerne kaller det for det). Etter reisen var jeg ganske sliten så jeg tilbrakte hele kvelden i sofaen, før jeg klarte å dra meg opp i et par og tjue minutter for å knipse litt bilder til Tise, før det ble sengen for min del. Fredagen ventet familiebesøk for småbrødrene mine, før det på kvelden var familiebesøk hos kjæresten. Lørdagen hadde en venninne og meg booket oss en negletime hver, men heldig som jeg var, hadde mobilen min slått seg av om natten og jeg endte opp med å våkne 10 minutter etter Carina skulle plukke meg opp. OM jeg var rask ut døren da dere? Til og med Usain Bolt hadde slitt med å henge med da. Vi rakk heldigvis negletimen og begge fikk satt på et nytt sett med klør for å si det sånn. Lørdagskveld stod den store feiringen/festen for tur og det var mildt sagt en enorm glede å se alle kjente og kjære igjen. Savnet etter gjengen har vært stort den siste tiden, så hjertet fylte seg opp fra innerst til ytterst av både kjærlighet og glede. Det ble uten tvil en stemningsfull kveld med god mat, drikke og hverandres selskap. Nå skal vi ikke hjem igjen før desember, men med tanke på både eksamen og jobb som er linet opp fremover, er det ikke lenge til vi er hjemme igjen ♥ Denne gangen var det tyngre å reise oppover igjen, men godt på sin måte og. Savn er viktig, selv om det er litt dritt innimellom.


   Meg, Christina og Carina 

  Nå har jeg akkurat kommet fra skolen og sitter og hiver i meg en salat. Snart skal jeg løpe til bussen, for det neste på dagens plan er nemlig 4t jobb og gjerne en treningsøkt om kroppen ikke er for død. Resten av uken venter jobb til og med torsdag og jeg merker det er lenge siden jeg har jobbet så mye i tillegg til skole, men forhåpentligvis vil ikke kroppen kjenne altfor mye på det når fredagen kommer, slik at jeg kan bruke helgen på det jeg ønsker. Regnværet pøser mer eller mindre over byen i dag, så dersom det ikke blir trening etter jobb blir det serietitting med god samvittighet. Ha en super uke <3 

 • Publisert: 06.11.2017, 15:23
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Jeg vil egentlig bare si så mye som, tusen takk.

 • Publisert: 03.11.2017, 10:12
 • Kategori: Blogg
 • Det er så innmari rart hvordan det fungerer. At man møter en person og føler at denne personen, det er en person jeg har lyst til å ha i livet mitt. Ikke bare i dag og i morgen, men for en stund. Å innse det at sammen med denne personen blir du en annen person, og forhåpentligvis blir du bare en bedre versjon av deg selv. Du er mitt favorittmenneske i hele denne verden, og selv om du irriterer meg grønn av og til er du den beste jeg vet om. Valget om å flytte sammen for å studere har gjort at vi har fått oppleve et forhold på en helt annen måte og i mine øyne er det en enda bedre måte å oppleve et forhold på. Ingenting er så koselig og godt som å vite at du venter hjemme, dersom jeg er sent hjemme en lørdagskveld, eller å vite at du kommer hjem til meg, skulle du være noe sted. 

  Jeg setter så uendelig stor pris på tålmodigheten du har med meg, for om det er noe jeg er, så er det både vimsete og klønete - selv om jeg ikke ønsker å gi utrykk for det. Å starte mandag morgen med å søle kaffe utover hele bordet og senere miste et pizzastykke med ketsjup på akkurat samme sted er noe jeg vet kan være frustrerende. Spesielt når du tidligere har tørket av etter kaffen. På lik linje med alle spørsmålene jeg plaprer deg ihjel med på trening idet du ligger og puster og peser med vektene dine. 

  Med enkle og korte ord kan jeg si at jeg er mer eller mindre drriiitglad for at akkurat du er kjæresten min og for at jeg har deg i livet mitt. Du fortjener verden og mer enn det, og på en måte kunne jeg ønske jeg kunne gi deg det. Samtidig er jeg glad jeg ikke kan det, for da kan jeg gi deg deler av den. I dag har du bursdag, så gratulerer med dagen, verdens fineste og flotteste kjæresten. Jeg elsker deg og vil bare si tusen takk for at du er i livet mitt. ♥

 • Publisert: 03.11.2017, 10:12
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • All by myself

 • Publisert: 01.11.2017, 22:51
 • Kategori: Blogg
 • Da var dagen her. Jeg er på egenhånd i leiligheten for én natt og et par timer. Det var rart å komme hjem etter jobb og se at tallerken jeg brukte tidligere på dagen, fortsatt stod på disken helt urørt og alle lys var slukket. Ikke så veldig vanlig med andre ord! For å ikke råtne med meg selv og min usle tomatsuppe med makaroni(som forresten var middagen min) hev jeg meg rundt ganske så raskt og fikk satt på en vask med klær, ryddet og shinet hele leiligheten, hengt opp vasken med klær da den var ferdig og satt på en ny vask med en gang. Kofferten har jeg også begynt å pakke, men jeg aner egentlig ikke hva jeg trenger og ikke, så den må jeg legge litt mer arbeid i før jeg tar kvelden. 

  Akkurat nå sitter jeg og koser meg med YouTube og hva det har å tilby, samtidig som jeg skuffer innpå med gulrotkaken som jeg laget i går. Den ble forresten helt perfekt! Og med det mener jeg at den ble saftig og myk, uten å være deigete og ekkel. Yum! I morgen tidlig venter en deilig treningsøkt sammen med en venninne, før jeg raskt bytter ut treningsbagen med kofferten og setter nesen mot flyplassen og ikke minst Bergen. Nervene for hjemturen er på plass og jeg gleeder meg til å se alle igjen! Som forstått blir det litt reising på meg i morgen, men heldigvis for meg elsker jeg å sitte alene med musikk på ørene og bare nyte omgivelsene rundt meg. ♥ Ha en riktig fin kveld videre! 

 • Publisert: 01.11.2017, 22:51
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Litt alenetid

 • Publisert: 31.10.2017, 21:56
 • Kategori: Blogg
 • Wii, endelig venter en liten hjemtur til Bergen igjen! Hele helgen skal tilbringes hjemme sammen med kjente og kjære, og denne gangen gleder jeg meg enda mer enn jeg gjorde sist. Kjæresten drar ned allerede i morgen, mens jeg blir igjen en dag lengre. Jeg merker at jeg gru-gleder meg til det, for selv om jeg er veldig selvstendig og klarer meg fint på egenhånd, så blir det rart å være uten Lars en hel kveld, natt og morgen. Vi er jo fra hverandre støtt og stadig gjennom uken, fordi jeg jobber eller han er med venner, men denne gangen blir litt annerledes med tanke på at han ikke kommer til å være her når jeg kommer hjem fra jobb i morgen kveld. Å være alene i "vår" leiligheten har ingen av oss gjort før, så dette blir helt nytt. 

  Det er veldig betryggende å vite at det er noen som venter på deg hjemme, eller som kommer til å komme hjem til deg i løpet av kvelden før det bærer til sengs. Jeg vil nok føle litt ensomhet helt til jeg selv drar herfra, men jeg tror også det blir deilig å få litt ekstra alenetid fra hverandre. Vi ser jo hverandre igjen dagen etter jeg kommer til Bergen, da kjæresten har bursdag denne dagen og familiebesøk står på agendaen. ♥ 

  For øyeblikket har jeg akkurat spist, vasket opp og satt en gulrotkake i ovnen. Lysten på gulrotkake har jeg hatt i over én uke nå, så etter jobb i dag ble det rett inn på butikken for å handle det jeg trengte til kaken. Det ble en toro-pose denne gangen, men godt skal det bli uansett. I morgen venter skole og jobb, før det blir pakking for Bergens-helgen. Deiliig! Håper dere har hatt en bra start på uken, slik som jeg iallfall har. :-)

 • Publisert: 31.10.2017, 21:56
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Det er noe jeg aldri kommer til å forstå

 • Publisert: 26.10.2017, 11:24
 • Kategori: Blogg
 • I går var det duket for konsert i Trondheim og som jeg skrev tidligere skulle kjæresten og meg på én av to konserter som ble holdt. Billettene ble kjøpt for en liten stund siden og vi har gledet oss til dette over tid, så det var veldig gøy da dagen endelig kom. Kontra andre ungdommer og voksne som skulle på Martin Garrix, hadde vi en fin og edru konsertopplevelse. Ikke bare hadde begge forelesning i dag, men lysten etter alkohol var rett og slett ikke på plass. 

  Men, det noe jeg aldri forstår når det kommer til konserter. Kjæresten og meg kom "tidlig" og fikk plass helt fremme ved det 2. gjerdet som var satt opp inne i teltet. Veldig gøy, for små som vi er, fikk vi en meget bra utsikt til hele scenen og alt som foregikk der. Å bli dyttet litt i er selvfølgelig en del av gamet om man er på konsert, det er jeg fullstendig klar over, men når noen på et par 2 meter absolutt må breie seg ved siden av meg på mine 1.55 meter, så forstår jeg ikke helt greien. På venstresiden av meg stod det en jente, og på 1,5t tror jeg hun mistet 3 minutter av konserten som hun ikke fikk med seg på film. Å filme og ta bilder på konserten er noe jeg forstår er veldig kjekt - jeg tok noen opptak selv, de første 10 minuttene, men å konstant holde mobilen oppe for å filme eller ta bilder når du først drar på konsert, der mister jeg litt forståelsen. Ei trenden om å kaste øl, sko, jakker eller skjerf har jeg aldri helt forstått. På andre siden av oss stod en vennegjeng, og man kunne se at han ene av dem hadde the time of his life på konserten. Som han koste seg! Veldig gøy å se på. Det er slik jeg ser for meg at konserter egentlig skal være. Armer og bein overalt, uten å forstyrre andre, uten å dytte, men ha det gøy med vennene dine og gjerne de rundt. Det er hvordan konserter bør være, spør du meg. 

  Nå venter ukens siste forelesning for meg denne uken. Jeg har inntatt dagens frokost og skal snart tusle avgårde for å rekke bussen. Om én uke er det ikke bare min siste forelesning for den uken, men også bare et par timer før  jeg vender nesen mot Bergen. Det gledes det veldig til! Over og ut fra meg for idag :-)

 • Publisert: 26.10.2017, 11:24
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Deilig start på dagen

 • Publisert: 25.10.2017, 11:57
 • Kategori: Blogg
 • Noe av det beste er når foreleser sender melding om at forelesningen er avlyst og i dag var det ultradigg da meldingen tikket inn, like før jeg skulle stå opp. Regnværet har kommet til Trondheim og kombinert med litt sur høstvind var det ikke veldig fristende å skulle ture på skolen - til tross for at det er min favorittforelesning. Derfor blir det en rolig start på dagen og jeg tenker å snart få ting i gang med en god frokost. Av vane har jeg ikke vært så glad i frokost før, men nå er det nesten(merk, nesten) like gledelig som middag. Veldig deilig uansett, for det gir en så bra start på morgenen! En god frokost som er inntatt i god tid før forelesning og jobb er virkelig det beste jeg vet om for tiden.


  Genser fra H&M HER

  I kveld venter Martin Garrix for kjæresten og meg, og etter Landstreff Stavanger å dømme, så blir det en stemningsfull konsert! Noen sier at det er telt på konserten, så da slipper vi jo unna både regn og uvær som eventuelt skulle dukke opp. Det har jeg ingenting i mot for å si det sånn. Får bare håpe at ryktene stemmer. Arrangementet er i forbindelse med UKA som har vært arrangert her i Trondheim gjennom oktober og siden det er 100-årsjubileum dette året er det litt ekstra stas at vi får tatt en liten del i det.

  Nå skal jeg hive meg rundt å sette på rundstykker. Ha en fin onsdag! 

 • Publisert: 25.10.2017, 11:57
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • En liten svipptur til Sverige

 • Publisert: 20.10.2017, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • Til tross for at vi startet dagen vår klokken 07:00 i morges, så har jeg ikke fått meg selv til å sette meg foran pc-en før nå. Etter å ha kommet oss på beina var det (nesten) rett ut døren, for vi skulle rekke en buss som gikk fra sentrum og til Sverige. Beliggenheten vår her oppe gjør at vi ikke ligger mer enn 1,5t fra grensen med buss, og med gratisbuss-tilbud så tenkte vi at en liten svipptur for en skikkelig harryhandel hadde vært gøyalt. Dermed satt vi småtrøtt og klar på en sverigebuss, presis klokken 09:15 fra den ene holdeplassen. Vi så for oss at bussen kom til å være ganske tom, fordi det var så tidlig på morgenen, men der bommet vi kraftig. Hele 4 busser var på grensen samtidig og alle var smekkfulle. Jammen har vi nordmenn lite å ta oss til på en fredagsmorgen. Oss selv inkludert. For meg er det andre gang jeg besøker Coop-en på grensen, men for kjæresten var det første gang. Så da kan vi begge krysse av en harryhandel til Sverige - woho! Vi endte opp med tre handleposer, hvor så og si alt er forskjellige typer middager. Ganske fornøyd med oss selv der altså, og ikke minst prismessig. Maten vi handlet i dag hadde blitt betydelig dyrere, skulle vi handlet det her i Norge. 


  Høsten har inntatt Trondheim og 0-punktet traff inn i går kveld. Frost, frostrøyk og glatte veier er nå på plass i bartebyen! 

  Nå skal vi snart sette på ovnen, for til middag venter pulled pork i pita med coleslaw, grønnsaker og srirachasaus. The Voice har begynt å gå på tv-en og dette er første gang vi noen gang har klart å få med oss sendingen fra begynnelsen av. Enten glemmer vi at det går, teknisk feil oppstår eller så er vi ikke hjemme. Liten applaus for det. Nyt fredagen videre ♥

 • Publisert: 20.10.2017, 19:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Ungdomstiden min

 • Publisert: 18.10.2017, 15:44
 • Kategori: Blogg
 • - DRAMA, KRANGLER OG MYE GLEDE - 

  Vi vokser opp og lærer oss det at når vi fyller 12-13 år, så er man ikke lengre barn, man er ungdommer eller som man gjerne stolt vil kalle seg selv - tenåringer. På film ser man at ungdomsårene er fylt opp til randen med drama, gutteproblemer, krangler, opptøyer med lærerne, slåssing baki skolegården og oppgjør mellom "gjengen" i klassen. Det er gjerne ikke fylt opp med like mye konflikter som filmverden ønsker å fremstille det, men at det er drama, krangler og mye glede, det er det ingen tvil om. 

  Selv føler jeg aldri at jeg levde oppi noe slikt. Jeg føler det at ungdomstiden min(som fortsatt er) har vært ganske rolig. Iallfall i forhold til veldig mange andre jeg kjenner, som har vært gjennom både det ene og det andre. Enten med venner, gutter og bekjente. Men, så har det seg slik at: nettopp fordi jeg kan si at jeg kjenner så mange som har opplevd både ditt og datt, nettopp derfor har jeg ikke hatt en så rolig ungdomstid som jeg kanskje ser for meg at jeg har hatt. For når jeg tenker gjennom det, så har faktisk livet mitt vært fylt med både krangler, diskusjoner, uenigheter, splittelse i vennskap, gutteproblemer(ikke meg direkte da, men dere ser poenget), drama, ryktespredning og stygge blikk i gangene på skolen. Jeg har sittet på rektors kontor, fordi jentene i klassen ikke klarte å ordne opp seg i mellom, jeg har kranglet med personer over tid og jeg har hatt perioder hvor det føles ut som ting stopper helt opp og ikke går fremover. 

  Det viktigste jeg har tatt med meg fra det som har skjedd, enten det er store problemer eller små problemer, er at man må prøve så godt man kan å heve seg over disse. Selv om det i seg selv kan virke både egoistisk og kaldt, så er det nødvendig for egen lykke og suksess. Trives du på skolen, trives du med menneskene du omringes, så er det mye lettere å gjøre det bra på skolen også! Trivsel er så enormt mye viktigere enn man gjerne tror. Erfaringene du har med forskjellige mennesker opp gjennom årene og i forskjellige perioder er også med på å forme hvem du er, blir og gjerne hvem du ønsker å være. Alle de gangene du har sett en venninne bli såret av en gutt gir deg lærdom i hvordan du skal håndtere utfallet for venninnen din en senere gang, eller krangler med mennesker - både store og små, gir deg en innsikt i hvordan du må beherske deg selv for å ikke miste all (tro)verdighet.

  Mange mener ungdomstiden er den beste tiden, og selv er jeg enig. Det er nå ting skjer og det er nå vi har det gøyest. Selv om det kan dukke opp både det ene og det andre problemet, så er det nå vi virkelig får oppleve og det er viktig å huske på, når ting står som verst. Enten det er kjæresten, foreldre, søsken eller venner. Om noen uker, måneder eller år, så vil det veldig store problemet bli sett tilbake på som en liten bagatell. Ofte vil man le av det i tillegg. Prøv å huske på det, neste gang du havner i en situasjon hvor alt ser mørkt ut. Det blir alltid bedre! Veldig klisjé, men også veldig sant. 

 • Publisert: 18.10.2017, 15:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Naturlig hårmaske

 • Publisert: 14.10.2017, 14:00
 • Kategori: Blogg
 • - HELT NATURLIG HÅRMASKE -

  Etter å ha fått anbefalt å prøve kokosolje som naturlig hårmaske, tenkte jeg det var greit å prøve det ut. Kokosoljen skal nemlig gi både styrke og glans til håret, og som man skjønner, så er denne oljen helt naturlig. Ingen skadelige kjemikalier eller andre stoffer som kan ødelegge håret eller irritere hodebunnen. Jeg valgte å gjøre som venninnen min, og påføre kokosoljen i hele håret om kvelden før jeg skulle legge meg, og så sove med den gjennom natten. Fordi oljen er så fet som den er, valgte jeg å ha et håndkle rundt hodet og på hodeputen før jeg la meg, slik at det ble minst mulig fett på sengetøyet. 

  Man kan kjøpe kokosolje på alle helsekostbutikker, som jeg vet om. Jeg kjøpte min i Sverige. Oljen er kaldpresset, så man kan enten velge å varme litt i mikroen(slik at den blir flytende) eller i vannbad. Min tålmodighet rakk ikke til noe av det, så jeg tok bare litt i hendene og gnikket det til alle "klumpene" var borte og det var ren olje i hendene mine. Deretter tok jeg bare alt nøye gjennom håret, og masserte litt ekstra i hodebunnen. Så lenge masken får sitte i håret i rundt over 20 minutter, så skal den være nesten like optimal som om man sover med den, men dersom man har muligheten til å sove med den, anbefaler jeg det. 

  Om noen har prøvd det samme eller har andre naturlige midler ti å enten pleie hår, hud eller andre ting som det, så tar jeg gjerne i mot! Ha en fin lørdag ♥

 • Publisert: 14.10.2017, 14:00
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • FOR en inspirerende dag!

 • Publisert: 11.10.2017, 21:09
 • Kategori: Blogg
 • Den 11. oktober er FN's internasjonale jentedag. Dagen handler om at man skal sette fokus på jenter og markere det at de trenger å komme mer frem i både blant annet skole og jobb. For å legge fakta på bordet, så kan man si at de stedene menneskerettighetene allerede står svakt, de stedene står jenters rettigheter enda svakere. Dette gjelder i så altfor mange land, og at Plan Internasjonal hvert år tydeliggjør dette ved hjelp av en internasjonal markering gjør meg glad langt inn i hjerteroten. Den store markeringen blir vist gjennom at store og små ledere gir fra seg sin arbeidsplass for én dag, til en jente. Blant annet ga statsministeren i Finland fra seg sin stol i dag, og hvor innmari  kult er vel ikke det? Også flere ministre og andre administrative roller har blitt "gitt bort" i både Frankrike og Egypt. Til sammen er over 600 personer med på denne markeringen i over 60 forskjellige land. Norge er bare ett av dem. 

  Selv har jeg deltatt aktivt for å markere denne dagen og det ved hjelp av Plan Internasjonal Norge. Gjennom dem fikk jeg muligheten til å være regionsdirektør for Manpower, avdeling midt og nord-Norge. Solveig Finboe(bildet) var så snill å gi fra seg sin stilling i dag, slik at jeg fikk sjansen til å se hvordan ting fungerte i et så stort selskap. Mange tenker sikkert at det innebar mye kontorjobb og kjedelig møtesitting - vel, det var det absolutt ikke. Jeg fikk være med på videomøte med sjefen for Manpower Norge, samt. andre regionsdirektører, jeg fikk være med og delta på fellesmøte innad i avdeling Trondheim(hvor jeg blant annet hadde mitt eget innlegg) og jeg har vært med på enda et videomøte hvor jeg fikk være med på gjennomgangen av resultatene for september for region Troms/Finnmark. Og denne damen her, hun har gjort dagen alle tiders. En så imøtekommende, hjertevarm og smilende person er det få av. De som har henne til sjef er heldige! 

  Ikke bare fikk jeg oppleve denne flotte arbeidsplassen og de fine folkene som jobber der, jeg fikk også mitt eget intervju i Trd.by som er en underavdeling av Adresseavisa her i Trondheim(jeg er også på nettsiden til Adressa.no). Skikkelig kult og ikke minst helt vilt gøy. Ord kan ikke beskrive hvor vellykket denne dagen har vært, fra A-Å og gjerne lengre enn det, om mulig. Dersom du ønsker å lese saken, så finner du den HEEER

  I ettertid har Solveig her skrevet en liten oppdatering fra dagen: Malin imponerte både meg og de andre ansatte i dag. Hun er et godt eksempel på den kraften og motet jenter har - FN sin internasjonale jentedag setter fokus på at vi vil og vi kan. Jeg takker for en ekstra inspirerende dag til Malin👏👏👏. Å få en slik tilbakemelding i ettertid gjør meg rørt og veldig glad. Wow! Nå skal jeg slutte å bable om dagen og komme meg på trening. Ha en strålende kveld videre og gratulerer med dagen, alle jenter 

 • Publisert: 11.10.2017, 21:09
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Anbefaling av body scrub

 • Publisert: 09.10.2017, 13:16
 • Kategori: Blogg
 •  HØSTFAVORITT 

  På flyplassen på vei hjem fra Bergen sist gang, brukte jeg litt tid i Duty Free-en på innenlands. Av erfaring har jeg opplevd at noen ting kan være ekstremt mye billigere der enn om man kjøper det i butikk, spesielt ting som kremer og hudpleieprodukter. Endte til slutt opp med en ansiktsmaske fra The Body Shop som jeg elsker, som på Tax-free koster halvparten av det den gjør i butikk. En skrubb fra Rituals ble også med og ikke bare lukter den himmelsk - den etterlater seg en fantastisk myk olje(?) i huden som gjør huden mer eller mindre silkemyk. Som man kan se på bildene så er dette en sukkerskrubb, så man merker godt når man skrubber seg, at kroppen blir ren og ny. 

  Jeg har brukt den et par ganger i dusjen nå, og hver gang jeg kommer ut er jeg like forundret over hvor myk huden min føles. Bruker den over hele kroppen, utenom ansiktet og du blir rett og slett så myk! Første gang jeg tok den i bruk ble jeg stående altfor lenge i dusjen, fordi jeg følte at kroppen aldri fikk skylt av seg skrubben. Det viste seg å være den oljen, eller de mineralene fra skrubben som lå igjen i huden og som hadde gjort den silkemyk. Lukten på skrubben jeg har er en frisk, men søt appelsinlukt. Enda en god grunn til å elske den. Med så mye fuktighet passer den helt perfekt til høsten og vinteren som kommer nå, for om det er noe kroppen trenger da, så er det en god dose fuktighet. 

  Nå skal det slappes av frem til kjæresten kommer hjem. Etter det står ukeshandelen på agendaen, før vi skal lage mat og deretter kicke i gang uken med en ordentlig god treningsøkt. De siste gangene har vært enormt gode økter, så jeg håper de fortsetter slik! Ha en finfin mandag <3 

 • Publisert: 09.10.2017, 13:16
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Hvordan går det: 2 måneder etter vi flyttet ut

 • Publisert: 08.10.2017, 21:05
 • Kategori: Blogg
 • I dag er det faktisk akkurat 2 måneder siden vi flyttet hjemmefra for å studere. Vi har jo vært hjemme etter det, og tiden har gått helt sinnsykt fort. Så hvordan går det egentlig? Det er mye å vende seg til når man flytter ut. Plutselig er alt i egne hender og det er ikke noen som lengre er der på minuttet og kan hjelpe deg. Ikke fysisk iallfall. Selvfølgelig, de er jo bare en telefon unna, men det er ikke helt det samme.


  Jakken finner du HER

  Det vi kan si er at ting går veldig bra. Overraskende bra også! Om det er noe vi fort fant ut, så var det at ukeshandel må til for å klare å opprettholde økonomien vår. På den måten slipper vi unna alle de små innkjøpene som sluker pengene våre. Gjennom "mattilbud"-appen finner vi også de butikkene med de beste tilbudene som kan passe oss, fra uke til uke. Siden alle butikkene ligger i nærområdet er det heldigvis ikke så langt å gå, og derfor fungerer ukeshandelen veldig greit. Det hadde med en gang blitt mer slitsomt, dersom vi måtte drasse med oss en haug med poser og varer på bussen på mandagskveldene. Noe av det greieste med å ha flyttet ut er vel at man kan bestemme middagen selv, haha. Ord kan (nesten) ikke beskrive hvor deilig den friheten er. I tillegg får man aldri noen overraskelser. Å bytte om på dagene er også veldig enkelt, med tanke på at vi har alt handlet inn hver dag. 

  Det har jo også vært noen små utfordringer, men det var mest i starten. For eksempel manglet vi et dørslag en hel evighet, så litt sørpete og våt pasta måtte vi leve et par ganger på, før vi endelig kom oss avgårde og fikk tak i det dørslaget. Ellers har ingen fortalt eller lært verken kjæresten eller meg, hvor man putter flytende vaskemiddel, vaskepulver eller hvor mange grader alt skal vaskes på. Ærlig har jeg ringt mamma og pappa tre ganger(?) fordi jeg aldri klarer å huske det. Mange, deriblant vi, så på det å flytte ut som en veldig skummel greie og det forstår jeg kjempegodt. Jeg er så uendelig glad for at jeg ikke flyttet at alene og at kjæresten og meg har hatt hverandre hele veien. Det har gitt trygghet og ikke minst stabilitet for oss begge. Hadde jeg flyttet alene og måtte deale med både oppvask, klesvask og innføring i både bussruter og holde tritt med pensum hadde det vært en mye mer ubehagelig situasjon. 

  Nå venter en god treningsøkt, og jeg gleeder meg! I går bakte jeg en oreo-ostekake og den var faktisk så  god. Jeg har spist mer eller mindre altfor mye av den og merker derfor at blir det ekstra godt å kjenne at de kaloriene forsvinner på trening. Ha en fin søndag videre ♥

 • Publisert: 08.10.2017, 21:05
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Jeg elsker kjærligheten

 • Publisert: 05.10.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • - KJÆRLIGHET PÅ SÅ MANGE MÅTER -

  Det er ganske merkelig hvordan kjærlighet fungerer. Så sinnsykt fint på så mange måter, og det er jo på den måten de aller fleste kjenner til kjærligheten. Iallfall håper jeg det er slik, for det er slik det burde være. Kjærligheten fascinerer meg. Hva den gjør, uten å gjøre noe fysisk, med mindre du velger å gjøre den fysisk via en klem, et kyss eller noe så "simpelt" som å holde hender. Vi kjenner på den hver eneste dag, enten det er ovenfor de nærmeste vennene man har, kjæresten eller familie. Man føler også på den ovenfor helt fremmede mennesker, på sin måte. Og jeg elsker det. Jeg elsker hvor sykt enkel kjærligheten egentlig er, men samtidig hvor mye den innebærer. Den innebærer glede, overraskelser, spenning og varme. Men, som mange vet, er den ikke bare ren og enkel heller. Den kan være alle de fine tingene, på samme måte som den kan være blandet med frustrasjon, sinne, tristhet eller at man føler seg låst. Jeg elsker også hva kjærligheten gjør med en. Måten den kan gjøre deg så "blind" for det rundt deg, lykkelig på et helt annet nivå og tryggheten den gir deg er jo helt fantastisk? At vi har muligheten til å gjøre noe så abstrakt om til noe så viktig og fysisk er i mine øyne så fascinerende og ikke minst bra. Det rare er hvordan kjærligheten oppleves forskjellig fra person til person, men veldig ofte oppfatter vi den helt likt. Merkelig, eller hva?

  Noen mener at kjærligheten er noe dritt og mer feil kunne de ikke tatt. Ja, kjærligheten kan oppleves som noe dritt, men det er fordi den er så fantastisk bra som den er. Når kjærligheten gjør vondt, så er det gjerne en blanding av sorg, sinne, glede og en smålig lykkerus av "frihet". Alle de følelsene blandes og kan føre til at folk mener kjærlighet er noe negativt. For det er ikke sånn at man kan sy igjen det som har gått hull på i kjærligheten, ei at man kan gipse oppunder der det er knust. Det er vanskelig å sette ord på hva som gjør vondt, fordi det er noe inni deg du egentlig ikke vet hva er. Ingen kan sette en finger på noe i kroppen og fortelle at "det, det der er kjærligheten". Til tider suger det maksimalt, men alt i alt er det verdt det. Jeg leste på et bilde hos en venninne her om dagen at vi mennesker trenger eller bør ha 11 fysiske berøringer hver dag, for å oppnå optimal mental helse. Tenk at det er en del av det vi kan gjøre for noen andre mennesker. Vi kan øke deres mentale helse ved å vise dem kjærlighet. Er vel ikke rart at kjærlighet ligger som det første "steget" i Maslows behovspyramide under de fysiologiske behovene. Noe som gjør meg trist er at alle ikke har muligheten til å oppleve kjærlighet. Alle fortjener det, men det er ikke alle som har livet tilrettelagt på den måten, av forskjellige grunner. For mange er det en selvfølge at alle føler og forstår hva det innebærer, men noen har ikke opplevd hva som er kjærlighet og hvordan det vises. Med en verden som blir mer og mer selvsentrert og egoistisk er det enda større sjanse for at disse ikke får se hvor bra kjærligheten er, så derfor - ikke glem den delen av deg, som innebærer omsorg for de rundt deg, nye folk du møter eller de du har i fortiden din. Ikke bare er det viktig, men det er med på å forme deg til en bra person om du er flink til å vise kjærlighet. Det mener iallfall jeg. ♥

  Tidligere i dag leverte jeg e n d e l i g arbeidskravet mitt i det ene faget vårt, bedriften. Om det er noe som har stresset meg hele uken, så er det dét og godt var det å endelig få det unnagjort. På grunn av mye fokus på skrivingen der, har treningen blitt utsatt denne uken så nå er det på tide å komme seg bort og få unna en økt. Gjett om det blir deilig! 

 • Publisert: 05.10.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Godbiter fra eBay

 • Publisert: 30.09.2017, 17:33
 • Kategori: Blogg
 • Det er sjeldnere og sjeldnere jeg bruker vipper på fritiden, men når jeg først velger å ta det i bruk har jeg forelsket meg helt i disse vippene fra eBay. Jeg har egentlig ganske lange vipper fra før av, men ærlig, ingenting funker for å få dem vippet oppover. Om noen har et mirakelprodukt som virker, tar jeg i mot tips med glede. Til da, så blir det løsvipper fra eBay de gangene jeg ønsker å pynte meg litt ekstra. Øynene mine blir også ekstra våken/merkbare av å ha synlige vipper og det liker jeg!

  Du finner vippene HER

  I dag skal vi ikke gjøre annet enn å jobbe litt med skole, slappe av og etterhvert starte på middagen. Vi var en svipptur innom sentrum og handlet noen småting og nå sitter vi bare her igjen og gjør absolutt null og ingenting. Det er ganske deilig innimellom, det også! Nyt lørdagen <3

 • Publisert: 30.09.2017, 17:33
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Janteloven ødelegger din egen lykke

 • Publisert: 28.09.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • Om det er noe jeg mener er helt på tryne noen ganger, så er det den kjære janteloven som vi verner så godt om. Og enda verre blir det for hvert år som går, for hver generasjon som kommer og for hver vinter som passerer. Folk er så hårsåre, noe som irriterer meg grønn innimellom. Det som irriterer meg mest ved denne såkalte "loven" er at det har gjort at mennesker setter en begrensning ovenfor seg selv, om når de har lov til å vise at de er fornøyd med seg selv. At man føler man må passe på sin egen stolthet ovenfor andre er jo i seg selv helt på tryne. Selvfølgelig er det en forskjell på å ose selvtillit i overkant på en måte som trykker andre ned, men å være fornøyd og vise det - det er 100% innafor i mine øyne. 

  Jeg tror alle har vært i den situasjonen hvor en føler en har satt seg selv for mye i fokus blant andre. Snakket for mye om det en oppnådde, den gode karakteren man fikk på sist prøve eller legger for mange bilder ut av seg selv på Instagram. For min del elsker jeg å se andre oppnå ting og jeg elsker å se at de flommer over av glede og stolthet. Det skal vises når en er fornøyd med seg selv. Enten man sier det et par ganger for mye, eller poster det både to og tre steder på sosiale medier. Ikke bare er det formen av hvordan vi viser det personlig som folk reagerer på. Det er faktisk blitt så t e i t at folk reagerer på at noen bare sier "Tusen takk ♥" på et bilde en liksom har brukt tid og energi på å kommentere. Hvorfor skal ikke vedkommende få lov til å kun svare "Tusen takk"? Hvorfor har det blitt slik at en "må" svare med et kompliment tilbake? Ikke bare er det stressende, men det er også veldig unaturlig. 

  Tenk over det. Det er jo egentlig ikke din business hvor mange selfies hun eller han poster på sin instagram. Er det ikke derfor profilen heter navnet til vedkommende, fordi det er han eller hennes profil? I teorien er det jo den personen profilen skal handle om. Det er ingen som sier at en er bundet til å poste bilder av natur og omgivelser, kun fordi andre blir støtt av at ansiktet ditt jevnt dukker opp. Valget om hva man poster er jo fritt frem, men fordi denne supersøtesnillegode janteloven sier så godt som "Du skal ikke tro du er noe", så har folk bitt seg altfor mye merke i dette. Om man viser litt selvtillit eller fremmer litt stolthet er man plutselig overfladisk og arrogant. 

  I mine øyne er det nødvendig og lov å være stolt og fornøyd. Har du dager du synes du er helt nydelig, at sminken sitter perfekt eller at outfiten er on point, så har du lov til å både si det og vise det - uten at folk skal mene du er høy på deg selv. Skal man lykkes i livet trenger man å drite litt i janteloven, man må tørre å trosse den. For om man forholder seg til den, så lager du og skaper du komplekser for deg selv. Psyken kan lett dras ned, fordi du føler du gjør noe samfunnet ikke liker(som å poste hele TO bilder av deg selv på rad, omg omg omg!!). Klarer du å drite i dette og poste både to og tre og fire bilder på rad, og samtidig være superfornøyd med bildene og deg selv, da kommer du langt psykisk og livskvaliteten din vil bedre. Jeg har selv vært der og kan med hånden på hjertet si at med en gang du begynner å gi litt faen, vil du med en gang merke at ting blir lettere. Du lager ikke problemer ut av småting og du gjør det du vil. Du blir ikke så begrenset som du har vært og kanskje tør du å gjøre ting du ikke har turt før, fordi ikke lengre er redd for hva andre mener. For å sette det litt på spissen, kan man si det at de som du hele tiden ser snakke i klasserommet, de som roper høyest eller som bemerker seg, veldig ofte er det de som når lengst, fordi de tør. Og det er nettopp det som er poenget. Janteloven stopper deg fra å tørre å gi 100% av deg selv. Lykke skaper vi selv, det har jeg skrevet før. Start med å leve uten en idiotisk lov som forteller deg hva du ikke er, og begynn å leve etter det du vet du er. Gjør det 100 ganger sterkere og tydeligere og du vil føle ting er mye mer naturlig, men også ekte. 

  Et litt langt innlegg, men jeg håper det falt i smak! Tilbakemeldinger her eller på Facebook(er som vanlig) alltid veldig gøy og koselig. <3 

 • Publisert: 28.09.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Siste timene før avreise

 • Publisert: 25.09.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • God ettermiddag/kveld? Solen skinner fortsatt i Trondheim og 18-19 varmegrader har holdt både humør og temperatur oppe hos enhver av oss. Vi våknet ikke før rundt 11-tiden, men var kjapt ute av leiligheten idet vi innså at vi ikke hadde et eneste rundstykke eller en brødbit i hus. Etter Lars var ferdig på skolen dro vi til Café Løkka. Mest fordi vi hadde en 2 for 1 kupong på maten, men også fordi menyen hørtes megadigg ut der vi satt og småsultet i stuen. Heldigvis dro vi dit, for ikke bare hadde vi solen skinnende over oss hele måltidet. Stemningen på restaurant/kafeen var så annerledes enn hva man er vant til. Rolig og behagelig musikk, i tillegg hadde vi muligheten til å finne frem brettspill enten før, under eller etter maten var inntatt. Rundt oss satt også folk og tegnet eller hørte på musikk gjennom headsettet sitt og sippet på noe varmt å drikke. Både tegnesaker og papir lå tilgjengelig inne på spisestedet - hvor utrolig koselig er ikke det? 

  Nå har den fine jenten på bildene over dratt hjemover og hun er den siste av de fire som kom hit for snart én uke siden. Tiden flyr i godt selskap og det var skikkelig trist å se henne trille avgårde med den ødelagte kofferten sin. Litt deilig er det også, for nå er nemlig leiligheten shinet og ryddet igjen. Alt er tilbake på plass og vi skal snart på trening. Det blir godt det! 

 • Publisert: 25.09.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Bakklandet og fint vær

 • Publisert: 24.09.2017, 18:19
 • Kategori: Blogg
 • I dag tidlig dro 1/4 hjem igjen til Bergen og i rundt to-tiden dro enda en hjemover mot Vestlandet. Det vil si at gjengen er så godt som halvert nå. De to siste blir igjen til mandag(dessverre). Neida. Jeg gruer meg faktisk veldig til de drar og alt blir tomt igjen. Følelsen av å endelig ha noen av mine beste venner rundt meg har vært så deilig denne langhelgen - er såvidt det kan beskrives. Vi skal heldigvis hjemover om ikke så altfor lenge, og da skal vi selvfølgelig sees igjen. Som dere kanskje forstår er kjærligheten min for disse menneskene uendelig og jeg er glad langt inni både sjel og hjerterot for at jeg har akkurat disse menneskene i livet mitt ♥


  - Arne, Leandra og Lars - 

  Søndagen vår har vi tilbragt på Bakklandet her i Trondheim, som ligger side om side med gamle bybro. I mine øyne et av de koseligste områdene her i byen og jeg er glad for at iallfall to av de som kom opp fikk sett det. Utvalget av små kafeer er ganske bredt på Bakklandet, og med et nydelig vær, var det en deilig og koselig høststemning der vi satt og på Mat fra Hagen og nøt finværet. 

 • Publisert: 24.09.2017, 18:19
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Finere besøk fra Bergen

 • Publisert: 23.09.2017, 17:16
 • Kategori: Blogg
 • Hei og hå. På onsdag kom verdens fineste gjeng fra Bergen opp hit og det var en ubegripelig stor glede å se de igjen. Sistemann kom på torsdag så de siste dagene har vi vært den fulltallige gjengen hjemmefra, minus tre stykker som ikke hadde muligheten å komme opp i denne omgang. Vi har blant annet besøkt Nidarosdomen og i dag var planen egentlig at vi skulle besøke både Munkholmen og Rockheim. For kjæresten og meg sin del ble det ingen av delene, da jeg bommet så absolutt på hvor båten til Munkholmen gikk fra. Etter minivorset i går var det nesten like greit, for da fikk vi vasket og ryddet til gjengen kommer om en liten stund. En aldri så liten bytur ble det også, og Leandra ble kjent igjen av både en og to som leste bloggen hennes. Supermorsomt og søtt på sin måte. 

  Processed with VSCO with f1 preset

  Processed with VSCO with f3 preset

  Kveldens agenda består av en tur til Tyholttårnet for en digg middag klokken åtte, så skal vi tilbake hit og slappe av. I morgen reiser nemlig noen nedover til Vestlandet igjen. Bare tanken på det gjør meg smålig opprørt, men vi ser de heldigvis igjen om ikke kjempelenge ♥ Nyt lørdagen, det skal jeg. 

 • Publisert: 23.09.2017, 17:16
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Du ditt jævla menneske

 • Publisert: 17.09.2017, 22:56
 • Kategori: Blogg
 • Jeg lurer på hvor ofte jeg tar meg selv i å tenke på hvor egoistisk jeg er. Ikke bare ovenfor de jeg kjenner, de som er rundt meg daglig, men også de jeg ikke kjenner, de jeg aldri har møtt og de jeg aldri kommer til å møte. Jeg mener, hvor ofte tar jeg ikke meg selv i å si "herregud, dette er faktisk noe så enkelt som et ekkelt og ubetydelig I-lands problem." Og hver gang skjemmes jeg like mye over hvor teit de problemene jeg sitter med er. Her om dagen satt jeg med et par sko på skjermen foran meg og klarte så absolutt ikke å bestemme meg for om jeg skulle ha de eller ei. Problemet? Om hælen var for høy for meg å gå i, eller om det ville gå fint. Hvorfor var det et så stort problem? Jo, fordi, skoene var på tilbud. Hadde disse skoene vært på fullpris hadde det ikke vært snakk om engang. Hadde ikke vurdert å kjøpe dem, men 40% avslag gjør noe med en - og det er jeg egentlig ikke noe fan av. Selvfølgelig er det deilig med avslag og tilbud på noe man ønsker seg, det kan man ikke se bort ifra, men at det skal spille en så stor rolle som det gjør til tider, det gjør meg både flau og trist. Her sitter jeg og småstresser over at salget snart er over, andre steder sitter folk og virkelig stresser over om de klarer å fø familien den dagen. 

  Misforstå meg rett i dette innlegget, for jeg er like dårlig på dette selv om de fleste andre og jeg sier ikke at man ikke skal unne seg noe fint her og der. Det jeg mener er at vi må slutte å skape små problemer til store og ubetydelige problemer. Spesielt når en har det bra og ting ikke er dårlig. Ikke bare ødelegger vi for oss selv, humøret og selvfølelsen med å bagatellisere noe lite som at en ikke får kjøpt en genser på salg, vi bygger også opp forbrukersamfunnet vårt enda mer. Hvor mange gensere trenger du, sånn egentlig - og hvor mange har du? Hvor viktig er den buksen til 50,- avslag, og må du ha den akkurat nå? Jeg forstår at vi ikke kan gjøre alt for å redde verden, men vi kan gjøre små tiltak. Slutte med småkjøpene, huske på det en har og faktisk sette pris på det. Fordi, det er faktisk ikke et så stort problem at den varen ikke blir klikket hjem i posten i kveld, selv om det gjerne virker slik. Det er bare et problem vi selv har laget oss, og som mange andre ikke kan oppleve som et problem engang. Usikkerheten om hvilke bilde som skal på Instagram ødelegger selvfølelsen, den ødelegger lykke, skaper stress og påvirker humøret. Enda et eksempel på et idiotisk problem. 

  Vår egen lykke skaper vi selv, og ved å slutte å lage problemer ut av de små tingene vil du også skape en bedre trivsel for deg selv og andre. Selv trenger jeg å si "du ditt jævla menneske" et par ganger om dagen, for å forstå det at jeg ikke har det så vondt som det skal virke som alltid. Nå sier jeg ikke at det ikke er lov å ha dårlige dager, for det er det! Jeg er så lei av de som skal komme med "husk, andre har det verre". For, det er faktisk lov til å ha det vondt innimellom, enten det er store eller små problemer, men vi trenger å sortere ut hvilke store og små problemer vi velger å ta til oss og hvilke vi hever oss over. Det er en forskjell å ha vondt inni seg fordi man ikke fikk tak i et produkt på salg eller benyttet "free shipping", enn når man faktisk har det vondt fordi dårlige tanker opptar en, og det ikke er penger eller det materialistiske som er grunnen. 

  Tilbakemeldinger her eller på Facebook er alltid koselig ♥ Nå skal jeg dusje av meg litt frustrasjon, før det blir sengen og skole i morgen. 

 • Publisert: 17.09.2017, 22:56
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Blandede følelser?

 • Publisert: 16.09.2017, 22:35
 • Kategori: Blogg
 • Endelig var helgen for hjemturen kommet. Det var litt blandede følelser rundt det å reise hjem til hjemmet som egentlig ikke er hjem, men samtidig hjemme? Haha. Deilig var det uansett, ikke minst utrolig godt å se igjen kjente ansikt på flyplassen. Vi var så heldig å få med oss den fineste solnedgangen idet vi landet, så et lite innblikk får dere under. Ellers kan dere sjekke Vsco for enda flere bilder. På middagsbordet ventet ferske vårruller(ikke ferske som i nettopp lagde). Nei, ferske vårruller som i ferske vårruller - søk det opp! Fantastisk godt og jeg spiste meg virkelig stappmett. 

  I dag var det satt opp tid for en lunsjdate sammen med to av mine bestevenner. Vi valgte å spise en diggdiggdigg club sandwich på Opus, hvor vi ble sittende å snakke og hygge oss i hverandres selskap. Ikke minst ta igjen det som kunne tas igjen. Vel tilbake i stuen utover kvelden har jeg ikke gjort annet enn en god middagslur, tv-titting med familyen og pittelitt Vampire Diaries på skjermen her og der. En god tur med hunden min har jeg også vært i dag, og sammen med den godeste pelsdotten i verden var det deilig å starte dagen i strålende sol oppi bergensfjellene ♥ 

 • Publisert: 16.09.2017, 22:35
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Vi må tørre å hjelpe

 • Publisert: 13.09.2017, 11:07
 • Kategori: Blogg
 • Etter å ha sett lanseringen av iPhone 8 og X ble det avgårde på trening. Planen var en skikkelig intensiv økt på hele kroppen, hvor jeg tenkte å varme opp med å løpe litt først. I det jeg starter tredemøllen hører jeg et enormt stort smell i treningshallen. Ovenfor meg har en jente mistet en 20kg stang oppå foten sin og står og biter tennene sammen, før hun hinker avgårde med den ene skoen i hånden. Selv ble jeg værende igjen på tredemøllen. Etter et par minutter ser jeg noen gutter som leter febrilsk i skapene på senteret og innser at skaden til hun som hinket avgårde må være større enn jeg trodde. De finner ingenting og etter enda et par minutter kommer den skadede jenten opp fra trappen, sammen med en annen jente. Hun legger seg ned med foten høyt og resten prøver å gjøre situasjonen best mulig for henne. Samtidig går flere mennesker forbi og enser ikke henne en eneste tanke. Jeg går selv av tredemøllen og starter jakten på noe som kan kjøle ned den ekstreme hevelsen hun har fått. Til slutt napper jeg en klut som ligger ved vasken i resepsjonen, finner støttebandasje og tape i medisinskrinet og får lagt kluten på foten med et godt press rundt. I det jeg starter denne hjelpen, så forsvinner plutselig alle de andre. Jeg tror de skulle hjem.

   

  Hun som har mistet stangen på foten får plutselig for seg at hun skal kjøre hjem på scooteren, fordi ingen av foreldrene svarte da hun ringte. Idet hun reiser seg så knekker hun sammen fordi hun har så vondt og jeg aner ikke hva annet jeg skal gjøre enn å sette meg ned med henne og legge hodet hennes i fanget mitt mens jeg stryker henne gjennom håret. Til slutt kommer vi frem til mellom litt tårer og hulking, at det er best å ringe en taxi og få henne på legevakten for å sjekke at det ikke er noe mer enn kun en stor hevelse. Idet taxien kommer spør jeg pent om noen forbipasserende jenter kan hjelpe oss ut med tingene, og vi får sendt henne avgårde i taxien. Selv om hun hadde store smerter var hun så takknemlig og glad for den hjelpen hun fikk og selv er jeg så glad jeg hjalp henne. De kaloriene jeg ikke fikk brent bort i går, de får jeg ta igjen i dag. 

  Poenget er at dette er mye av grunnen for tatoveringen min "stay human". Vi må huske å være medmennesker og vi nordmenn(klisjé og ekkelt å si, men dessverre sant) er altfor opptatt av oss selv. Altfor mange mennesker passerte uten å spørre om hun eller vi trengte hjelp og altfor få personer turte å se på henne i det hele tatt og spørre om ting gikk bra. Idet jeg gikk for å rydde på plass alle tingene jeg hadde brukt, kom det et par stykker bort og spurte "går det bra med venninnen din?". Svaret jeg kunne gi var at jeg verken visste navnet hennes eller hadde møtt henne før. Blikket folk reagerte med da var overraskende og undrende. Vi kan hjelpe andre rundt oss, selv om vi ikke kjenner dem og det er vi nødt til å bli flinkere på. Ikke bare vil det gi deg en god følelse i ettertid, den som mottar hjelpen vil også føle seg viktig og ivaretatt og det er slik en skal føle det. 

  Nå skal jeg tusle på skolen og ha markedskommunikasjon med favorittforeleseren. Vi begynner ikke før 12:30, men det er fint vær og deilig å ha god tid på veien. I tillegg får jeg ekstra god tid til å høre på musikk og leve i min egen verden, noe jeg synes er det beste om morgenen eller når jeg går til/fra steder. Ha en fin onsdag ♥ Tilbakemeldinger er alltid koselig, enten det er her eller på facebook.

 • Publisert: 13.09.2017, 11:07
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Påfyll i garderoben

 • Publisert: 12.09.2017, 19:44
 • Kategori: Blogg
 • Tidligere denne uken fikk kjæresten og meg litt pakker i posten fra Bergen. Deriblant var det en kjempesøt genser fra foreldrene til kjæresten, men etter en del om og men, endte jeg opp med å bytte den i og med at armene var litt utenom min stil. Bestemte meg for å ture innom Bik Bok i dag for å se om jeg fant noe fint, og jammen gjorde jeg det. En deilig genser med en liten prosent alpakka ull og litt vanlig ull, om det går an å si??? I tilllegg hadde genseren også en behgagelig og fin rødfarge, noe som gjør meg storfornøyd med valget mitt :) PLUSS at den var satt ned i pris så jeg fikk enda mer utav byttet mitt. Elsker det. De hadde genseren i grå også, noe som gjorde turen i prøverommet både vanskeligere og lengre enn nødvendig... Heldigvis fikk jeg bestemt meg til slutt, haha. Valgte å kjøpe genseren i S for da er den litt ekstra ♥ baggy ♥ superdigg nå til høsten.


  Genseren finner dere her

  Jeg fikk også en del andre pakker i posten i dag som jeg tenkte å legge ut en eller annen gang senere. Kan nevne såpass at den ene pakken kommer fra MakeupMekka og den andre kommer fra Romwe. :-) Nå skal vi glo litt på livestreamen til Apple, før vi turer avgårde på trening og brenner bort litt fett. Vi snakkesss!

 • Publisert: 12.09.2017, 19:44
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Ny på håret

 • Publisert: 10.09.2017, 14:08
 • Kategori: Blogg
 • Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye spennende, utenom at jeg har begynt å trene for fullt på treningssenter sammen med kjæresten og etter en pause siden mai, er det skikkelig godt å komme i gang igjen! Kroppen har lengtet etter å presse seg. Ellers har jeg klippet av meg halve(?) håret - eller halvparten av hvordan jeg hadde det. Jeg valgte å klippe meg hos en lærling hos H2 som tydeligvis er den største frisørsalongen her i Trondheim. Hun som klippet meg var kjempeflink, nøye og hørte virkelig etter på hvordan jeg ønsket å klippe meg. Jeg hadde med noen bilder som jeg viste henne før hun begynte, slik at hun hadde en liten veiledning. Mange tenker sikkert at lærlinger ikke er flinke nok, og selv har jeg vært borti det, men hun her rådførte seg gjennom hele klippen hos de andre frisørene og frisyren ble p e r f e k t. 

  Prisen hos lærlinger er jo også mye mer studentvennlig enn de ordinære prisene, så for noen hundre kroner fikk jeg den frisyren jeg har hatt i tankene en god stund. Til helgen som kommer blir det en hjemtur til Bergen, og helgen etter kommer gjengen fra Bergen opp hit. Med andre ord er det litt som skjer, og jeg gleeder meg! 

 • Publisert: 10.09.2017, 14:08
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Lunsj på "BROR"

 • Publisert: 03.09.2017, 14:01
 • Kategori: Blogg
 • Jeg fikk masse positiv og koselig respons på forrige innlegg. Det setter jeg kjempestor pris på, så tusen takk <3 De to siste dagene har det vært nydelig vær her i Trondheim! Sol, litt varme og helt blå himmel. En kompis av oss fra Bergen kom på besøk i går, og vi bestemte oss for å ta lunsjen på et spisested som heter "BROR". Ingen av oss hadde spist der før, men menyen så veldig fristende ut og gjett om vi ble positivt overrasket! Dette er et spisested hvor det ikke yrer av folk rundt deg, musikken ødelegger ikke for gode samtaler og maten er ikke halvferdige burgere som blir slengt i stekepannen noen minutter før den skal serveres. Tvert i mot. Atmosfæren var rolig, men samtidig livlig, musikken var noe helt annet enn om du går på Fridays eller Egon og maten var en klasse for seg selv, sammenlignet med mange andre spisesteder. Konseptet til Bror er både burgere og taco og for mange høres nok det ut som noe som vil kræsje, men nei. Tacolefsene var fylt til randen og nachosen jeg spiste var ikke en klassisk tørrsteikt kjøttdeig med ost, det var pulled biff som var gratinert i ovnen, med nachoschips på siden. Om ikke altfor lenge får vi et ganske stort besøk fra Bergen og da skal vi uten tvil ta dem med dit en av dagene ♥

  I tillegg har restauranten et litt gammeldags/enkelt preg over hvordan de serverer maten, noe som gjør restauranten til noe eget. Som dere kan se får vi vann i pappkopper og bestikket er også laget av tre. Skulle noen ha noen andre spisesteder i Trondheim å anbefale er det bare til å gi en lyd :) Snakkes! 

 • Publisert: 03.09.2017, 14:01
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Er jeg fin nok?

 • Publisert: 29.08.2017, 20:21
 • Kategori: Blogg
 • Man hører det så ofte, og like ofte svarer man "du er fin nok akkurat som det er". Det triste er at tyngden i dette, den er altfor svak. Sannheten er jo det at man er fin nok akkurat som man er, men spørsmålet kommer så ofte at svaret bak gjerne virker overfladisk og simpelt. For om det er noe jeg hater å høre så er det nettopp dette spørsmålet. Det er så innmari feil. Likevel detter det ut av meg selv, like ofte som de rundt meg spør. Jeg mener, hvor trist er det ikke at utseende er det som vi bekymrer oss for, idet vi møter nye mennesker? Er det ikke den du er som person, de skal like? Om det har seg slik at du har venner som liker deg for dine vakre øyne eller fyldige lepper, vil jeg si det er noe som skurrer i det vennskapet. Vi møter nye mennesker hver dag og for hver dag som går, blir det mer og mer tydelig at det er så mye viktigere å kjenne et menneske enn å kun kjenne ansiktet deres. Å bli kjent med mennesker rundt seg som både tenker likt og ulikt, eller som forstår deg og dine synspunkter er gull verdt. Det å ha noen i et klasserom man kan gå til, fordi man føler seg trygg på at de liker deg for den du er, det er faktisk så viktig det. Altfor mange glemmer seg selv, for å prestere for andre. 

  For meg er verdiene til et menneske så mye mer verdt enn deres utseende. Skal jeg sette det litt på spissen kan jeg si at jeg er forelsket i så mange personer, da de har helt fantastiske personligheter, egenskaper og verdier. Mange forstår sikkert hva jeg mener med det, når jeg sier at; du vet når du møter et menneske og selv om det ikke er den kjekkeste gutten i gaten eller peneste jenten på byen, så har du aldri vært mer betatt enn med det mennesket du nettopp møtte. Hvorfor? Jo, fordi dette mennesket har gode holdninger og gode tanker og dette veier så mye mer opp for dette utseendepresset - det burde iallfall det. De gangene jeg møter et menneske som kan fortelle meg ting jeg ikke vet, eller lære meg ting jeg ikke kan, det er de gangene jeg finner personer interessante og det er de gangene jeg som person "forelsker" meg i et annet menneske. Gang på gang. Det er så beundringsverdig og fascinerende når noen kan noe du ikke kan, eller når noen kan lære deg noe nytt. Dette fremfor et perfekt og strøkent ansikt, anytime. Misforstå meg rett; er du pen, vakker, kjekk og flott er det bare et pluss dét, men det er ikke det som avgjør om du forblir i min krets eller ikke. Å bli komplimentert for å være positiv, smilende og utadvendt gjør hverdagen min så mye bedre. Komplimenter for utseende er også svært sjarmerende på sin måte, men det er ikke hvem jeg er. Derfor er de tilbakemeldingene på meg som person så sinnsykt koselige å få! ♥

  Et ordtak jeg regner med de fleste har hørt før er "kunnskap er makt". Hvor mye sannhet ligger det ikke i dette sitatet? Om du kan mye om en ting, eller litt mindre om flere, er det en ekstremt viktig egenskap å ta med seg, uansett. Med kunnskap kan man påvirke og med kunnskap vil folk høre på det en har å si. Jeg er veldig glad i skolen og det å gå på forelesninger er noe jeg elsker. Spesielt nå som jeg har valgt et studie innenfor mitt interessefelt. Nettopp fordi her har jeg muligheten til å lære av noen som kan og som vet hva de snakker om. Poenget i det hele er at om du er både pen og vakker, muskuløs og kjekk, men ikke har noe mellom ørene, så mister jeg iallfall min interesse. Det at du har noe oppi topplokket er så mye mer tiltrekkende, og flere burde huske på at den største andelen av mennesker, tenker på akkurat samme måte. Så ja, du er fin nok. Du er fin nok fordi du er deg, fordi du har dine egenskaper. 

  Om du noen spørsmål, tilbakemeldinger eller tanker til innlegget er det er bare å dele i kommentarfeltet eller å sende meg en melding på Facebook her. ♥ Håper det falt noenlunde i smak! 

 • Publisert: 29.08.2017, 20:21
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Nye negler

 • Publisert: 28.08.2017, 19:53
 • Kategori: Blogg
 • På lørdag var det som jeg har sagt, duket for avslutning på fadderuken og det skulle feires med litt ekstra finere stil. Ærlig talt så så jeg ikke poenget med det, for da vi fikk vite hva vi skulle, så var det bare vors som alle de andre gangene før man skulle møtes på byen utpå kvelden. Om det er noe jeg ikke liker så er det kjoler og høye hæler utpå byen, så jeg pyntet meg i en vanlig buks og topp i tillegg til at jeg satte på noen ekstra fine negler som jeg tenkte å vise dere under: 

  Neglene er ikke noe mer fancy enn et "klikk og lim"-kit fra Cubus og kostet meg 159,- Det var veldig enkelt. Først valgte du ut neglene som passet til din negl, så rev du av en liten bit som ser ut som en plastbit, limer den på neglen, river av et lite plastlag og klikker neglen på. Veldig enkelt og veldig greit :-) Noen tanker om neglene? 

 • Publisert: 28.08.2017, 19:53
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Litt selvpleie

 • Publisert: 27.08.2017, 23:53
 • Kategori: Blogg
 • Etter en hard fadderuke var det jammen deilig å våkne opp uthvilt i dag, viten om at jeg ikke hadde noen andre planer på agendaen utenom et lite middagsbesøk på ettermiddagen. Fornøyd med det stod jeg opp, vasket ansiktet og tok på meg verdens deiligste ansiktsmaske fra The Body Shop. Deretter skylte jeg huden frisk og fin, før jeg slappet av til vi skulle på middag hos kusinen til kjæresten, og mannen hennes, hvor fikk vi servert pizza med masse deilig stæsj på. Kvelden utover fylte vi med prat og latter - veldig, veldig koselig! ♥

  Jeg har forresten fått satt på de fineste neglene i sånn universet(synes jeg), så jeg tenkte å vise dere i morgen. Nå skal vi spise litt rask kveldsmat, før vi runder av kvelden. Snakkes i løpet av morgendagen! 

 • Publisert: 27.08.2017, 23:53
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Liten oppdatering: fadderuken

 • Publisert: 25.08.2017, 14:25
 • Kategori: Blogg
 • Det begynner å bli en stund siden sist, og grunnen er mildt sagt fordi ting har gått i ett. Etter sist innlegg, så har dagene gått i skole og arrangementer i forbindelse med fadderuken om hverandre. Både fester og andre rusfri arrangementer har stått på timeplanen for både kjæresten og meg. Deriblant et standup-show på Samfundet med "Bare Moro Impro". Til tross for en ekstremt sår hals og redusert helse har jeg aldri ledd så mye i mitt liv. Verdt å få med seg om man har muligheten en gang! Ellers har det vært både idrettsdag og rebusløp, samt. en karrierekveld hvor man hadde muligheten til å møte bedrifter og potensielle arbeidsgivere. 

  Det øverste bildet er fra dagen vi hadde "Trønderfest" og de to nederste er fra gårsdagens velkjente tema "Togaparty". Gjengen over er ingenting å klage over iallfall og det er ikke én dag eller kveld som ikke er en fulltreffer når det kommer til stemning og atmosfære. Jeg er ekstremt fornøyd med både fadderne og faddergruppen og ser frem til å ro i land de to siste dagene av fadderuken sammen med dem!  For enda flere bilder kan du sjekke ut vsco-en min her (malinvade). Nå har jeg nettopp tatt i mot en pakke på døren og tenker å rulle i gang Jessica Jones på Netflix. For de som liker Marvel, anbefaler jeg å se både denne og de andre seriene tilknyttet Marvel-universet(som Luke Cage og Daredevil). Vi snakkes ♥

 • Publisert: 25.08.2017, 14:25
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Rutiner begynner å falle på plass

 • Publisert: 15.08.2017, 18:17
 • Kategori: Blogg
 • Endelig begynner rutinene å falle litt på plass og i dag har jeg vært så "voksen" og kjøpt bøker som jeg trenger for høstsemesteret. Heldigvis traff Lars meg etter skolen, for den posen med bøker hadde jeg ikke fått med meg hjem på egenhånd - det er sikkert og visst! #supersvak. Vi fikk også kjøpt inn en sil og noen fine glass, så nå er alt ganske så klart i leiligheten slik at vi kan slappe av og lene oss tilbake litt, nå som fadderuken begynner. 

  I morgen venter et møte med fadderne våre - endelig!! Og så begynner fadderuken. For min del blir det et kast til varmere strøk, da Hawaii-party er temaet for morgendagens fest. Lars begynner også på skolen i morgen og jeg er veldig spent på hans vegne og gleder meg til å få vite hvordan det er! Vi går jo på forskjellige skoler, så jeg antar at ting er litt annerledes fra skole til skole. Videre venter blant annet en reell trønderfest og togaparty, så dette tror jeg blir innholdsrikt, morsomt og ikke minst kjempegøy! Forresten: om noen har tips til hvordan man kler seg som en trønder tar jeg gjerne i mot :)) Nå skal jeg hive meg rundt og lage litt middag. Vi snakkes! 

 • Publisert: 15.08.2017, 18:17
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Nerver

 • Publisert: 14.08.2017, 13:45
 • Kategori: Blogg
 • Første skoledag er overstått, og jeg overlevde! Klokken 10 i morges var det min tur til å stille opp på første skoledag etter ferien og selv om jeg har gjort dette tre ganger tidligere(barneskolen, ungdomsskolen og videregående), så var det like skummelt å stille opp uten å kjenne en eneste sjel. Fra min side tok det faktisk overraskende lang tid før jeg kom i kontakt med noen, og istedenfor å prøve å opprette kontakt stod jeg heller som en innskrumpet rosin midt på gulvet inne der vi skulle møte. Må ha sett helt idiotisk ut, men sånn var nå det! Til min lykke satt jeg meg ned ved siden av to veldig hyggelige mennesker som jeg tilbragte resten av dagen sammen med, og på den måten slapp å være en tilbakestående tilbaketrukket rosin hele dagen. De viste meg til og med en raskere vei hjem - i tillegg fikk vi gratis burger. Vil si det har vært en ganske bra første-skoledag alt i alt! 

  I dag var det "bare" en generell start for alle studentene og studiene på BI, mens i morgen venter en dag sammen med klassen og forelesere vi skal ha fremover. Vi fikk tildelt ulike bånd med forskjellige farger som representerer studiet vårt, og selv om jeg så alle som jeg mest sannsynlig skal gå i klasse med, så har jeg såvidt møtt blikk med noen av dem. Derfor ser jeg egentlig frem til morgendagen. Spesielt nå som jeg har noen å gå til i det jeg kommer til klasserommet/auditoriet. ♥ Både lærere og ansatte ved skolen virker veldig bra, så nå gleeder jeg meg til (forhåpentligvis) 3 fine år på BI. Skrives! 

 • Publisert: 14.08.2017, 13:45
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Vondt i rumpen, men glad

 • Publisert: 13.08.2017, 11:29
 • Kategori: Blogg
 • Siden vi kom hit har ikke været vært noe annet enn regn. Likevel har det vært varmt og ganske fuktig i luften, så de siste dagene har jeg syklet rundt i Trondheim i enten bare t-skjorte eller en genser. Jeg prøvde å sykle med jakke på en dag, men da holdt jeg på med å krepere av hete så det droppet jeg de neste dagene. Lørdagen tilbragte vi sammen med Nina som er en venninne av meg som også har flyttet opp hit for studiene. Når jeg hører på det hun forteller om sin bosituasjon, vil jeg si at vi er ganske heldige som har den leiligheten vi har! Ellers har vi testet voksenlivet litt ut og kjøpt noe så nyttig som en stekespade til, og en fordømt hvitløkspresse :)) Vi prøvde å finne en sil også, men av en eller annen grunn var det helt umulig. Steketermometer glemte vi også. Heldigvis har vi Google, som kan fortelle oss eksakt hvor lenge maten skal stå i ovnen(og nei, det var ikke noe sånn pakke-mat, hvor det stod bakpå - dessverre..) Jaja, maten ble vellykket til tross for mangelen av et termometer, yay! 


  Rett før vi satte fart på syklene og rånet inn til byen for å møte Nina

  Sant skal sies. Syklene er ikke de beste i verden, så vi prøver så godt vi kan å unngå humper når vi er ute og sykler. Bare etter to dager med sykling merker  jeg at det gjør vondt på rumpen etter alle fortauskantene og overgangsfeltene. For å ikke glemme om trikkesporene eller brosteinene. Veldig deilig. Men, jeg skal ikke klage heller, for de er innmari effektive! I kveld står vårruller på menyen, nyt søndagen deres ♥

 • Publisert: 13.08.2017, 11:29
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Helt alene

 • Publisert: 11.08.2017, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • Nå sitter vi helt alene i leiligheten. Kjøleskapet er fylt opp med matvarer, skapene med middager vi kan lage fremover og skuffene med rene håndklær og sengesett. Vi er klar for å bo alene og foreldrene til Lars har akkurat dratt. Det er merkelig med det, at vi plutselig er i byen helt på egenhånd. Selv om det er stort er det også en måte å føle at man mestrer ting selv, noe som er en veldig god følelse selvfølgelig. Dette er uten tvil vår ganske klare begynnelse på alt dette med å bo i en ny by og klare oss i stor grad på egenhånd. 

  Processed with VSCO with f1 preset


  Utsikten fra Tyholttårnet. Vi spiste lunsj sammen med foreldrene til Lars her i går. 

  Planene for dagen er enda litt uvisst, men jeg tror det blir å slappe av. Jeg merker iallfall at jeg er veldig sliten etter flyttingen. Selv om jeg nødvendigvis ikke har gjort så altfor mye har det vært en del tråkking og mange inntrykk. Utover dagen blir det nok en liten sykkeltur rundt om i byen, for vi har skaffet oss et sykkelabonnement på syklene her i Trondheim, slik at vi kan leie sykler fra stasjoner og sykle dit vi vil, og sette dem fra oss i en ny stasjon der vi kommer (Bysykkel Trondheim) for de som lurer. Dyrt for abonnomentet var det heller ikke! 130,- per person for ett kalenderår er rimelig innafor for en stundentlommebok :-) 

 • Publisert: 11.08.2017, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Hva skal vi studere og hvorfor?

 • Publisert: 09.08.2017, 22:43
 • Kategori: Blogg
 • På mandag starter den nye skolehverdagen for min del, noe jeg ser frem til. Det blir rart å begynne igjen på et helt nytt sted med helt nye mennesker, men det blir også veldig gøy. Jeg liker det å møte nye folk og å skape eller bygge nettverk. Ikke bare er det veldig positivt for min egen del, det kan også være svært nyttig i fremtiden. 

  Selv skal jeg studere markedsføringsledelse på BI. Dette bestemte jeg innen 2. klasse på videregående skole, da jeg hadde ansvar for markedsføringsdelen i ungdomsbedriften vår. Først og fremst er dette en bachelor på tre år som er mulig å bygge på, og ønsket er å kunne studere "Entreprenørskap, innovasjon og samfunn". Folk spør ofte "hva kan du bli da?" eller "hva kan du jobbe med?" Svaret mitt er egentlig så enkelt som "det jeg vil". Entreprenørskap handler om det å starte og drive en egen bedrift, og sammen med markedsføringsledelse ligger også en sterk utdanning innenfor ledelse. Målet og drømmen er å kunne starte opp en bedrift innenfor noe jeg brenner for. Skulle det bli slik at jeg ikke ønsket å bygge på bacheloren, kan jeg også jobbe innenfor mange ting kun med bacheloren. Stikkordene: Produktutvikling, salg, markedsanalyse og markedskommunikasjon er hentet fra BI sine sider og er stikkord for noe av det jeg kan jobbe med eller innenfor. Grunne for at jeg ønsker å jobbe med dette er fordi jeg liker det å være i kontakt med mennesker og jeg liker å fremme det jeg brenner for. 

  Lars skal studere IT-støttet bedriftsutvikling ved NTNU og grunnen til at han ønsker å studere dette er fordi han har stor interesse innenfor IT og entreprenørskap. På lik linje med meg fikk han mersmak at dette i andre klasse på videregående, men til en ulikhet hadde han i første klasse en plan om å gå IT det andre året. Med denne bacheoren kan han blant annet bli IT-konsulent, jobbe tett med bedrifter og hvilke valg de må gjøre innenfor IT for å komme lengst mulig på et marked. Planen hans er å ta en master i "ledelse og teknologi". Med det så ser det ut som vi blir 5 år i Trondheim, om ikke noe forandrer seg drastisk etterhvert.  

  Nå har vi akkurat kommet fra middag sammen med foreldrene til kjæresten, så nå skal vi slappe litt av før vi tar kvelden. I morgen håper vi på å få handlet inn "alt" det siste vi trenger, deriblant en playstation som kan underholde oss på kalde høst -og vinterdager. Ps, se så fin solnedgang vi fikk med oss i det vi gikk hjemover! Elsker det! 

 • Publisert: 09.08.2017, 22:43
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Vi har flyttet!

 • Publisert: 09.08.2017, 00:16
 • Kategori: Blogg
 • Sist gang vi var i denne byen og i denne leiligheten skulle vi ordne nødvendige småting slik at alt var klart til vi skulle flytte inn én måned senere. Nå sitter vi her med kofferter og bager rundt oss. Dette er starten for studietiden vår her i Trondheim og etter en del tårer og klemming på flyplassen føles det ut som et helt nytt kapittel nå skal begynne. Selve flyttingen i seg har jeg gledet meg masse til, men det å si hade til de nærmeste vennene mine og de jeg er glad i, det var ærlig helt grusomt. Har gruet meg til det i flere dager og plutselig var dagen der og jeg var fortsatt like uforberedt. Skremmende er det på sin måte, men herlighet så spennende også! Heldigvis er det ikke lengre enn en times flytur hjem igjen til Bergen og det er jeg vel glad for. Jeg ser allerede frem til å se kjente og kjære igjen, haha. 


  Lars, meg, Mathias og Lucas. De sistnevnte er to av våre bestevenner og at de tok seg tiden til å komme på flyplassen var skikkelig koselig!

  Været var kjempefint i det vi landet, og nå har foreldrene til kjæresten vært så snille å hjelpe oss i gang med å skape "vår egen" leilighet. Strykebrett, kurver til oppbevaring og kleshengere er handlet inn, samt. litt mat i kjøleskapet. Nå skal vi legge oss, for det har tross alt vært en lang dag. God natt <3 

 • Publisert: 09.08.2017, 00:16
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Nedtelling: en dag igjen

 • Publisert: 07.08.2017, 16:22
 • Kategori: Blogg
 • Kofferten nærmer seg ferdigpakket og jeg begynner å merke at det er rart at vi skal flytte i morgen. Som jeg nevnte i forrige innlegg, så har tiden gått  fort. Snart skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg til en liten familiemiddag ute, men først tenkte jeg å vise noen bilder fra min lille svipptur til hytten torsdag-lørdag som var. 

  Nykokt krabbe, sjøluft, båt og rolige omgivelser - det er ingenting som gir meg et friskere pust og så mye ro som det å være på hytten ♥ Snakkes! 

 • Publisert: 07.08.2017, 16:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Nedtelling: bare to dager igjen

 • Publisert: 06.08.2017, 13:23
 • Kategori: Blogg
 • Det er ikke før man avslutter 1. klasse på videregående skole at man innser hvor godt "tiden flyr" passer å bruke i nesten enhver situasjon. Etter at vi avsluttet første året på videregående følte jeg bare livet passerte i highspeed x 90. Andre klasse var et så sinnsykt bra skoleår for min del, så det året forsvant på et blunk. Da tredje klasse startet var jeg så motivert fordi det bare var ett år igjen, så blandet med russetiden og endel fridager var jeg plutselig ferdig på videregående og klar for å være enda mer selvstendig. Og nå sitter jeg her. Det er bare to dager til vi flytter opp til Trondheim og dagene som har vært har vært fullbooket med ting som skjer. Vel og merke med venner og familie, noe som gjør meg veldig glad, men det føles så rart at det skal være et "skille" på når ting kommer til å forandre seg. Alle vil jo alltid være de samme, men det vil aldri bli det samme, uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Likevel er det viktig å huske på at det ikke hadde blitt det samme, dersom vi hadde valgt å bli i Bergen heller, så derfor ser jeg egentlig veldig frem til en forandring nå. Jeg tror det blir veldig spennende, lærerikt og ikke minst innholdsrikt! 

  Så, om to dager er det hade Bergen for en liten stund. Med tanke på at vi flytter opp 6 dager før skolestart har vi litt tid på oss til å komme ordentlig på plass i leiligheten og finne ut av alt rundt oss før det hele kickes i gang med en 11-dagers lang fadderuke! Det er noen småting som vi vet trengs i leiligheten, men så tror jeg vi kan si oss ganske klar for Trondheim og det byen har å tilby ♥  Spennende! 

 • Publisert: 06.08.2017, 13:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Den siste tatoveringen

 • Publisert: 28.07.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • Det ble én siste tatovering før jeg dro fra Polen i en typ skrivefont(sånn gammel skrivemaskin). Teksten jeg valgte å printe på kroppen denne gangen er "Stay human". Bakgrunnen for at jeg valgte dette som tekst og ikke noe annet er fordi jeg mener vi mennesker går for mye på autopilot. Dagene går i ett og vi glemmer å oppføre oss som mennesker. Kjærligheten rundt oss blir som en vane og det samme gjør et smil. Det å være reflektert går i glemmeboken og våre egne meninger fader ut til fordel for hva som passer samfunnet best. Jeg mener det er viktig å holde på seg selv, sin egen identitet og sine verdier. Ønsket om å passe inn og ikke bli sett på som annerledes har blitt så stort, fremfor ønsket om å være seg selv og det å være ekte, dessverre. Om du klarer å huske på dette, mener jeg du i stor grad har lykkes i å være et menneske. Det å være selvstendig er så mye viktigere enn hva det høres ut som. Det skal ikke være slik at du bare følger samfunnets trender og ønsker, fordi det er det som blir "best" for deg. I mange, mange tilfeller er det best for andre, men sjeldent deg selv. Er du da et menneske, eller er du bare som en robot som følger strømmen? Sangen "Chanied to the rythm" av Katy Perry er et godt eksempel på meningen bak min tatoveringen. Ser du musikkvideoen til sangen, vil bildet kanskje bli enda klarere enn kun teksten. Jeg legger ved videoen her, slik at dere slipper å søke den opp. 

  Jeg håper dere liker innlegget og tatoveringen. <3 Nå skal jeg planlegge morgendagen og så skal jeg legge meg. Blant annet satser jeg på å ha videoen fra ferien klar innen søndag, om alt går slik jeg tenker det skal. Vi snakkes veldig snart!

 • Publisert: 28.07.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Masse kjærlighet og gode favoritter

 • Publisert: 16.07.2017, 19:54
 • Kategori: Blogg
 • Denne helgen var det igjen duket for enda en sammenkomst og som vanlig ble det en kveld med deling av minner og mye kjærlighet. ♥ Min favorittdel på disse festene er når gitaren kommer frem, bassen skrus av og alt som høres er våre egne stemmer som for full hals synger gamle sanger på allsang. Det må faktisk være det koseligste jeg vet om. 

  Nå er det ikke mer enn to dager til kjæresten og jeg drar til Krakow, og noen planer ligger allerede klar. Gleder meg til å vise dere! Ha en super søndag, enn så lenge :)
   

 • Publisert: 16.07.2017, 19:54
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Kjølige sommerkvelder

 • Publisert: 10.07.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • På lørdag etter vi hadde vært i gullbryllup var det dekket og klart for en sammenkomst med gode venner hjemme hos kjæresten. Idet folk begynte å komme valgte solen å komme frem og vi kunne finne frem puter og stoler, slik at vi kunne sitte ute mesteparten av kvelden og utover natten egentlig. Med gitarer, vin og noen pledd ble det en kveld som uten tvil får fulltreffer hos meg! 

  Et par glimt fra kvelden. Se på den fine gjengen ♥ Håper dere nyter ferien like mye som jeg gjør. Den har vært mer etterlengtet enn jeg først trodde! 

 • Publisert: 10.07.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Solstrand hotell og bad

 • Publisert: 08.07.2017, 16:28
 • Kategori: Blogg
 • Jeg tror ikke jeg sier så mye mer enn at det var en svært vellykket feiring av gullbryllup på Solstrand Hotell og Bad som ligger like utenfor Bergen. Vi koste oss maksimalt med masse latter og enormt mye god mat og drikke :)

  I kveld skal vi ha en liten sammenkomst med gode venner ute hos kjæresten, og solen har nettopp begynt å skinne opp. Satser på(og ser frem til) en innholds - og minnerik kveld. Nyt lørdagen ♥

 • Publisert: 08.07.2017, 16:28
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Cezinando, Bryson Tiller, The Weeknd og oss

 • Publisert: 05.07.2017, 11:10
 • Kategori: Blogg
 • I går fikk vi plutselig strålende sol over Bergen igjen og jeg var så heldig som hadde fri og fikk nyte dagen på sitt fulleste. Dagen startet med en god og lang tur, før jeg etterhvert dro videre på vors for å så dra på The Weeknd konsert sammen med en god gjeng. Til tross for litt uenigheter rundt der vi stod, ble det en kveld med masse god stemning og utslitte stemmebånd. I dag er jeg så uheldig og skal på jobb igjen, men før det blir det samme turen som i går! 

  Må forresten ikke glemme at oppvarmingen med Cezinando og Bryson Tiller var knall. Ha en fin onsdag! 

 • Publisert: 05.07.2017, 11:10
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Vin og god stemning

 • Publisert: 02.07.2017, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • Det er faktisk helt sykt at vi allerede er i juli. Om bare litt over 14 dager drar kjæresten og meg til Polen og allerede neste helg skal vi i gullbryllup! Tiden flyr avgårde, noe jeg synes er både positivt og negativt. Etter en uke med jobb nesten hver dag, fikk jeg endelig et ordentlig avbrekk i går, sammen med gode venner, vin, god mat og strålende stemning. Vil si det var både deilig og fortjent. 

  I dag har regnet igjen returnert til Bergen, så jeg tenker at en rolig søndag er innafor. Det kommer enda et innlegg senere som jeg tror dere vil like, inntil da så får dere nyte fridagen :-)

 • Publisert: 02.07.2017, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Den perfekte fasaden

 • Publisert: 30.06.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • Er det ikke både ironisk og skummelt hvordan vi mennesker ønsker å fremstille oss selv? Hvor rart er det ikke at vi presser våre egne grenser for å passe inn i et samfunn, hvor ting gjerne ikke er så ekte som alle skal ha det til. Å være seg selv kan være vanskelig noen ganger. Spesielt vanskelig er det, når man ikke helt vet hvem man selv er. Det kan være dager man er skråsikker på hvordan man ønsker å være, og det kan komme dager hvor man stiller seg undrende til om det egentlig er slik man ønsker å fremstå. Jeg tenker at det viktige da er at vi bruker tid på prøve å finne ut av dette, fremfor å skape den fasaden vi bruker så mye tid og energi på å opprettholde. Personlig vet jeg godt hvor lett det er å rydde bordet for de fineste bildene, eller kaste klær og andre ting jeg har i hendene for at bildet skal se perfekt ut. 

  Det er så viktig å huske på at man har lov til å ha dårlige dager og. Et bilde uten sminke eller litt rufsete hår forandrer ikke følgertallet ditt, og litt rot i bakgrunnen gjør ikke at lesertallet ditt faller drastisk. Vi trenger å bli mer selvsikker på oss selv og vi trenger en god dose av realiteten for å klare dette. Ikke bare gjennom privatbrukere på Instagram eller overdrevent stygge bilder på Snapchat, vi trenger det offentlig og det burde vært like trendy å være seg selv som å pynte på hverdagen. 

  Det var dagens tanke! Nå skal jeg ut å nyte solen før jeg skal jobbe utover kvelden. Ha en fin fredag, snart er det helg ♥

 • Publisert: 30.06.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Sol, burger og fries

 • Publisert: 29.06.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå sitter vi på flyplassen og har akkurat vært i Taxfree-en og kjøpt litt småting. Dagen har vi tilbragt i Trondheim sentrum med 21 grader og sol og etter flere uker med dårlig vær, var det godt å kunne gå uten jakke og tunge klær. Etter å ha ordnet depositumskonto i banken sammen med utleier kikket vi litt i butikker, satt litt i solen før vi bestemte oss for å spise lunsj på Døgnvill. Fordi vi holdt på med å renne bort i varmen satt vi oss inn for å spise og den kalde aircondition-luften inne i lokalene gjorde virkelig godt imens vi spiste. 

  Flyet går ikke før syv-tiden, så vi har god tid til å slappe av og se litt i de andre butikkene som er her før vi drar. I og med at solen skinner vil jeg si det er perfekt flyvær, noe som forhåpentligvis resulterer i null forsinkelser. Kos dere videre denne dagen! Neste gang vi snakkes er jeg i Bergen :) 

 • Publisert: 29.06.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Vår helt egen leilighet!

 • Publisert: 28.06.2017, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • God kveld fine! Nå har kjæresten og jeg endelig kommet frem til Trondheim hvor vi skal tilbringe én natt i vår nye leilighet som vi skal leie mens vi skal studere her. Leiligheten er helt perfekt og jeg virkelig fornøyd! Utleier var også svært hyggelig og jeg er glad det er henne vi skal leie av mens vi bor her. I morgen står banken for tur for å ordne litt ting angående leiligheten, før vi drar til Bergen igjen. Det er mye som hører til leiligheten, men det er også en del som skal handles inn. Gleder meg som en liten unge til å gå på IKEA å handle masse småting, speil og ikke minst friske og fine blomster! 


  Seee så fint det er! Dette er like ved flyplassen.

  Ikke bare har vi fått ordnet leilighet, men jeg takket også ja til studieplass rett etter vi kom hit og er nå klar for å studere markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI til høsten! Jeg merker på hele meg at jeg er supergiret og gleder meg til å flytte opp hit. Jeg har vært i Trondheim et par ganger tidligere og byen er så fin så dette tror jeg blir helt perfekt, spesielt når alt skjer sammen med kjæresten♥ Litt kliss. Nå skal vi hive oss rundt og ordne litt småting som trengs, før vi drar til sentrum og nyter finværet. Ha en fin onsdag videre, så snakkes vi i morgen! Om du eller noen du kjenner skal studere ved BI eller studerer der allerede så ta gjerne kontakt. Jeg er veldig spent på miljøet og de menneskene som både går der og som jeg kanskje skal studere med :)

 • Publisert: 28.06.2017, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Supergod og enkel salat

 • Publisert: 28.06.2017, 10:43
 • Kategori: Blogg
 • Helt siden(eller nesten) helt siden sommerferien startet har jeg spist verdens beste og enkleste salat til frokost. Salat i seg selv er jo ganske enkelt å lage og det finnes utallige oppskrifter på supergode og sunne salater, men å eksprimentere å lage sin egen er jo ikke helt feil det heller :) 

  I denne salaten har jeg valgt å bruke 1/2 salat, oppkuttet bacon, løk, mais, fullkornpasta og agurk. Du kan selvfølgelig bruke alt du selv ønsker i tillegg til dette, men jeg synes det er veldig godt! Salaten lages så enkelt som at du koker opp pasta, samtidig som du steker bacon. Start med å steike baconet på sterk varme, men skru fort ned til 4/5 på varmen. Mens du kontinuerlig snur litt på baconet, skjærer du opp løk, salat og agurk og det du ellers ønsker. Pastaen koker du etter henvisning på pakken. 

  Ellers pleier jeg å legge skiver med avokado på toppen og så krydre med curry, chilikrydder og litt piffi som jeg blander inn. Det er helt perfekt i mine øyne og gir meg en lett og god start på dagen. Ha en super onsdag! Dersom du har en god oppskrift på en salat eller noe annet digg, så legg gjerne igjen oppskrift. Jeg er alltid på jakt etter nye ting å prøve! :)

 • Publisert: 28.06.2017, 10:43
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Litt sommervarme

 • Publisert: 27.06.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • God dag, alle. Jeg er bare raskt innom for å si hei før jeg løper på jobb. I går presterte jeg å kutte pekefingeren min på en hobbykniv så jeg satser på en litt mer vellykket jobbdag i dag. Ellers har solen endelig kommet frem her i Bergen og i følge værmeldingen skal den vise seg helt frem til fredag. Forhåpentligvis stemmer det. Litt sol på kroppen er etterlengtet etter alle de regndagene som har sluppet seg løs over byen denne sommeren. 

  Buksedressen på bildet er kjøpt på Tise, men jeg tror den er fra Bik Bok. I morgen kommer en supergod oppskrift som jeg bruker nesten hver eneste dag nå som jeg har fri ♥ Nyt dagen, så snakkes vi snart! 

 • Publisert: 27.06.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Fremtidstanker

 • Publisert: 26.06.2017, 10:17
 • Kategori: Blogg
 • Det er ganske rart, at for min del, så er 13 års obligatorisk skolegang over. Fremfor meg ligger mine helt egne valg, og det er ikke lenger noen som står og forteller meg eksakt hva jeg skal gjøre eller når jeg skal gjøre noe. Det er helt opp til meg selv og ingen andre kan si noe på det. Selvsagt kan de mene noe om det, men helt til slutt er det jeg som bestemmer og det er jeg som tar avgjørelsen. 

  Som mange andre rundt meg har jeg valgt å studere videre med en gang etter videregående skole. Grunnen er så enkel at jeg trives svært godt på skolen med andre mennesker og jeg liker å kunne dele hverdagen min med andre. Denne gangen blir det jo ikke på samme måte som jeg er vant til før heller, så det er jeg veldig spent på hvordan blir. Fra å gå på skolen til en fast tid, til å kunne velge å vrake i når og hvilke forelesninger jeg vil på, blir nok en forandring uten like som jeg både tror og håper på blir veldig bra. 

  Sant skal sies at jeg forstår veldig godt de som velger å ta et friår eller sette studiene litt på pause, for jeg har selv hatt mine moments hvor tanken om å slippe alt ansvar med innleveringer og eksamener har vært fristende de gangene ting har vært sitt meste. Spesielt ungdomsskolen synes jeg var tung og dryg å komme seg gjennom, men etter videregående har jeg så mye mer energi som jeg akter å legge i det jeg skal gjøre til høsten. Til tross for at jeg velger å fortsette studiene mine og har en plan på det er det veldig rart at vi nå står på "egne bein". Ikke bare skal jeg begynne å studere på et helt annet nivå, men jeg skal flytte i tillegg! Noen rundt meg har allerede dratt i militæret og skal være borte ett år, mens andre skal flytte til andre byer. Venner som har vært rundt meg siden barneskolealder sprer seg til overalt i landet og gjerne utlandet og jeg merker at det kanskje er det jeg tar tyngst med denne fremtiden. Det at andre skal bevege på seg, det skremmer meg. At jeg selv flytter med kjæresten er ikke like skummelt.

  Heldigvis har vi sommerferie nå og den skal nytes hver eneste dag, enten det er jobb eller hytteturer.  Man ønsker alltid at ferier skal vare lenge, men denne ferien håper jeg varer ekstra lenge, slik at jeg får ekstra tid til å skape ekstra gode minner med de jeg er ekstra glad i ♥ Ha en strålende mandag dere! 

 • Publisert: 26.06.2017, 10:17
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Polen i sommer

 • Publisert: 25.06.2017, 15:30
 • Kategori: Blogg
 • Bildene er hentet fra Booking.com sine sider

  Senere i sommer setter kjæresten og jeg kursen mot Polen, mer spesifikt, Krakow, hvor vi skal tilbringe én uke sammen. Etter å ha sett Schindlers liste i går kveld har jeg bestemt at vi uansett skal besøke museumet for polske jøder og helst en dagstur til Auschwitz. Et besøk til fabrikken til Oskar Schindler står også på "ønskelisten" over steder jeg vil besøke mens vi er der. Vi skal bo på et leilighetshotell hvor vi har vår helt egen leilighet. Ut i fra anmeldelsene å dømme ligger vi perfekt til i Gamlebyen og bare en spasertur langs elven unna selve sentrum og shopping - ikke helt feil med andre ord. Om noen har vært i Polen før og har noe som "bør oppleves" så gi meg gjerne en lyd! :)

 • Publisert: 25.06.2017, 15:30
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Public

 • Publisert: 25.06.2017, 15:15
 • Kategori: Blogg


 • Et veldig lite glimt fra da jeg tok bilder på en liten lokal Pub her i Bergen for de som dere kan se på bildet. Denne kvelden var begynnelsen på en helt fantastisk bra helg med mange gode venner og mye latter. Med andre ord, en av de beste helgene jeg har opplevd på lenge. Sjekk gjerne ut bandets Facebook side her, og ikke nøl med å booke de for én kveld, dersom du bor i Bergen. 

 • Publisert: 25.06.2017, 15:15
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Meg 18 år

 • Publisert: 05.03.2016, 13:53
 • Kategori: Blogg
 • "Endelig" myndig. Endelig 18. Tusen takk for en fantastisk fin kveld i går og tusen takk for alle gratulasjoner. Dagen hadde ikke vært det samme uten hverken gratulasjoner eller de menneskene jeg er omringet av. <3 

 • Publisert: 05.03.2016, 13:53
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Pakker i posten

 • Publisert: 22.02.2016, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • For å være ærlig, så tror jeg det å få pakker i posten er noe av det gøyeste man kan oppleve i en hverdag. Selv om man vet hva som kommer er det like spennende og gøy når pakken først ankommer postkontoret/postkassen og man drar for å hente den. Denne gangen var det 2 pakker som lå og ventet på meg da jeg kom for å hente. Den ene pakken var fra Sportamore og inneholdt et ullundertøy fra Kari Traa, og den andre, et polaroidkamera som jeg vant på bloggen til Becca Alexandra. Om ikke lenge venter jeg enda flere pakker - blant annet fra Nelly, hihi. 

 • Publisert: 22.02.2016, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Ut med kjæresten

 • Publisert: 24.01.2016, 21:09
 • Kategori: Blogg
 • Til tross for dårlig vær ble gårsdagen ble brukt sammen med kjæresten, hvor vi var ute og spiste på Matbørsen. I antrekket dere ser over, gikk vi litt rundt i butikker før vi slo oss ned for å spise middag. Da middagen var spist opp, dro vi og kjøpte litt godt med oss hjem, før vi snurret film. Egentlig skulle vi dra på kino, men da det ikke var noen gode filmer å se, valgte vi heller å spare det til senere. Etter å ha sett 2 filmer og litt TV sovnet vi og våknet opplagt i dag, for å så gjøre oss klar for familiebesøk klokken fem. En rolig og veldig koselig helg med de jeg er glad i ♥ 

 • Publisert: 24.01.2016, 21:09
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Kulde

 • Publisert: 04.01.2016, 07:44
 • Kategori: Blogg
 • Etter svært våte dager her i Bergen, begynner kulden endelig å finne frem igjen og mye tyder på en bitende kald januarmåned. Gårsdagen ble brukt ute sammen med Christina og Carina og jeg merket at selv med skjerf og varm jakke, så skulle jeg gjerne hatt enda varmere klær på meg. Uken som kommer er meldt både kaldt og fint vær, men en del vind. Selv synes jeg alt er bedre enn regn, så jeg får heller bare kle meg godt den kommende uken :-) Hvordan er været der du er? 

 • Publisert: 04.01.2016, 07:44
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Vårruller

 • Publisert: 03.01.2016, 19:54
 • Kategori: Blogg
 • Det finnes faktisk ikke noe bedre enn hjemmelagde vårruller(tror jeg). Er så glad jeg kan dette, for kjøpevårruller kan ikke sammenlignes! Etter den lille byturen på lørdag ble det vårrull-laging hjemme hos oss, hvor jeg lagde vårrullene og mamma stekte dem. Helt perfekt for en lørdagskveld :-)

 • Publisert: 03.01.2016, 19:54
 • Kategori: Blogg
 • 15 kommentarer
 • Middag for fem

 • Publisert: 02.01.2016, 12:26
 • Kategori: Blogg
 • Etter å ha feiret både julaften og nyttårsaften med gode pinnekjøtt-måltider, var det duket for enda ett første nyttårsdag. Sammen med mamma, kjæresten til mamma, datteren til mammas kjæreste og min søster, kunne jeg hive innpå mitt tredje måltid med pinnekjøtt. Forhåpentligvis blir det en stund til neste gang! Uansett hvor godt det er merker jeg at jeg har spist nok pinnekjøtt på en liten stund. Godt var det uansett og det var koselig med enda en familiemiddag nå før hverdagen begynner igjen neste uke :-)

 • Publisert: 02.01.2016, 12:26
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Velkommen skal du være

 • Publisert: 01.01.2016, 20:47
 • Kategori: Blogg
 • Til tross for regn og vind, ønsket vi 2016 velkommen i går. Et nytt år er startet på og jeg håper på det beste! Godt nyttår 

 • Publisert: 01.01.2016, 20:47
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • For akkurat 1 år siden

 • Publisert: 29.12.2015, 23:25
 • Kategori: Blogg
 • Nyttår nærmer seg skummelt fort og på torsdag så tikker vi inn i et helt nytt år, idet klokken slår 00:00. I fjor på denne tiden tilbrakte jeg fine dager sammen med den fantastiske gutten jeg har i livet mitt. I år er det ingenting annerledes og jeg er så utrolig takknemlig for det ♥ Torsdagen skal feires ute hos kjæresten, hvor vi spiser middag med familien hans, før det kommer noen venner bort for å feire resten av kvelden med oss. Ikke stor forskjell fra i fjor, noe som var veldig koselig, så satser på at det blir like bra - om ikke bedre i år. Hvordan skal du feire nyttår i år?

 • Publisert: 29.12.2015, 23:25
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • MAC

 • Publisert: 28.12.2015, 11:05
 • Kategori: Blogg

 • Viva Glam & Brave

  Perfekte leppestifter til enhver anledning, spør du meg! 

 • Publisert: 28.12.2015, 11:05
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Koseligste dagen i året

 • Publisert: 25.12.2015, 01:36
 • Kategori: Blogg
 • Hva skal man si? Gårsdagen bestod av godt selskap, god mat og mange fine gaver både til og fra. Jeg tror at folk alt i alt var veldig fornøyd med det de fikk. Selv følte jeg at jeg klarte å treffe på de fleste gavene og både familie og kjæresten tror jeg likte det de fikk.

  Vi startet middagen rundt halv 6, da var bordet dekket og klart og maten på vei ut til mange sultne munner. Pinnekjøtt, mandelpoteter og kålrotstappe kom på løpende bånd, så fort det ble tomt og enda var det mye mat igjen, da vi var ferdig å spise rundt 2 timer senere. Så dere kan jo forestille dere hvor mye mat som ble laget for besøket! To store kjeler med pinnekjøtt ble kokt opp, en hel stor sekk med mandelpoteter og jeg er ikke sikker på hvor mange kålrabier som ble skrellet, men mange nok iallfall. 

  Med to små brødre på 10 år, begynte vi å åpne gaver rundt 8-tiden. Man kan trygt si at de er to små utålmodige mennesker, så hos oss ble gavene delt ut litt på kryss og tvers. Altså ingen orden på hvem som hadde fått gaver og ikke. Heldigvis ble det litt bedre etter dessert-pausen som vi tok oppi all gave åpningen. Riskrem, multekrem, salt chips, konfekt og mye annet godt stod på bordet sammen med te og kaffe i 9-tiden. Etter mye snakk og søtsaker stappet i oss, satt vi i gang igjen med å åpne gaver da klokken rundet halv 10 og vi kunne si oss ferdig rundt halv elleve. Heretter ble det musikk og småprat, fram til gjestene forlot huset i halv ett tiden. Med andre ord - en veldig koselig julaften sammen med familien. Og hva annet trenger man egentlig? Familie, god mat og koselig stemning gjør vel alt bra, uansett hvilken dag det er. 

  Jeg håper alle hadde en riktig fin julaften i går, enten den ble feiret hjemme, borte, med familien eller venner 

 • Publisert: 25.12.2015, 01:36
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Helgen oppsummert

 • Publisert: 01.11.2015, 22:04
 • Kategori: Blogg
 •  

  Håper alle sammen har hatt en fin helg! I dag er det søndag igjen, noe som betyr skole og eller jobb for de fleste imorgen. Som alle vet så var det jo Halloween i helgen, og min feiring av Halloween bestod av å dele ut godteri til barn som kastet ball-i-bøtte i en idrettshall, før det på kvelden ble samlet en liten gjeng hjemme hos kjæresten, hvor jeg lagde nachos til alle sammen og deretter snurret film. For mange høres dette sikkert ut som tidenes kjedeligste Halloween, da verken kostymer eller alkohol var inni bildet, men for min del var denne feiringen av den berømte dagen - helt perfekt. 

  Hvordan feiret du din Halloween? 

 • Publisert: 01.11.2015, 22:04
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Er vi egentlig sammen?

 • Publisert: 16.10.2015, 12:15
 • Kategori: Blogg
 • Vi sitter i samme sofa, vi sitter rundt samme middagsbord og vi er gjerne i samme seng, men er vi egentlig sammen, eller er det bare fysisk? For som man ser på bildene, så er vi jo sånn sett sammen. Alle bildene fant jeg i en artikkel som BT nylig skrev, og jeg syns det var en liten oppvekker til alle oss som bruker mye av tiden på å se på en skjerm. 

 • Publisert: 16.10.2015, 12:15
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Stort hjerte

 • Publisert: 01.10.2015, 21:14
 • Kategori: Blogg
 • Om bare få timer er tordagen over, og da gjenstår det bare fredag, så kan jeg endelig rope høstferie og helg! Kan ikke beskrive hvor deilig det blir med litt fri, og hvor deilig det blir å se at alle alarmen før 9 den neste uken er slått av. Denne høstferien skal tilbringes i Roma, og jeg merker virkelig at reisefeberen stiger. Kofferten har til og med begynt å fylle seg opp med litt sommerlige klær, noe jeg ikke hadde trodd skulle få bli brukt før neste sommer, nå som høsten har inntatt Bergen. Jaja, jeg har absolutt ikke imot å bruke de enda litt lengre :)

 • Publisert: 01.10.2015, 21:14
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Reisefeber

 • Publisert: 27.09.2015, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • Om akkurat en uke har vi kommet frem til Roma, etter å ha tatt flyet 06:30 fra Flesland til Amsterdam, Schiphol og deretter fra Amsterdam til Roma. Selvom det er èn uke igjen, merker jeg at jeg begynner å glede meg ekstra mye. Det gjenstår enda fem skoledager, så kan jeg virkelig slippe reisefeberen til, med pakking og søvnløse netter før avreise.

 • Publisert: 27.09.2015, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • REGN - ny butikk i Bergen!

 • Publisert: 08.09.2015, 20:41
 • Kategori: Blogg
 • Regn åpnet nylig her i Bergen og holder til i Strandgaten 75. Det er min stemors fetter og et par kompiser som står bak hele butikken og de har gjennom hele sommeren bygget og gjort klart lokalet for å med glede kunne åpne den 20.august 2015. Butikken har utrolig mange fine klær, både til gutter og jenter og jeg vil si det er verdt å ta en titt, om du befinner deg i nærheten! :-)

  Du kan følge Facebooksiden til Regn HER og Instagram-kontoen deres HER.

 • Publisert: 08.09.2015, 20:41
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Familiedag

 • Publisert: 06.09.2015, 20:37
 • Kategori: Blogg
 • Sammen med kjæresten, småsøsken, pappa og stemoren min, har dagen idag vært brukt på Akvariet her i Bergen. DNB hadde familiedager for de som er kunder, og vi var så heldige å få tak i billetter til alle sammen. Ikke bare var vi heldige med billetter, men været viste seg å være en engel i dag og ga oss sol de timene vi var der. Med andre ord - en veldig vellykket dag for hele familien ♥

 • Publisert: 06.09.2015, 20:37
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Geilo, du er super

 • Publisert: 22.08.2015, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • Boblebad, turgåing, god mat og kjæresten ♥ Slik tilbringes dagene her på Geilo denne helgen. Med andre ord - en veldig koselig og avslappende helg med kjæresten og familien hans, før vi skal hjem igjen imorgen. 

 • Publisert: 22.08.2015, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Varmt vær

 • Publisert: 30.07.2015, 13:36
 • Kategori: Blogg
 • De siste dagene har Bergen gitt oss bergensere noen skikkelig fine dager! Jeg har valgt å utnytte dette med å være ute i båt, sole meg, pusset opp rommet og kost meg i det fine været sammen med familie og kjæresten idag tok dessverre det fine været slutt, så jeg skal fortsette med å ordne på rommet. 

  Har du noen spesielle planer for idag? :)

 • Publisert: 30.07.2015, 13:36
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Godjenten

 • Publisert: 26.07.2015, 22:32
 • Kategori: Blogg
 • Igår var det faktisk litt fint vær her i Bergen, så da tok jeg og traff Christina i byn. Vi satt oss ned på en kinarestaurant og spiste lunsj og snakket om alt mulig vi ikke har fått snakket om på en stund. Var utrolig godt å se denne gode jenten igjen! Dagen idag har gått i serietitting og tid sammen med familien. Håper alt går bra med dere og at dere har hatt en super helg 

 • Publisert: 26.07.2015, 22:32
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Ett lite bildedryss

 • Publisert: 19.07.2015, 14:48
 • Kategori: Blogg
 • Over ser dere litt av hvordan hytteturen vår har vært denne sommeren. Det har vært fisking, mye i båt, krabbemåltider og mye annet koselig! Været har ikke vært på sitt aller beste mens vi har vært der, men det har vært opplett de fleste dagene, så var vi så heldige å få fint vær 2 av dagene. Nå blir det 2 dager til hjemme, før Oslo står for tur i 3 dager  

 • Publisert: 19.07.2015, 14:48
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Halvt år

 • Publisert: 18.07.2015, 14:02
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag fine dere!

  Jeg kommer bare en kjapp tur innom for å fortelle at jeg er kommet hjem. Skal snart løpe ut døren for å møte kjæresten, for å så feire at vi har et halvt år sammen idag ♥ Planen er å dra ut å spise før vi drar hjem for å se på en film eller noe sånt. Været i Bergen idag passer seg nemlig ypperlig til det!


   

  Ønsker en fin lørdag, så snakkes vi imorgen! Da får dere oppdatering og bilder fra hytteturen også.

 • Publisert: 18.07.2015, 14:02
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Spørsmålsrunde

 • Publisert: 13.07.2015, 09:47
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag til alle. Igår reiser jeg på hytten sammen med familien, og der fins det ikke internett. Jeg tenkte derfor at jeg kan ha en spørsmålsrunde mens jeg er borte. Planen er å svare på spørsmålene så godt jeg kan når jeg kommer tilbake igjen. Så, om det er noe du lurer på - så har du sjansen nå.

 • Publisert: 13.07.2015, 09:47
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • På vei hjem til meg

 • Publisert: 12.07.2015, 09:41
 • Kategori: Blogg

 • 1. Body Chain HER // 2. Bikini HER


  3. Belly body chain HER // Øredobber HER

  Alt dette er nå på vei hjem til meg  Er altfor glad i nettshopping, men trenger en bikini og denne bikinien var perfekt! Body chain'ene var på tilbud og det samme med øredobbene, så det ble like så godt med meg det også. Linkene til alle produktene åpner seg i et nytt vindu.

 • Publisert: 12.07.2015, 09:41
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Booket og klar

 • Publisert: 11.07.2015, 09:32
 • Kategori: Blogg

 • Bilder hentet fra Booking.com sine sider her

  Endelig var turen til Oslo bestilt! Jeg snakket for såvidt om den tidligere, og nå er den booket og klar. Vi skal reise ned tirsdag 21.juli og tilbake igjen torsdag 23. Hotellet vi valgte ligger ganske sentralt og ser utrolig fint og moderne ut. Alt i alt koster det oss 1600 kroner for 2 dager oss i Oslo, per person. Det er med fly og hotell. Vil ikke si at det er den verste prisen? 

  Kjenner jeg gleder meg utrolig  mye allerede. Tror og håper det blir en like fin tur som sist gang, om ikke enda finere 

 • Publisert: 11.07.2015, 09:32
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Egon og kino

 • Publisert: 10.07.2015, 18:21
 • Kategori: Blogg
 • Hei, fine dere. 

  Idag har ikke dagen gått i stort mer enn å male en mur og slappe av. Gårsdagen gikk utpå å slaske hjemme før det ble en tur på Egon, etterfulgt av en kinotur for å se "minions". Er utrolig glad i barnefilmer, og denne skuffet så absolutt ikke. Om man liker animasjonfilmer, så vil nok denne passe bra.

  Nå skal jeg snart komme meg i dusjen og komme meg ut av maleklærne før det blir middag.

  Da gjestår det bare å ønske dere en riktig god helg ♥

 • Publisert: 10.07.2015, 18:21
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Bestilt

 • Publisert: 10.07.2015, 01:14
 • Kategori: Blogg

 • // kan kjøpes HER 

  Etter mye om og men ble disse sandalene endelig bestilt hjem til meg! Det var tilbud på ASOS og jeg syns disse var utrolig fine. Fant også mange andre flotte modeller, men med mine små bein hadde de ikke min størrelse igjen da jeg endelig tok meg sammen og skulle bestille. Jeg bestilte også en bikini fra AliExpress for 80 kr som du kan se her. Jeg kjøpte den som er nummer 5. 

 • Publisert: 10.07.2015, 01:14
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • God frokost blir god morgen

 • Publisert: 09.07.2015, 14:59
 • Kategori: Blogg
 • God dag, fine dere! Etter å ha klart å drøle oss opp av sengen i 1-tiden, har vi spist en skikelig frokost og er nå klar for å starte dagen. Kjæresten er ute og klipper plenen, mens jeg sitter her og lurer på hva effektivt jeg skal gjøre idag. Har allerede hengt opp klesvask, så får se hva mer som kan gjøres, før det eventuelt blir en kinotur ikveld  

  Hva er deres planer for idag?

 • Publisert: 09.07.2015, 14:59
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Oslo

 • Publisert: 08.07.2015, 22:46
 • Kategori: Blogg
 • Hei igjen, fininger  

  De siste dagene har det vært dårlig vær her i Bergen og lite å snakke om, da jeg kun har lagt inne og døset med film og godteri. Det er fortsatt ikke veldig fint vær, men imorgen ser det ut til å bli sol ihvertfall. Morgendagen skal gå i å male og så forhåpentligvis en kinotur på kvelden for å se Minions, etterfulgt av middag på Egon.

  Som jeg har sagt tidligere, så blir det ingen stor ferietur på oss denne sommeren. Derfor drar kjæresten og jeg på kjæreste/helgetur til Oslo senere nå i juli etter vi fant noen billige billetter på Norwegian. Vi har gjort det en gang før og da dro vi med fly til og nattoget tilbake igjen samme dag, men denne gangen skal vi altså være en helg - noe jeg tror blir superkoselig 

  Er det forresten noen som vet om et sentralt hotell som ikke er så altfor dyrt?

 • Publisert: 08.07.2015, 22:46
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Familiebesøk

 • Publisert: 05.07.2015, 13:47
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag, fine dere. Igår fikk Bergen oppleve enda en varm dag, noe som kjentes fantastisk på kroppen. Dagen ble tilbragt sammen med fine Christina nede på stranden, før vi tok turen til byn. Det ble spist 3 is og tatt masse bilder før jeg tok turen videre ut til kjæresten, hvor det ble spist unna enda en is og litt sjokolade. En veldig koselig dag med andre ord.


  @christinadaaelampe

  Det som står på planene for idag, er familiebesøk til kusinen til kjæresten. Hun fyller år og skal feire dette med grillfest sammen med familien. Besøket starter klokken 3, så jeg må nesten løpe og gjøre meg klar. Ha en fin søndag dere ♥

 • Publisert: 05.07.2015, 13:47
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Badings

 • Publisert: 04.07.2015, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag, fine dere! Nå skal jeg snart løpe ut døren for å møte Christina. Været i Bergen er på topp igjen idag og vi tenkte å utnytte dette med en liten tur i sjøen. Om vi kommer oss uti da selvfølgelig. Etter det skal jeg ut til kjæresten for å nyte resten av lørdagskvelden der. 

  Da gjenstår det bare å ønske dere en fin lørdag videre ♥

 • Publisert: 04.07.2015, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • En vellykket dag

 • Publisert: 03.07.2015, 21:21
 • Kategori: Blogg

 • Lukas, kjæresten "storebror" og Thomas

  Klokken 1 satt mine to små tvillingbrødre og meg på en buss ut til kjæresten. Etter 1t med buss var vi fremme. Kjæresten hadde allerede funnet frem det han eier av Lego Star Wars, så småbrødrene mine var helt i ekstase da vi kom inn døren og startet å bygge og leke. Da lekingen var unnagjort spiste vi pizza, etterfulgt av litt Star Wars-spilling og film. 

  Idet klokken rundet 8 satt vi igjen på bussen, og denne gangen var det hjemover. Alt i alt en veldig vellykket dag med familien!

 • Publisert: 03.07.2015, 21:21
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Litt varme på kroppen

 • Publisert: 02.07.2015, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Litt varme og litt varme. Kan vel mer si opp mot 25 grader og kanskje mer + steikende sol. Været i Bergen har vært helt fantastisk og det har familien og jeg utnyttet på det sterkeste. Klokken ett var vi på vei opp fløyen, og videre bak fløyen hvor fant et sted vi grillet, spiste og koste oss i solen.


  ♥♥♥♥♥

  Nå tenkte jeg å ta turen ned på butikken for å kjøpe en pakke med is og deretter ta sengen. Håper dere har hatt en like fin dag som jeg har!

 • Publisert: 02.07.2015, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Jeg selger!

 • Publisert: 29.06.2015, 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere!

  Jeg selger nå min Macbook Pro 13", fordi den ikke blir brukt lengre. Det er en 2012-modell, kjøpt i 2013. Den ble kjøpt 11.mai og lagt på hyllen august samme året, så den er veldig lite brukt. Syns det ble litt for dumt å legge den vekk og la den støve ned, så derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å selge den. Den er i tipp topp stand, og jeg har i hele natt, drevet med å slette alt og resette macen så den skal være helt klar for videresalg. Om noen er interresserte eller vet om noen, kan de kontakte meg her på bloggen eller de kan se på denne linken her. Jeg har nemlig lagt den ut på Finn.no for å øke sjansen for salg. 

  Været her i Bergen som så ut til å bli så flott snudde fort, og det har regnet de to siste dagene. Heldigvis er det meldt fint vær fra imorgen av, så jeg får håpe på at det stemmer. Merker det trengs litt ordentlig sommer etter en så lang og tung vinter. Har også vært ute med litt jobbsøknader idag, så vi får se hvordan det går. Satser alltid på det beste.

   Hvordan bruker du sommerferien din?

 • Publisert: 29.06.2015, 22:54
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Solnedgang

 • Publisert: 27.06.2015, 13:59
 • Kategori: Blogg
 • I natt sov jeg hos kjæresten som bor på Sotra, og på grunn av det fikk jeg med meg en av de fineste solnedgangene på lenge! Bildet som er øverst, er uredigert, og som dere forstår, var det helt fantastisk å se på. Av folk som hadde god utsikt igår, ikke bare fra Sotra, men fra andre steder i Bergen også, fikk nok se helt nydelig solnedgang igår.

  Så du solnedgangen fra der du bodde? 

 • Publisert: 27.06.2015, 13:59
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Endring i planene

 • Publisert: 26.06.2015, 01:39
 • Kategori: Blogg
 • Noen ganger går ikke ting slik man skulle ønske, og det er jo synd. Sommerferien i år skulle egentlig vært en tur til London nå på mandag, men det måtte avlyses på grunn av ting i familien. Det positive med det, er at jeg heller reiser til Roma med kjæresten og hans familie i høstferien, noe jeg tror blir utrolig koselig ♥ Så på grunn av det, blir planene i somme å slappe av her hjemme og eventuelt en hyttetur til Geilo ut i august. Kanskje det blir noe før det også, hvem vet. 


  Skal dere noe kjekt i sommer? 

 • Publisert: 26.06.2015, 01:39
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Sommervær fører til sommerklær

 • Publisert: 21.06.2015, 19:13
 • Kategori: Blogg
 • Ser man det? Vi fikk litt sommer i Bergen også! Skal si det var godt etter så mange dager med regn og surt vær. Både igår og idag har solen skint med en god temperatur i luften. Slik det ser ut, får vi beholde dette godværet litt til, noe jeg ikke ser noe negativt i. 

  Grunnet finværet igår ble dagen tilbragt en liten tur på IKEA, etterfulgt av is og litt tråkking i byn, før kjærsten og meg dro hjem og koste oss med reker og film. 

  Hvordan har du tilbragt din helg? 

 • Publisert: 21.06.2015, 19:13
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Forandringer fryder

 • Publisert: 20.06.2015, 00:44
 • Kategori: Blogg
 • Vel, det er utrolig lenge siden jeg har rørt bloggen, utenom det forrige innlegget mitt. Etter jeg sluttet å blogg har det skjedd mye. Jeg sluttet vel å blogge like etter jeg staret på videregående skole, og kan nå si at jeg har fullført 1.klasse og har tatt sommerferie med 7 av 9 karakterer som femmere! Ellers har jeg fått meg kjæreste hvor vi snart har 6 måneder sammen og jeg har klippet meg kort - noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre i mitt liv, og sist, men ikke minst, så er strengen endelig av!


  avslutning med vg1 -


  - Akvariet med kjæresten -


  - Emma, meg, Marie -  Bildene over er tatt med mobilen og er bare noen få snutter av hvordan jeg har det for tiden. Hvordan går det med dere? 

 • Publisert: 20.06.2015, 00:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • YouTube-video

 • Publisert: 03.06.2015, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • Hei, dere! Lenge siden sist. Jeg kom egentlig innom for å fortelle dere om en kortfilm vi har laget på skolen. På grunn av dette har vi en konkurranse pågående, hvor vinneren får middag av lærerne. Konkurransen er å få flest views. Om dere ville være så snille å trykke på denne linken(Casino Lokal kortfilm) hadde dere vært noen engler. Om dere vil være enda søtere, så del den til vennene deres også. PS: filmen åpner seg i nytt vindu


  En av hovedskuespillerne: Jonas Blomberg

 • Publisert: 03.06.2015, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Blogg anbefaling

 • Publisert: 27.10.2014, 16:20
 • Kategori: Blogg


 • Vet ikke riktig hva jeg skal si om denne bloggen. Den er skrevet av 19 år gamle Albertine fra Trøndelag. Bloggen hennes handler for det meste om foto, klær og mote, men også noe hverdag, som jeg har fått inntrykk av. Hele bloggen vil jeg si har et proffesjonelt preg over seg. Ikke bare bildene, men også hvordan hun skriver, designet, redigeringene og bildene generelt. Måten hun skriver på er så enkel, men samtidig utfyllende. Bildene er så flott redigert og man ser at hun har tatt seg tid til det hun viser frem. 


  Hun er flink til å oppdatere bloggen med antrekksbilder og jeg elsker stilen hennes. Den er så inspirerende! Hun er fantastisk flink til å kombinere klær, farger og stiler. Skal ikke legge skjul på at hun kler alt heller da! Oppi dette så har hun en blogg med variert innhold og det er slett ikke det samme om og om igjen, selvom det kanskje høres slik ut. Hun har også laget et par gratisdesign og har DIY-innlegg her og der. For meg er hun virkelig en stor insiparsjon, om jeg skal si det kort fortalt.


  Grunnen til at jeg personlig elsker bloggen hennes, er fordi hun har så mye foto. Jeg blir insiprert av bildene hun tar og kvaliteten og redigeringene. Det er ingenting jeg misliker med denne bloggen, noe jeg tviler på noen gjør, for det er ikke noe å mislike med den. En blogg med variert innhold og god kvalitet som denneskal man lete lenge etter!
  //bilder hentet fra Albiss.blogg.no

  Om du ikke har lest bloggen hennes før, så finner du den her. ♥

 • Publisert: 27.10.2014, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • 14 kommentarer
 • Homemade pizza

 • Publisert: 19.10.2014, 19:18
 • Kategori: Blogg
 • Nå har jeg akkurat spist en deilig hjemmelaget pizza sammen med familien og tenkte jeg skulle ønske dere en fin søndag! Håper og at helgen deres har vært bra ♥ Det har ihvertfall min. Hvordan har din helg vært? 

 • Publisert: 19.10.2014, 19:18
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • I det siste

 • Publisert: 12.09.2014, 23:32
 • Kategori: Blogg

 • I det siste har det skjedd mye. Veldig mye. Er rundt 1 måned siden jeg "sluttet" å blogge nå og på den måneden har hele livet mitt snudd seg. Jeg har startet på videregående skole på media og kommunikasjon ved Akademiet Vgs i Bergen. Her har jeg blitt kjent med noen fantastiske mennesker, jeg ikke kunne byttet ut med noen andre. Starten på videregående kunne ikke vært bedre og kunne ikke vært mer fornøyd med linjen. I tillegg har jeg merket at energien er kommet på et helt annet nivå og jeg syns dagene og ukene flyr avgårde.

  Slik har det aldri vært før! Nå håper jeg det holder seg slik fremover, da kan jeg virkelig ikke klage på livet. 
  Hvordan går det med deg for tiden? ♥ 

 • Publisert: 12.09.2014, 23:32
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Smiiil

 • Publisert: 19.08.2014, 09:40
 • Kategori: Blogg

 • -  <3  -


  Noen ganger vet jeg ikke hva jeg skal si om meg selv, men jeg trives til tider veldig godt i eget selskap. Som på bildene over. Var stygt vær og hadde lest ut bøkene på hytten, så endte opp med appen "Oldify" og fy så gøy jeg hadde det med meg selv. Må si jeg ser rålekker ut med regulering som 60-70 åring!

  Jaja, da var min oppgave å spre litt hverdagsglede fullført! Nå skal jeg løpe til bussen. Snakkes senere, vakre 

   

  5927361067

 • Publisert: 19.08.2014, 09:40
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Throwback

 • Publisert: 18.08.2014, 18:39
 • Kategori: Blogg

 • Som for meg og mange andre, så begynte skole og jobb igjen idag. For min del, har det vært en spennende dag hvor jeg har møtt mange nye folk - noe jeg elsker! Over ser dere bilder fra min sommerferie 2014. Det er kanskje ikke så mye, men det er de beste minnene fra ferien. Bildene er fra Trondheim, London, hyttetur, strand, fiske og fjellturer ♥ Nå gleder jeg meg enormt til å endelig starte skoleåret og komme i rutiner.

  Allerede på onsdag skjer det en liten overrakelse, det skal dere få vite mer om imorgen. Dere kan også melde dere på en konkurranse om å vinne et polaroid kamera her!

  Er du glad for å begynne i jobb/på skole igjen? 

 • Publisert: 18.08.2014, 18:39
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Girls night

 • Publisert: 17.08.2014, 17:02
 • Kategori: Blogg

 • -  Bildet er fra sommeren 2013  -


  Nå skal jeg snart ture opp til kjære Luna hvor vi skal ha en kosekveld før skolen starter igjen. Kommer nok flere også, så satser på en vellykket siste-feriedag ♥ Ha en fin kveld videre!

 • Publisert: 17.08.2014, 17:02
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Nike shoes

 • Publisert: 13.08.2014, 10:28
 • Kategori: Blogg • Disse fine skoene fra Nike Air Max Thea ble med meg hjem fra London tidligere i sommer. Elsker virkelig fargen og behagelige er de også. Skal love dere at disse har blitt brukt godt siden dem kom hjem, hihi ♥ Vil fort nevne at jeg er med i en konkurranse på bloggen til Mathilde. Bli med du også ved å trykke her!

  Hva syns du?

 • Publisert: 13.08.2014, 10:28
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Snill barnepike

 • Publisert: 09.08.2014, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • Siden jeg er verdens beste søster og barnepike, så tar jeg med mine to små troll som dere ser over, på kino. Idag skal vi se Dragetreneren 2 noe jeg håper de blir fornøyd med(det bør de, for vanligvis når jeg er barnepike sitter vi og slåss om tven) neida. Men jeg håper de får en koselig tur til byen! Vi skal også spise i byn, så får se hvor det blir. ♥

  Har du sett Dragetreneren? Hva kan du si om den?

 • Publisert: 09.08.2014, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Forfriskende dag

 • Publisert: 23.07.2014, 18:07
 • Kategori: Blogg


 • -  Nybadet  -


  Nå har jeg akkurat spist middag og skal til og sett meg ned med en forfriskende kopp med iste og en liten toppris bar. Må beklage veldig sent innlegg! Startet dagen med å dra for å handle litt deretter har jeg tilbringt tiden på stranden. Været er fantastisk så imorgen blir det badings også! Hva har du gjort idag? ♥

 • Publisert: 23.07.2014, 18:07
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Klar for jentetur

 • Publisert: 16.07.2014, 14:33
 • Kategori: Blogg
 • -  Redigert i Afterlight  -  Da var endelig dagen her! Har gledet meg så lenge nå, og nå er det endelig tid. Skal snart løpe ut døren, for har et par småærender så er det avgårde til flyplassen. Flyet går 19:10 og skal være fremme 21:10. Kommer ikke til å blogge før jeg kommer frem og kanskje ikke før imorgen, men det ser dere :-)

   

 • Publisert: 16.07.2014, 14:33
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Fra 26. juni - 12. juli

 • Publisert: 13.07.2014, 16:46
 • Kategori: Blogg
 • Jeg startet med å være på hjemgården til familien en liten halvtime + utenfor selve Trondheim by, retning Melhus. Her var jeg i 1 uke. På denne uken besøkte jeg masse familie, min bestevenninne Julie som tidligere nevnt ooog jeg var over til Sverige på en såkalt "harryhandel". Ikke det at jeg fikk med meg så mye hjemover. Kjøpte en eske med Capri Sonne og en chips(som forresten smaker himmelsk). Så om dere skal over til Sverige, kjøp med dere en pakke popcorn med cheddar smak fra merket Estella!


  Vel. Etter 1 uke på hjemgården dro familien ut på en hytte på en av øyene utenfor Trondheim. På denne uken har jeg opplevd litt av hvert. Jeg har tatt opp sei på stang som veide opp mot 5 kg og jeg har sett en 10,1 kg stor torsk komme opp av havet. Selv har jeg gjort opp fisk og sett ut som en og annen kråke med fiskeblod i ansiktet og skinnrester i håret. Badet har jeg også. På hytten var vi da til fredag før vi dro tilbake til hjemgården.  Vel hjemme på gården var det 27 grader i luften, så vi dro like gjerne og badet da også. 24 grader i vannet og landgrundt. Til slutt kom lørdag 12.juli hvor vi dro hjem igjen til familien i Bergen.♥ Her skal jeg være frem til 16.juli, da flyr jeg til London med mamma på jentetur ♥♥

 • Publisert: 13.07.2014, 16:46
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Frøya

 • Publisert: 05.07.2014, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • Da var vi kommet frem på hytten! Etter 2 timers kjøretid er vi fremme på en veldig fin og idyllisk hytte redd ved sjøen hvor det til og med er tv og internett. Temperaturen er på 27 grader i skyggen og solen steiker rett på oss. Nå gleder jeg meg til å slappe av her og nyte ferien på det maksimalet sammen med mine kjære ♥♥♥

  Har egentlig flere bilder, men internett er ikke superraskt og tålmodigheten min er ikke superlang hehe 

  Hvordan er været der du er? 

 • Publisert: 05.07.2014, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Flotte jenter

 • Publisert: 22.06.2014, 17:10
 • Kategori: Blogg • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 • Publisert: 22.06.2014, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Grunnskolen ferdig

 • Publisert: 20.06.2014, 01:17
 • Kategori: Blogg


 • Jeg har gått 10 hele år på skolen nå, altså er jeg ferdig med grunnskolen. Det er helt sykt og det skremmer meg hvor fort tiden går. Vitnemålsutdelingen var utrolig koselig og det blir både rart og trist å ikke se igjen alle de herlige ansiktene til høsten. ♥ Likevel gleder jeg meg veldig til videregående! 

 • Publisert: 20.06.2014, 01:17
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Familie kos

 • Publisert: 07.06.2014, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • Igår hadde familien en tradisjonell taco-fredag hvor vi koste oss og senere så på Mord og Mysterier. En kjempefin dag med tanke på byturen jeg hadde tidligere på dagen sammen med mamma ♥ 


  Canon Eos 650D 50mm/1.8 redigert i Photoscape

 • Publisert: 07.06.2014, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Blue raincoat

 • Publisert: 11.05.2014, 22:30
 • Kategori: Blogg

 •      ♦ urbanshop 699,-

 • Publisert: 11.05.2014, 22:30
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Enda en fin vårdag

 • Publisert: 20.04.2014, 10:11
 • Kategori: Blogg
 • Som dere kan se, hadde vi en fantastisk dag på hytten på fredag! Igår var det en rolig dag, mens idag skal familien opp på Fløien sammen. Håper dere nyter søndagen deres, det skal jeg ♥

 • Publisert: 20.04.2014, 10:11
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Grillkos

 • Publisert: 18.04.2014, 11:43
 • Kategori: Blogg
 • I skrivende stund er jeg på vei til hytten for en dagstur hvor vi skal fiske, grille og bare ha det koselig sammen med familien ♥ det er også fint vær i Bergen idag, noe som er perfekt når vi skal på hytten! 


  Bildet er fra forrige tur i fjor sommer.

  Håper alle har en super fredag videre ♥

 • Publisert: 18.04.2014, 11:43
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Lykkelig av å være lykkelig

 • Publisert: 14.03.2014, 07:49
 • Kategori: Blogg
 • Det er så mye bedre å være glad enn å være sur og sint og det er vel de fleste enig i. Glemt alt drama og prøv å ikke legge deg bort i det, men hold deg unna. Spis sunt og tren og jeg lover at humøret stiger automatisk uten å måtte gjøre mer enn det! Ellers så skal jeg først ha tentamen i engelsk, før jeg ikveld skal i besøk.  Ha en super dag videre og nyt helgen ♥♥

 • Publisert: 14.03.2014, 07:49
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer