Malin Våde

Rutiner begynner å falle på plass

 • Publisert: 15.08.2017, 18:17
 • Kategori: Blogg
 • Endelig begynner rutinene å falle litt på plass og i dag har jeg vært så "voksen" og kjøpt bøker som jeg trenger for høstsemesteret. Heldigvis traff Lars meg etter skolen, for den posen med bøker hadde jeg ikke fått med meg hjem på egenhånd - det er sikkert og visst! #supersvak. Vi fikk også kjøpt inn en sil og noen fine glass, så nå er alt ganske så klart i leiligheten slik at vi kan slappe av og lene oss tilbake litt, nå som fadderuken begynner. 

  I morgen venter et møte med fadderne våre - endelig!! Og så begynner fadderuken. For min del blir det et kast til varmere strøk, da Hawaii-party er temaet for morgendagens fest. Lars begynner også på skolen i morgen og jeg er veldig spent på hans vegne og gleder meg til å få vite hvordan det er! Vi går jo på forskjellige skoler, så jeg antar at ting er litt annerledes fra skole til skole. Videre venter blant annet en reell trønderfest og togaparty, så dette tror jeg blir innholdsrikt, morsomt og ikke minst kjempegøy! Forresten: om noen har tips til hvordan man kler seg som en trønder tar jeg gjerne i mot :)) Nå skal jeg hive meg rundt og lage litt middag. Vi snakkes! 

 • Publisert: 15.08.2017, 18:17
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Nerver

 • Publisert: 14.08.2017, 13:45
 • Kategori: Blogg
 • Første skoledag er overstått, og jeg overlevde! Klokken 10 i morges var det min tur til å stille opp på første skoledag etter ferien og selv om jeg har gjort dette tre ganger tidligere(barneskolen, ungdomsskolen og videregående), så var det like skummelt å stille opp uten å kjenne en eneste sjel. Fra min side tok det faktisk overraskende lang tid før jeg kom i kontakt med noen, og istedenfor å prøve å opprette kontakt stod jeg heller som en innskrumpet rosin midt på gulvet inne der vi skulle møte. Må ha sett helt idiotisk ut, men sånn var nå det! Til min lykke satt jeg meg ned ved siden av to veldig hyggelige mennesker som jeg tilbragte resten av dagen sammen med, og på den måten slapp å være en tilbakestående tilbaketrukket rosin hele dagen. De viste meg til og med en raskere vei hjem - i tillegg fikk vi gratis burger. Vil si det har vært en ganske bra første-skoledag alt i alt! 

  I dag var det "bare" en generell start for alle studentene og studiene på BI, mens i morgen venter en dag sammen med klassen og forelesere vi skal ha fremover. Vi fikk tildelt ulike bånd med forskjellige farger som representerer studiet vårt, og selv om jeg så alle som jeg mest sannsynlig skal gå i klasse med, så har jeg såvidt møtt blikk med noen av dem. Derfor ser jeg egentlig frem til morgendagen. Spesielt nå som jeg har noen å gå til i det jeg kommer til klasserommet/auditoriet. ♥ Både lærere og ansatte ved skolen virker veldig bra, så nå gleeder jeg meg til (forhåpentligvis) 3 fine år på BI. Skrives! 

 • Publisert: 14.08.2017, 13:45
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Vondt i rumpen, men glad

 • Publisert: 13.08.2017, 11:29
 • Kategori: Blogg
 • Siden vi kom hit har ikke været vært noe annet enn regn. Likevel har det vært varmt og ganske fuktig i luften, så de siste dagene har jeg syklet rundt i Trondheim i enten bare t-skjorte eller en genser. Jeg prøvde å sykle med jakke på en dag, men da holdt jeg på med å krepere av hete så det droppet jeg de neste dagene. Lørdagen tilbragte vi sammen med Nina som er en venninne av meg som også har flyttet opp hit for studiene. Når jeg hører på det hun forteller om sin bosituasjon, vil jeg si at vi er ganske heldige som har den leiligheten vi har! Ellers har vi testet voksenlivet litt ut og kjøpt noe så nyttig som en stekespade til, og en fordømt hvitløkspresse :)) Vi prøvde å finne en sil også, men av en eller annen grunn var det helt umulig. Steketermometer glemte vi også. Heldigvis har vi Google, som kan fortelle oss eksakt hvor lenge maten skal stå i ovnen(og nei, det var ikke noe sånn pakke-mat, hvor det stod bakpå - dessverre..) Jaja, maten ble vellykket til tross for mangelen av et termometer, yay! 


  Rett før vi satte fart på syklene og rånet inn til byen for å møte Nina

  Sant skal sies. Syklene er ikke de beste i verden, så vi prøver så godt vi kan å unngå humper når vi er ute og sykler. Bare etter to dager med sykling merker  jeg at det gjør vondt på rumpen etter alle fortauskantene og overgangsfeltene. For å ikke glemme om trikkesporene eller brosteinene. Veldig deilig. Men, jeg skal ikke klage heller, for de er innmari effektive! I kveld står vårruller på menyen, nyt søndagen deres ♥

 • Publisert: 13.08.2017, 11:29
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Helt alene

 • Publisert: 11.08.2017, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • Nå sitter vi helt alene i leiligheten. Kjøleskapet er fylt opp med matvarer, skapene med middager vi kan lage fremover og skuffene med rene håndklær og sengesett. Vi er klar for å bo alene og foreldrene til Lars har akkurat dratt. Det er merkelig med det, at vi plutselig er i byen helt på egenhånd. Selv om det er stort er det også en måte å føle at man mestrer ting selv, noe som er en veldig god følelse selvfølgelig. Dette er uten tvil vår ganske klare begynnelse på alt dette med å bo i en ny by og klare oss i stor grad på egenhånd. 

  Processed with VSCO with f1 preset


  Utsikten fra Tyholttårnet. Vi spiste lunsj sammen med foreldrene til Lars her i går. 

  Planene for dagen er enda litt uvisst, men jeg tror det blir å slappe av. Jeg merker iallfall at jeg er veldig sliten etter flyttingen. Selv om jeg nødvendigvis ikke har gjort så altfor mye har det vært en del tråkking og mange inntrykk. Utover dagen blir det nok en liten sykkeltur rundt om i byen, for vi har skaffet oss et sykkelabonnement på syklene her i Trondheim, slik at vi kan leie sykler fra stasjoner og sykle dit vi vil, og sette dem fra oss i en ny stasjon der vi kommer (Bysykkel Trondheim) for de som lurer. Dyrt for abonnomentet var det heller ikke! 130,- per person for ett kalenderår er rimelig innafor for en stundentlommebok :-) 

 • Publisert: 11.08.2017, 12:44
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Hva skal vi studere og hvorfor?

 • Publisert: 09.08.2017, 22:43
 • Kategori: Blogg
 • På mandag starter den nye skolehverdagen for min del, noe jeg ser frem til. Det blir rart å begynne igjen på et helt nytt sted med helt nye mennesker, men det blir også veldig gøy. Jeg liker det å møte nye folk og å skape eller bygge nettverk. Ikke bare er det veldig positivt for min egen del, det kan også være svært nyttig i fremtiden. 

  Selv skal jeg studere markedsføringsledelse på BI. Dette bestemte jeg innen 2. klasse på videregående skole, da jeg hadde ansvar for markedsføringsdelen i ungdomsbedriften vår. Først og fremst er dette en bachelor på tre år som er mulig å bygge på, og ønsket er å kunne studere "Entreprenørskap, innovasjon og samfunn". Folk spør ofte "hva kan du bli da?" eller "hva kan du jobbe med?" Svaret mitt er egentlig så enkelt som "det jeg vil". Entreprenørskap handler om det å starte og drive en egen bedrift, og sammen med markedsføringsledelse ligger også en sterk utdanning innenfor ledelse. Målet og drømmen er å kunne starte opp en bedrift innenfor noe jeg brenner for. Skulle det bli slik at jeg ikke ønsket å bygge på bacheloren, kan jeg også jobbe innenfor mange ting kun med bacheloren. Stikkordene: Produktutvikling, salg, markedsanalyse og markedskommunikasjon er hentet fra BI sine sider og er stikkord for noe av det jeg kan jobbe med eller innenfor. Grunne for at jeg ønsker å jobbe med dette er fordi jeg liker det å være i kontakt med mennesker og jeg liker å fremme det jeg brenner for. 

  Lars skal studere IT-støttet bedriftsutvikling ved NTNU og grunnen til at han ønsker å studere dette er fordi han har stor interesse innenfor IT og entreprenørskap. På lik linje med meg fikk han mersmak at dette i andre klasse på videregående, men til en ulikhet hadde han i første klasse en plan om å gå IT det andre året. Med denne bacheoren kan han blant annet bli IT-konsulent, jobbe tett med bedrifter og hvilke valg de må gjøre innenfor IT for å komme lengst mulig på et marked. Planen hans er å ta en master i "ledelse og teknologi". Med det så ser det ut som vi blir 5 år i Trondheim, om ikke noe forandrer seg drastisk etterhvert.  

  Nå har vi akkurat kommet fra middag sammen med foreldrene til kjæresten, så nå skal vi slappe litt av før vi tar kvelden. I morgen håper vi på å få handlet inn "alt" det siste vi trenger, deriblant en playstation som kan underholde oss på kalde høst -og vinterdager. Ps, se så fin solnedgang vi fikk med oss i det vi gikk hjemover! Elsker det! 

 • Publisert: 09.08.2017, 22:43
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Vi har flyttet!

 • Publisert: 09.08.2017, 00:16
 • Kategori: Blogg
 • Sist gang vi var i denne byen og i denne leiligheten skulle vi ordne nødvendige småting slik at alt var klart til vi skulle flytte inn én måned senere. Nå sitter vi her med kofferter og bager rundt oss. Dette er starten for studietiden vår her i Trondheim og etter en del tårer og klemming på flyplassen føles det ut som et helt nytt kapittel nå skal begynne. Selve flyttingen i seg har jeg gledet meg masse til, men det å si hade til de nærmeste vennene mine og de jeg er glad i, det var ærlig helt grusomt. Har gruet meg til det i flere dager og plutselig var dagen der og jeg var fortsatt like uforberedt. Skremmende er det på sin måte, men herlighet så spennende også! Heldigvis er det ikke lengre enn en times flytur hjem igjen til Bergen og det er jeg vel glad for. Jeg ser allerede frem til å se kjente og kjære igjen, haha. 


  Lars, meg, Mathias og Lucas. De sistnevnte er to av våre bestevenner og at de tok seg tiden til å komme på flyplassen var skikkelig koselig!

  Været var kjempefint i det vi landet, og nå har foreldrene til kjæresten vært så snille å hjelpe oss i gang med å skape "vår egen" leilighet. Strykebrett, kurver til oppbevaring og kleshengere er handlet inn, samt. litt mat i kjøleskapet. Nå skal vi legge oss, for det har tross alt vært en lang dag. God natt <3 

 • Publisert: 09.08.2017, 00:16
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Nedtelling: en dag igjen

 • Publisert: 07.08.2017, 16:22
 • Kategori: Blogg
 • Kofferten nærmer seg ferdigpakket og jeg begynner å merke at det er rart at vi skal flytte i morgen. Som jeg nevnte i forrige innlegg, så har tiden gått  fort. Snart skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg til en liten familiemiddag ute, men først tenkte jeg å vise noen bilder fra min lille svipptur til hytten torsdag-lørdag som var. 

  Nykokt krabbe, sjøluft, båt og rolige omgivelser - det er ingenting som gir meg et friskere pust og så mye ro som det å være på hytten ♥ Snakkes! 

 • Publisert: 07.08.2017, 16:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Nedtelling: bare to dager igjen

 • Publisert: 06.08.2017, 13:23
 • Kategori: Blogg
 • Det er ikke før man avslutter 1. klasse på videregående skole at man innser hvor godt "tiden flyr" passer å bruke i nesten enhver situasjon. Etter at vi avsluttet første året på videregående følte jeg bare livet passerte i highspeed x 90. Andre klasse var et så sinnsykt bra skoleår for min del, så det året forsvant på et blunk. Da tredje klasse startet var jeg så motivert fordi det bare var ett år igjen, så blandet med russetiden og endel fridager var jeg plutselig ferdig på videregående og klar for å være enda mer selvstendig. Og nå sitter jeg her. Det er bare to dager til vi flytter opp til Trondheim og dagene som har vært har vært fullbooket med ting som skjer. Vel og merke med venner og familie, noe som gjør meg veldig glad, men det føles så rart at det skal være et "skille" på når ting kommer til å forandre seg. Alle vil jo alltid være de samme, men det vil aldri bli det samme, uansett hvordan man vrir og vrenger på det. Likevel er det viktig å huske på at det ikke hadde blitt det samme, dersom vi hadde valgt å bli i Bergen heller, så derfor ser jeg egentlig veldig frem til en forandring nå. Jeg tror det blir veldig spennende, lærerikt og ikke minst innholdsrikt! 

  Så, om to dager er det hade Bergen for en liten stund. Med tanke på at vi flytter opp 6 dager før skolestart har vi litt tid på oss til å komme ordentlig på plass i leiligheten og finne ut av alt rundt oss før det hele kickes i gang med en 11-dagers lang fadderuke! Det er noen småting som vi vet trengs i leiligheten, men så tror jeg vi kan si oss ganske klar for Trondheim og det byen har å tilby ♥  Spennende! 

 • Publisert: 06.08.2017, 13:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Den siste tatoveringen

 • Publisert: 28.07.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • Det ble én siste tatovering før jeg dro fra Polen i en typ skrivefont(sånn gammel skrivemaskin). Teksten jeg valgte å printe på kroppen denne gangen er "Stay human". Bakgrunnen for at jeg valgte dette som tekst og ikke noe annet er fordi jeg mener vi mennesker går for mye på autopilot. Dagene går i ett og vi glemmer å oppføre oss som mennesker. Kjærligheten rundt oss blir som en vane og det samme gjør et smil. Det å være reflektert går i glemmeboken og våre egne meninger fader ut til fordel for hva som passer samfunnet best. Jeg mener det er viktig å holde på seg selv, sin egen identitet og sine verdier. Ønsket om å passe inn og ikke bli sett på som annerledes har blitt så stort, fremfor ønsket om å være seg selv og det å være ekte, dessverre. Om du klarer å huske på dette, mener jeg du i stor grad har lykkes i å være et menneske. Det å være selvstendig er så mye viktigere enn hva det høres ut som. Det skal ikke være slik at du bare følger samfunnets trender og ønsker, fordi det er det som blir "best" for deg. I mange, mange tilfeller er det best for andre, men sjeldent deg selv. Er du da et menneske, eller er du bare som en robot som følger strømmen? Sangen "Chanied to the rythm" av Katy Perry er et godt eksempel på meningen bak min tatoveringen. Ser du musikkvideoen til sangen, vil bildet kanskje bli enda klarere enn kun teksten. Jeg legger ved videoen her, slik at dere slipper å søke den opp. 

  Jeg håper dere liker innlegget og tatoveringen. <3 Nå skal jeg planlegge morgendagen og så skal jeg legge meg. Blant annet satser jeg på å ha videoen fra ferien klar innen søndag, om alt går slik jeg tenker det skal. Vi snakkes veldig snart!

 • Publisert: 28.07.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Masse kjærlighet og gode favoritter

 • Publisert: 16.07.2017, 19:54
 • Kategori: Blogg
 • Denne helgen var det igjen duket for enda en sammenkomst og som vanlig ble det en kveld med deling av minner og mye kjærlighet. ♥ Min favorittdel på disse festene er når gitaren kommer frem, bassen skrus av og alt som høres er våre egne stemmer som for full hals synger gamle sanger på allsang. Det må faktisk være det koseligste jeg vet om. 

  Nå er det ikke mer enn to dager til kjæresten og jeg drar til Krakow, og noen planer ligger allerede klar. Gleder meg til å vise dere! Ha en super søndag, enn så lenge :)
   

 • Publisert: 16.07.2017, 19:54
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Kjølige sommerkvelder

 • Publisert: 10.07.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • På lørdag etter vi hadde vært i gullbryllup var det dekket og klart for en sammenkomst med gode venner hjemme hos kjæresten. Idet folk begynte å komme valgte solen å komme frem og vi kunne finne frem puter og stoler, slik at vi kunne sitte ute mesteparten av kvelden og utover natten egentlig. Med gitarer, vin og noen pledd ble det en kveld som uten tvil får fulltreffer hos meg! 

  Et par glimt fra kvelden. Se på den fine gjengen ♥ Håper dere nyter ferien like mye som jeg gjør. Den har vært mer etterlengtet enn jeg først trodde! 

 • Publisert: 10.07.2017, 20:34
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Solstrand hotell og bad

 • Publisert: 08.07.2017, 16:28
 • Kategori: Blogg
 • Jeg tror ikke jeg sier så mye mer enn at det var en svært vellykket feiring av gullbryllup på Solstrand Hotell og Bad som ligger like utenfor Bergen. Vi koste oss maksimalt med masse latter og enormt mye god mat og drikke :)

  I kveld skal vi ha en liten sammenkomst med gode venner ute hos kjæresten, og solen har nettopp begynt å skinne opp. Satser på(og ser frem til) en innholds - og minnerik kveld. Nyt lørdagen ♥

 • Publisert: 08.07.2017, 16:28
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Cezinando, Bryson Tiller, The Weeknd og oss

 • Publisert: 05.07.2017, 11:10
 • Kategori: Blogg
 • I går fikk vi plutselig strålende sol over Bergen igjen og jeg var så heldig som hadde fri og fikk nyte dagen på sitt fulleste. Dagen startet med en god og lang tur, før jeg etterhvert dro videre på vors for å så dra på The Weeknd konsert sammen med en god gjeng. Til tross for litt uenigheter rundt der vi stod, ble det en kveld med masse god stemning og utslitte stemmebånd. I dag er jeg så uheldig og skal på jobb igjen, men før det blir det samme turen som i går! 

  Må forresten ikke glemme at oppvarmingen med Cezinando og Bryson Tiller var knall. Ha en fin onsdag! 

 • Publisert: 05.07.2017, 11:10
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • This week

 • Publisert: 03.07.2017, 00:58
 • Kategori: Blogg
 • For å snakke om denne ukens høydepunkt så er det uten tvil turen til Trondheim. Verdens fineste og koseligste by og vi bor sentralt og i et skikkelig koselig nabolag! Det er også kort vei til butikk, hvor vi har Rema 1000, Coop Prix og Bunnpris innenfor 10 minutters gåavstand. Sant skal sies at Bunnprisen er i nabobygget om det skulle være et nødkjøp i vente. 

  Å kutte fingeren min på jobb høres kanskje ut som en lite bagatell, men herregud så vondt det gjorde! Det skulle ikke mer til for å gjøre denne opplevelsen til ukens nedtur. Etter å ha blødd som en liten gris i et minutt eller to fikk vi heldigvis på plaster og jeg kunne fortsette jobbdagen med kun ekstrem dunking og et gjennomblødd plaster :) Bedre enn ingen plaster tenker nå jeg.

  Ukens sang må være Karpe Diems, "Sulten". Har hatt dilla på den sangen hele denne uken og hører på den altfor mye. Kommer sikkert til å bli lei, men da tar jeg bare en pause når den tid kommer, før jeg setter den på repeat igjen. 

  Ouff.. At vi alle flytter og begynner med helt forskjellige ting er uten tvil ukens tanke. Det er så skremmende, men samtidig så spennende! Alle gleder seg nok og det gjør jo jeg også, det er bare veldig mye på en gang. I tillegg har jeg tenkt mye på de vennene som er glad på mine vegne og jeg har mange av dem. Det betyr så mye og de er mer gull verdt enn de tror. Venner som ikke gleder seg på venners vegne mener jeg ikke er ordentlige venner, derfor er jeg lykkelig over å ha så gode venner rundt meg. 

  Burgeren på Døgnvill var helt grei for min del. For de som liker gode burgere treffer nok dette spisestedet matroten helt perfekt, men etter jeg spiste en burger under Landstreff Stavanger har jeg ikke hatt særlig sansen for burgerkjøtt. Fries'ene derimot var innmari gode her og blir derfor ukens mat. Sprø, men samtidig myke fries med salt og pepper var så innmari godt! 

  Ukens throwback må være til den helgen som var for ikke så altfor lenge siden. Som jeg skrev i innlegget "Public" var det en av de fineste helgene jeg kan huske på lenge! Alle mine nærmeste venner rundt meg, litt alkohol og et passe fint vær gjorde denne helgen til en 10/10 helg med mye moro og ekstremt mange minner. Krysser fingrene for en slik helg om ikke altfor lenge. 

  Så, det var vel det jeg hadde på hjertet om denne uken. Denne uken venter blant annet vin og matkveld allerede på mandagen, etterfulgt av The Weeknd-konsert på tirsdagen og hotellovernatting til helgen. En nokså booket uke, men uten tvil mer avslappende. Vi snakkes før dere vet ord av det :-)

 • Publisert: 03.07.2017, 00:58
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vin og god stemning

 • Publisert: 02.07.2017, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • Det er faktisk helt sykt at vi allerede er i juli. Om bare litt over 14 dager drar kjæresten og meg til Polen og allerede neste helg skal vi i gullbryllup! Tiden flyr avgårde, noe jeg synes er både positivt og negativt. Etter en uke med jobb nesten hver dag, fikk jeg endelig et ordentlig avbrekk i går, sammen med gode venner, vin, god mat og strålende stemning. Vil si det var både deilig og fortjent. 

  I dag har regnet igjen returnert til Bergen, så jeg tenker at en rolig søndag er innafor. Det kommer enda et innlegg senere som jeg tror dere vil like, inntil da så får dere nyte fridagen :-)

 • Publisert: 02.07.2017, 16:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Den perfekte fasaden

 • Publisert: 30.06.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • Er det ikke både ironisk og skummelt hvordan vi mennesker ønsker å fremstille oss selv? Hvor rart er det ikke at vi presser våre egne grenser for å passe inn i et samfunn, hvor ting gjerne ikke er så ekte som alle skal ha det til. Å være seg selv kan være vanskelig noen ganger. Spesielt vanskelig er det, når man ikke helt vet hvem man selv er. Det kan være dager man er skråsikker på hvordan man ønsker å være, og det kan komme dager hvor man stiller seg undrende til om det egentlig er slik man ønsker å fremstå. Jeg tenker at det viktige da er at vi bruker tid på prøve å finne ut av dette, fremfor å skape den fasaden vi bruker så mye tid og energi på å opprettholde. Personlig vet jeg godt hvor lett det er å rydde bordet for de fineste bildene, eller kaste klær og andre ting jeg har i hendene for at bildet skal se perfekt ut. 

  Det er så viktig å huske på at man har lov til å ha dårlige dager og. Et bilde uten sminke eller litt rufsete hår forandrer ikke følgertallet ditt, og litt rot i bakgrunnen gjør ikke at lesertallet ditt faller drastisk. Vi trenger å bli mer selvsikker på oss selv og vi trenger en god dose av realiteten for å klare dette. Ikke bare gjennom privatbrukere på Instagram eller overdrevent stygge bilder på Snapchat, vi trenger det offentlig og det burde vært like trendy å være seg selv som å pynte på hverdagen. 

  Det var dagens tanke! Nå skal jeg ut å nyte solen før jeg skal jobbe utover kvelden. Ha en fin fredag, snart er det helg ♥

 • Publisert: 30.06.2017, 12:08
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Sol, burger og fries

 • Publisert: 29.06.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå sitter vi på flyplassen og har akkurat vært i Taxfree-en og kjøpt litt småting. Dagen har vi tilbragt i Trondheim sentrum med 21 grader og sol og etter flere uker med dårlig vær, var det godt å kunne gå uten jakke og tunge klær. Etter å ha ordnet depositumskonto i banken sammen med utleier kikket vi litt i butikker, satt litt i solen før vi bestemte oss for å spise lunsj på Døgnvill. Fordi vi holdt på med å renne bort i varmen satt vi oss inn for å spise og den kalde aircondition-luften inne i lokalene gjorde virkelig godt imens vi spiste. 

  Flyet går ikke før syv-tiden, så vi har god tid til å slappe av og se litt i de andre butikkene som er her før vi drar. I og med at solen skinner vil jeg si det er perfekt flyvær, noe som forhåpentligvis resulterer i null forsinkelser. Kos dere videre denne dagen! Neste gang vi snakkes er jeg i Bergen :) 

 • Publisert: 29.06.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Vår helt egen leilighet!

 • Publisert: 28.06.2017, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • God kveld fine! Nå har kjæresten og jeg endelig kommet frem til Trondheim hvor vi skal tilbringe én natt i vår nye leilighet som vi skal leie mens vi skal studere her. Leiligheten er helt perfekt og jeg virkelig fornøyd! Utleier var også svært hyggelig og jeg er glad det er henne vi skal leie av mens vi bor her. I morgen står banken for tur for å ordne litt ting angående leiligheten, før vi drar til Bergen igjen. Det er mye som hører til leiligheten, men det er også en del som skal handles inn. Gleder meg som en liten unge til å gå på IKEA å handle masse småting, speil og ikke minst friske og fine blomster! 


  Seee så fint det er! Dette er like ved flyplassen.

  Ikke bare har vi fått ordnet leilighet, men jeg takket også ja til studieplass rett etter vi kom hit og er nå klar for å studere markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI til høsten! Jeg merker på hele meg at jeg er supergiret og gleder meg til å flytte opp hit. Jeg har vært i Trondheim et par ganger tidligere og byen er så fin så dette tror jeg blir helt perfekt, spesielt når alt skjer sammen med kjæresten♥ Litt kliss. Nå skal vi hive oss rundt og ordne litt småting som trengs, før vi drar til sentrum og nyter finværet. Ha en fin onsdag videre, så snakkes vi i morgen! Om du eller noen du kjenner skal studere ved BI eller studerer der allerede så ta gjerne kontakt. Jeg er veldig spent på miljøet og de menneskene som både går der og som jeg kanskje skal studere med :)

 • Publisert: 28.06.2017, 19:41
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Supergod og enkel salat

 • Publisert: 28.06.2017, 10:43
 • Kategori: Blogg
 • Helt siden(eller nesten) helt siden sommerferien startet har jeg spist verdens beste og enkleste salat til frokost. Salat i seg selv er jo ganske enkelt å lage og det finnes utallige oppskrifter på supergode og sunne salater, men å eksprimentere å lage sin egen er jo ikke helt feil det heller :) 

  I denne salaten har jeg valgt å bruke 1/2 salat, oppkuttet bacon, løk, mais, fullkornpasta og agurk. Du kan selvfølgelig bruke alt du selv ønsker i tillegg til dette, men jeg synes det er veldig godt! Salaten lages så enkelt som at du koker opp pasta, samtidig som du steker bacon. Start med å steike baconet på sterk varme, men skru fort ned til 4/5 på varmen. Mens du kontinuerlig snur litt på baconet, skjærer du opp løk, salat og agurk og det du ellers ønsker. Pastaen koker du etter henvisning på pakken. 

  Ellers pleier jeg å legge skiver med avokado på toppen og så krydre med curry, chilikrydder og litt piffi som jeg blander inn. Det er helt perfekt i mine øyne og gir meg en lett og god start på dagen. Ha en super onsdag! Dersom du har en god oppskrift på en salat eller noe annet digg, så legg gjerne igjen oppskrift. Jeg er alltid på jakt etter nye ting å prøve! :)

 • Publisert: 28.06.2017, 10:43
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Litt sommervarme

 • Publisert: 27.06.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • God dag, alle. Jeg er bare raskt innom for å si hei før jeg løper på jobb. I går presterte jeg å kutte pekefingeren min på en hobbykniv så jeg satser på en litt mer vellykket jobbdag i dag. Ellers har solen endelig kommet frem her i Bergen og i følge værmeldingen skal den vise seg helt frem til fredag. Forhåpentligvis stemmer det. Litt sol på kroppen er etterlengtet etter alle de regndagene som har sluppet seg løs over byen denne sommeren. 

  Buksedressen på bildet er kjøpt på Tise, men jeg tror den er fra Bik Bok. I morgen kommer en supergod oppskrift som jeg bruker nesten hver eneste dag nå som jeg har fri ♥ Nyt dagen, så snakkes vi snart! 

 • Publisert: 27.06.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Fremtidstanker

 • Publisert: 26.06.2017, 10:17
 • Kategori: Blogg
 • Det er ganske rart, at for min del, så er 13 års obligatorisk skolegang over. Fremfor meg ligger mine helt egne valg, og det er ikke lenger noen som står og forteller meg eksakt hva jeg skal gjøre eller når jeg skal gjøre noe. Det er helt opp til meg selv og ingen andre kan si noe på det. Selvsagt kan de mene noe om det, men helt til slutt er det jeg som bestemmer og det er jeg som tar avgjørelsen. 

  Som mange andre rundt meg har jeg valgt å studere videre med en gang etter videregående skole. Grunnen er så enkel at jeg trives svært godt på skolen med andre mennesker og jeg liker å kunne dele hverdagen min med andre. Denne gangen blir det jo ikke på samme måte som jeg er vant til før heller, så det er jeg veldig spent på hvordan blir. Fra å gå på skolen til en fast tid, til å kunne velge å vrake i når og hvilke forelesninger jeg vil på, blir nok en forandring uten like som jeg både tror og håper på blir veldig bra. 

  Sant skal sies at jeg forstår veldig godt de som velger å ta et friår eller sette studiene litt på pause, for jeg har selv hatt mine moments hvor tanken om å slippe alt ansvar med innleveringer og eksamener har vært fristende de gangene ting har vært sitt meste. Spesielt ungdomsskolen synes jeg var tung og dryg å komme seg gjennom, men etter videregående har jeg så mye mer energi som jeg akter å legge i det jeg skal gjøre til høsten. Til tross for at jeg velger å fortsette studiene mine og har en plan på det er det veldig rart at vi nå står på "egne bein". Ikke bare skal jeg begynne å studere på et helt annet nivå, men jeg skal flytte i tillegg! Noen rundt meg har allerede dratt i militæret og skal være borte ett år, mens andre skal flytte til andre byer. Venner som har vært rundt meg siden barneskolealder sprer seg til overalt i landet og gjerne utlandet og jeg merker at det kanskje er det jeg tar tyngst med denne fremtiden. Det at andre skal bevege på seg, det skremmer meg. At jeg selv flytter med kjæresten er ikke like skummelt.

  Heldigvis har vi sommerferie nå og den skal nytes hver eneste dag, enten det er jobb eller hytteturer.  Man ønsker alltid at ferier skal vare lenge, men denne ferien håper jeg varer ekstra lenge, slik at jeg får ekstra tid til å skape ekstra gode minner med de jeg er ekstra glad i ♥ Ha en strålende mandag dere! 

 • Publisert: 26.06.2017, 10:17
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Polen i sommer

 • Publisert: 25.06.2017, 15:30
 • Kategori: Blogg
 • Bildene er hentet fra Booking.com sine sider

  Senere i sommer setter kjæresten og jeg kursen mot Polen, mer spesifikt, Krakow, hvor vi skal tilbringe én uke sammen. Etter å ha sett Schindlers liste i går kveld har jeg bestemt at vi uansett skal besøke museumet for polske jøder og helst en dagstur til Auschwitz. Et besøk til fabrikken til Oskar Schindler står også på "ønskelisten" over steder jeg vil besøke mens vi er der. Vi skal bo på et leilighetshotell hvor vi har vår helt egen leilighet. Ut i fra anmeldelsene å dømme ligger vi perfekt til i Gamlebyen og bare en spasertur langs elven unna selve sentrum og shopping - ikke helt feil med andre ord. Om noen har vært i Polen før og har noe som "bør oppleves" så gi meg gjerne en lyd! :)

 • Publisert: 25.06.2017, 15:30
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Public

 • Publisert: 25.06.2017, 15:15
 • Kategori: Blogg


 • Et veldig lite glimt fra da jeg tok bilder på en liten lokal Pub her i Bergen for de som dere kan se på bildet. Denne kvelden var begynnelsen på en helt fantastisk bra helg med mange gode venner og mye latter. Med andre ord, en av de beste helgene jeg har opplevd på lenge. Sjekk gjerne ut bandets Facebook side her, og ikke nøl med å booke de for én kveld, dersom du bor i Bergen. 

 • Publisert: 25.06.2017, 15:15
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Meg 18 år

 • Publisert: 05.03.2016, 13:53
 • Kategori: Blogg
 • "Endelig" myndig. Endelig 18. Tusen takk for en fantastisk fin kveld i går og tusen takk for alle gratulasjoner. Dagen hadde ikke vært det samme uten hverken gratulasjoner eller de menneskene jeg er omringet av. <3 

 • Publisert: 05.03.2016, 13:53
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Pakker i posten

 • Publisert: 22.02.2016, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • For å være ærlig, så tror jeg det å få pakker i posten er noe av det gøyeste man kan oppleve i en hverdag. Selv om man vet hva som kommer er det like spennende og gøy når pakken først ankommer postkontoret/postkassen og man drar for å hente den. Denne gangen var det 2 pakker som lå og ventet på meg da jeg kom for å hente. Den ene pakken var fra Sportamore og inneholdt et ullundertøy fra Kari Traa, og den andre, et polaroidkamera som jeg vant på bloggen til Becca Alexandra. Om ikke lenge venter jeg enda flere pakker - blant annet fra Nelly, hihi. 

 • Publisert: 22.02.2016, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Ut med kjæresten

 • Publisert: 24.01.2016, 21:09
 • Kategori: Blogg
 • Til tross for dårlig vær ble gårsdagen ble brukt sammen med kjæresten, hvor vi var ute og spiste på Matbørsen. I antrekket dere ser over, gikk vi litt rundt i butikker før vi slo oss ned for å spise middag. Da middagen var spist opp, dro vi og kjøpte litt godt med oss hjem, før vi snurret film. Egentlig skulle vi dra på kino, men da det ikke var noen gode filmer å se, valgte vi heller å spare det til senere. Etter å ha sett 2 filmer og litt TV sovnet vi og våknet opplagt i dag, for å så gjøre oss klar for familiebesøk klokken fem. En rolig og veldig koselig helg med de jeg er glad i ♥ 

 • Publisert: 24.01.2016, 21:09
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Kulde

 • Publisert: 04.01.2016, 07:44
 • Kategori: Blogg
 • Etter svært våte dager her i Bergen, begynner kulden endelig å finne frem igjen og mye tyder på en bitende kald januarmåned. Gårsdagen ble brukt ute sammen med Christina og Carina og jeg merket at selv med skjerf og varm jakke, så skulle jeg gjerne hatt enda varmere klær på meg. Uken som kommer er meldt både kaldt og fint vær, men en del vind. Selv synes jeg alt er bedre enn regn, så jeg får heller bare kle meg godt den kommende uken :-) Hvordan er været der du er? 

 • Publisert: 04.01.2016, 07:44
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Er vi egentlig sammen?

 • Publisert: 16.10.2015, 12:15
 • Kategori: Blogg
 • Vi sitter i samme sofa, vi sitter rundt samme middagsbord og vi er gjerne i samme seng, men er vi egentlig sammen, eller er det bare fysisk? For som man ser på bildene, så er vi jo sånn sett sammen. Alle bildene fant jeg i en artikkel som BT nylig skrev, og jeg syns det var en liten oppvekker til alle oss som bruker mye av tiden på å se på en skjerm. 

 • Publisert: 16.10.2015, 12:15
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Stort hjerte

 • Publisert: 01.10.2015, 21:14
 • Kategori: Blogg
 • Om bare få timer er tordagen over, og da gjenstår det bare fredag, så kan jeg endelig rope høstferie og helg! Kan ikke beskrive hvor deilig det blir med litt fri, og hvor deilig det blir å se at alle alarmen før 9 den neste uken er slått av. Denne høstferien skal tilbringes i Roma, og jeg merker virkelig at reisefeberen stiger. Kofferten har til og med begynt å fylle seg opp med litt sommerlige klær, noe jeg ikke hadde trodd skulle få bli brukt før neste sommer, nå som høsten har inntatt Bergen. Jaja, jeg har absolutt ikke imot å bruke de enda litt lengre :)

 • Publisert: 01.10.2015, 21:14
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Reisefeber

 • Publisert: 27.09.2015, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • Om akkurat en uke har vi kommet frem til Roma, etter å ha tatt flyet 06:30 fra Flesland til Amsterdam, Schiphol og deretter fra Amsterdam til Roma. Selvom det er èn uke igjen, merker jeg at jeg begynner å glede meg ekstra mye. Det gjenstår enda fem skoledager, så kan jeg virkelig slippe reisefeberen til, med pakking og søvnløse netter før avreise.

 • Publisert: 27.09.2015, 14:51
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • REGN - ny butikk i Bergen!

 • Publisert: 08.09.2015, 20:41
 • Kategori: Blogg
 • Regn åpnet nylig her i Bergen og holder til i Strandgaten 75. Det er min stemors fetter og et par kompiser som står bak hele butikken og de har gjennom hele sommeren bygget og gjort klart lokalet for å med glede kunne åpne den 20.august 2015. Butikken har utrolig mange fine klær, både til gutter og jenter og jeg vil si det er verdt å ta en titt, om du befinner deg i nærheten! :-)

  Du kan følge Facebooksiden til Regn HER og Instagram-kontoen deres HER.

 • Publisert: 08.09.2015, 20:41
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Geilo, du er super

 • Publisert: 22.08.2015, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • Boblebad, turgåing, god mat og kjæresten ♥ Slik tilbringes dagene her på Geilo denne helgen. Med andre ord - en veldig koselig og avslappende helg med kjæresten og familien hans, før vi skal hjem igjen imorgen. 

 • Publisert: 22.08.2015, 18:18
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Varmt vær

 • Publisert: 30.07.2015, 13:36
 • Kategori: Blogg
 • De siste dagene har Bergen gitt oss bergensere noen skikkelig fine dager! Jeg har valgt å utnytte dette med å være ute i båt, sole meg, pusset opp rommet og kost meg i det fine været sammen med familie og kjæresten idag tok dessverre det fine været slutt, så jeg skal fortsette med å ordne på rommet. 

  Har du noen spesielle planer for idag? :)

 • Publisert: 30.07.2015, 13:36
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Ett lite bildedryss

 • Publisert: 19.07.2015, 14:48
 • Kategori: Blogg
 • Over ser dere litt av hvordan hytteturen vår har vært denne sommeren. Det har vært fisking, mye i båt, krabbemåltider og mye annet koselig! Været har ikke vært på sitt aller beste mens vi har vært der, men det har vært opplett de fleste dagene, så var vi så heldige å få fint vær 2 av dagene. Nå blir det 2 dager til hjemme, før Oslo står for tur i 3 dager  

 • Publisert: 19.07.2015, 14:48
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Halvt år

 • Publisert: 18.07.2015, 14:02
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag fine dere!

  Jeg kommer bare en kjapp tur innom for å fortelle at jeg er kommet hjem. Skal snart løpe ut døren for å møte kjæresten, for å så feire at vi har et halvt år sammen idag ♥ Planen er å dra ut å spise før vi drar hjem for å se på en film eller noe sånt. Været i Bergen idag passer seg nemlig ypperlig til det!


   

  Ønsker en fin lørdag, så snakkes vi imorgen! Da får dere oppdatering og bilder fra hytteturen også.

 • Publisert: 18.07.2015, 14:02
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Spørsmålsrunde

 • Publisert: 13.07.2015, 09:47
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag til alle. Igår reiser jeg på hytten sammen med familien, og der fins det ikke internett. Jeg tenkte derfor at jeg kan ha en spørsmålsrunde mens jeg er borte. Planen er å svare på spørsmålene så godt jeg kan når jeg kommer tilbake igjen. Så, om det er noe du lurer på - så har du sjansen nå.

 • Publisert: 13.07.2015, 09:47
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • På vei hjem til meg

 • Publisert: 12.07.2015, 09:41
 • Kategori: Blogg

 • 1. Body Chain HER // 2. Bikini HER


  3. Belly body chain HER // Øredobber HER

  Alt dette er nå på vei hjem til meg  Er altfor glad i nettshopping, men trenger en bikini og denne bikinien var perfekt! Body chain'ene var på tilbud og det samme med øredobbene, så det ble like så godt med meg det også. Linkene til alle produktene åpner seg i et nytt vindu.

 • Publisert: 12.07.2015, 09:41
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Booket og klar

 • Publisert: 11.07.2015, 09:32
 • Kategori: Blogg

 • Bilder hentet fra Booking.com sine sider her

  Endelig var turen til Oslo bestilt! Jeg snakket for såvidt om den tidligere, og nå er den booket og klar. Vi skal reise ned tirsdag 21.juli og tilbake igjen torsdag 23. Hotellet vi valgte ligger ganske sentralt og ser utrolig fint og moderne ut. Alt i alt koster det oss 1600 kroner for 2 dager oss i Oslo, per person. Det er med fly og hotell. Vil ikke si at det er den verste prisen? 

  Kjenner jeg gleder meg utrolig  mye allerede. Tror og håper det blir en like fin tur som sist gang, om ikke enda finere 

 • Publisert: 11.07.2015, 09:32
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Egon og kino

 • Publisert: 10.07.2015, 18:21
 • Kategori: Blogg
 • Hei, fine dere. 

  Idag har ikke dagen gått i stort mer enn å male en mur og slappe av. Gårsdagen gikk utpå å slaske hjemme før det ble en tur på Egon, etterfulgt av en kinotur for å se "minions". Er utrolig glad i barnefilmer, og denne skuffet så absolutt ikke. Om man liker animasjonfilmer, så vil nok denne passe bra.

  Nå skal jeg snart komme meg i dusjen og komme meg ut av maleklærne før det blir middag.

  Da gjestår det bare å ønske dere en riktig god helg ♥

 • Publisert: 10.07.2015, 18:21
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Bestilt

 • Publisert: 10.07.2015, 01:14
 • Kategori: Blogg

 • // kan kjøpes HER 

  Etter mye om og men ble disse sandalene endelig bestilt hjem til meg! Det var tilbud på ASOS og jeg syns disse var utrolig fine. Fant også mange andre flotte modeller, men med mine små bein hadde de ikke min størrelse igjen da jeg endelig tok meg sammen og skulle bestille. Jeg bestilte også en bikini fra AliExpress for 80 kr som du kan se her. Jeg kjøpte den som er nummer 5. 

 • Publisert: 10.07.2015, 01:14
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • God frokost blir god morgen

 • Publisert: 09.07.2015, 14:59
 • Kategori: Blogg
 • God dag, fine dere! Etter å ha klart å drøle oss opp av sengen i 1-tiden, har vi spist en skikelig frokost og er nå klar for å starte dagen. Kjæresten er ute og klipper plenen, mens jeg sitter her og lurer på hva effektivt jeg skal gjøre idag. Har allerede hengt opp klesvask, så får se hva mer som kan gjøres, før det eventuelt blir en kinotur ikveld  

  Hva er deres planer for idag?

 • Publisert: 09.07.2015, 14:59
 • Kategori: Blogg
 • 9 kommentarer
 • Oslo

 • Publisert: 08.07.2015, 22:46
 • Kategori: Blogg
 • Hei igjen, fininger  

  De siste dagene har det vært dårlig vær her i Bergen og lite å snakke om, da jeg kun har lagt inne og døset med film og godteri. Det er fortsatt ikke veldig fint vær, men imorgen ser det ut til å bli sol ihvertfall. Morgendagen skal gå i å male og så forhåpentligvis en kinotur på kvelden for å se Minions, etterfulgt av middag på Egon.

  Som jeg har sagt tidligere, så blir det ingen stor ferietur på oss denne sommeren. Derfor drar kjæresten og jeg på kjæreste/helgetur til Oslo senere nå i juli etter vi fant noen billige billetter på Norwegian. Vi har gjort det en gang før og da dro vi med fly til og nattoget tilbake igjen samme dag, men denne gangen skal vi altså være en helg - noe jeg tror blir superkoselig 

  Er det forresten noen som vet om et sentralt hotell som ikke er så altfor dyrt?

 • Publisert: 08.07.2015, 22:46
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Familiebesøk

 • Publisert: 05.07.2015, 13:47
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag, fine dere. Igår fikk Bergen oppleve enda en varm dag, noe som kjentes fantastisk på kroppen. Dagen ble tilbragt sammen med fine Christina nede på stranden, før vi tok turen til byn. Det ble spist 3 is og tatt masse bilder før jeg tok turen videre ut til kjæresten, hvor det ble spist unna enda en is og litt sjokolade. En veldig koselig dag med andre ord.


  @christinadaaelampe

  Det som står på planene for idag, er familiebesøk til kusinen til kjæresten. Hun fyller år og skal feire dette med grillfest sammen med familien. Besøket starter klokken 3, så jeg må nesten løpe og gjøre meg klar. Ha en fin søndag dere ♥

 • Publisert: 05.07.2015, 13:47
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Badings

 • Publisert: 04.07.2015, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god dag, fine dere! Nå skal jeg snart løpe ut døren for å møte Christina. Været i Bergen er på topp igjen idag og vi tenkte å utnytte dette med en liten tur i sjøen. Om vi kommer oss uti da selvfølgelig. Etter det skal jeg ut til kjæresten for å nyte resten av lørdagskvelden der. 

  Da gjenstår det bare å ønske dere en fin lørdag videre ♥

 • Publisert: 04.07.2015, 13:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • En vellykket dag

 • Publisert: 03.07.2015, 21:21
 • Kategori: Blogg

 • Lukas, kjæresten "storebror" og Thomas

  Klokken 1 satt mine to små tvillingbrødre og meg på en buss ut til kjæresten. Etter 1t med buss var vi fremme. Kjæresten hadde allerede funnet frem det han eier av Lego Star Wars, så småbrødrene mine var helt i ekstase da vi kom inn døren og startet å bygge og leke. Da lekingen var unnagjort spiste vi pizza, etterfulgt av litt Star Wars-spilling og film. 

  Idet klokken rundet 8 satt vi igjen på bussen, og denne gangen var det hjemover. Alt i alt en veldig vellykket dag med familien!

 • Publisert: 03.07.2015, 21:21
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Litt varme på kroppen

 • Publisert: 02.07.2015, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • Litt varme og litt varme. Kan vel mer si opp mot 25 grader og kanskje mer + steikende sol. Været i Bergen har vært helt fantastisk og det har familien og jeg utnyttet på det sterkeste. Klokken ett var vi på vei opp fløyen, og videre bak fløyen hvor fant et sted vi grillet, spiste og koste oss i solen.


  ♥♥♥♥♥

  Nå tenkte jeg å ta turen ned på butikken for å kjøpe en pakke med is og deretter ta sengen. Håper dere har hatt en like fin dag som jeg har!

 • Publisert: 02.07.2015, 21:06
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Jeg selger!

 • Publisert: 29.06.2015, 22:54
 • Kategori: Blogg
 • Hei dere!

  Jeg selger nå min Macbook Pro 13", fordi den ikke blir brukt lengre. Det er en 2012-modell, kjøpt i 2013. Den ble kjøpt 11.mai og lagt på hyllen august samme året, så den er veldig lite brukt. Syns det ble litt for dumt å legge den vekk og la den støve ned, så derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å selge den. Den er i tipp topp stand, og jeg har i hele natt, drevet med å slette alt og resette macen så den skal være helt klar for videresalg. Om noen er interresserte eller vet om noen, kan de kontakte meg her på bloggen eller de kan se på denne linken her. Jeg har nemlig lagt den ut på Finn.no for å øke sjansen for salg. 

  Været her i Bergen som så ut til å bli så flott snudde fort, og det har regnet de to siste dagene. Heldigvis er det meldt fint vær fra imorgen av, så jeg får håpe på at det stemmer. Merker det trengs litt ordentlig sommer etter en så lang og tung vinter. Har også vært ute med litt jobbsøknader idag, så vi får se hvordan det går. Satser alltid på det beste.

   Hvordan bruker du sommerferien din?

 • Publisert: 29.06.2015, 22:54
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Solnedgang

 • Publisert: 27.06.2015, 13:59
 • Kategori: Blogg
 • I natt sov jeg hos kjæresten som bor på Sotra, og på grunn av det fikk jeg med meg en av de fineste solnedgangene på lenge! Bildet som er øverst, er uredigert, og som dere forstår, var det helt fantastisk å se på. Av folk som hadde god utsikt igår, ikke bare fra Sotra, men fra andre steder i Bergen også, fikk nok se helt nydelig solnedgang igår.

  Så du solnedgangen fra der du bodde? 

 • Publisert: 27.06.2015, 13:59
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Endring i planene

 • Publisert: 26.06.2015, 01:39
 • Kategori: Blogg
 • Noen ganger går ikke ting slik man skulle ønske, og det er jo synd. Sommerferien i år skulle egentlig vært en tur til London nå på mandag, men det måtte avlyses på grunn av ting i familien. Det positive med det, er at jeg heller reiser til Roma med kjæresten og hans familie i høstferien, noe jeg tror blir utrolig koselig ♥ Så på grunn av det, blir planene i somme å slappe av her hjemme og eventuelt en hyttetur til Geilo ut i august. Kanskje det blir noe før det også, hvem vet. 


  Skal dere noe kjekt i sommer? 

 • Publisert: 26.06.2015, 01:39
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Sommervær fører til sommerklær

 • Publisert: 21.06.2015, 19:13
 • Kategori: Blogg
 • Ser man det? Vi fikk litt sommer i Bergen også! Skal si det var godt etter så mange dager med regn og surt vær. Både igår og idag har solen skint med en god temperatur i luften. Slik det ser ut, får vi beholde dette godværet litt til, noe jeg ikke ser noe negativt i. 

  Grunnet finværet igår ble dagen tilbragt en liten tur på IKEA, etterfulgt av is og litt tråkking i byn, før kjærsten og meg dro hjem og koste oss med reker og film. 

  Hvordan har du tilbragt din helg? 

 • Publisert: 21.06.2015, 19:13
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Forandringer fryder

 • Publisert: 20.06.2015, 00:44
 • Kategori: Blogg
 • Vel, det er utrolig lenge siden jeg har rørt bloggen, utenom det forrige innlegget mitt. Etter jeg sluttet å blogg har det skjedd mye. Jeg sluttet vel å blogge like etter jeg staret på videregående skole, og kan nå si at jeg har fullført 1.klasse og har tatt sommerferie med 7 av 9 karakterer som femmere! Ellers har jeg fått meg kjæreste hvor vi snart har 6 måneder sammen og jeg har klippet meg kort - noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre i mitt liv, og sist, men ikke minst, så er strengen endelig av!


  avslutning med vg1 -


  - Akvariet med kjæresten -


  - Emma, meg, Marie -  Bildene over er tatt med mobilen og er bare noen få snutter av hvordan jeg har det for tiden. Hvordan går det med dere? 

 • Publisert: 20.06.2015, 00:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • YouTube-video

 • Publisert: 03.06.2015, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • Hei, dere! Lenge siden sist. Jeg kom egentlig innom for å fortelle dere om en kortfilm vi har laget på skolen. På grunn av dette har vi en konkurranse pågående, hvor vinneren får middag av lærerne. Konkurransen er å få flest views. Om dere ville være så snille å trykke på denne linken(Casino Lokal kortfilm) hadde dere vært noen engler. Om dere vil være enda søtere, så del den til vennene deres også. PS: filmen åpner seg i nytt vindu


  En av hovedskuespillerne: Jonas Blomberg

 • Publisert: 03.06.2015, 11:38
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Blogg anbefaling

 • Publisert: 27.10.2014, 16:20
 • Kategori: Blogg


 • Vet ikke riktig hva jeg skal si om denne bloggen. Den er skrevet av 19 år gamle Albertine fra Trøndelag. Bloggen hennes handler for det meste om foto, klær og mote, men også noe hverdag, som jeg har fått inntrykk av. Hele bloggen vil jeg si har et proffesjonelt preg over seg. Ikke bare bildene, men også hvordan hun skriver, designet, redigeringene og bildene generelt. Måten hun skriver på er så enkel, men samtidig utfyllende. Bildene er så flott redigert og man ser at hun har tatt seg tid til det hun viser frem. 


  Hun er flink til å oppdatere bloggen med antrekksbilder og jeg elsker stilen hennes. Den er så inspirerende! Hun er fantastisk flink til å kombinere klær, farger og stiler. Skal ikke legge skjul på at hun kler alt heller da! Oppi dette så har hun en blogg med variert innhold og det er slett ikke det samme om og om igjen, selvom det kanskje høres slik ut. Hun har også laget et par gratisdesign og har DIY-innlegg her og der. For meg er hun virkelig en stor insiparsjon, om jeg skal si det kort fortalt.


  Grunnen til at jeg personlig elsker bloggen hennes, er fordi hun har så mye foto. Jeg blir insiprert av bildene hun tar og kvaliteten og redigeringene. Det er ingenting jeg misliker med denne bloggen, noe jeg tviler på noen gjør, for det er ikke noe å mislike med den. En blogg med variert innhold og god kvalitet som denneskal man lete lenge etter!
  //bilder hentet fra Albiss.blogg.no

  Om du ikke har lest bloggen hennes før, så finner du den her. ♥

 • Publisert: 27.10.2014, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • 14 kommentarer
 • Homemade pizza

 • Publisert: 19.10.2014, 19:18
 • Kategori: Blogg
 • Nå har jeg akkurat spist en deilig hjemmelaget pizza sammen med familien og tenkte jeg skulle ønske dere en fin søndag! Håper og at helgen deres har vært bra ♥ Det har ihvertfall min. Hvordan har din helg vært? 

 • Publisert: 19.10.2014, 19:18
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • I det siste

 • Publisert: 12.09.2014, 23:32
 • Kategori: Blogg

 • I det siste har det skjedd mye. Veldig mye. Er rundt 1 måned siden jeg "sluttet" å blogge nå og på den måneden har hele livet mitt snudd seg. Jeg har startet på videregående skole på media og kommunikasjon ved Akademiet Vgs i Bergen. Her har jeg blitt kjent med noen fantastiske mennesker, jeg ikke kunne byttet ut med noen andre. Starten på videregående kunne ikke vært bedre og kunne ikke vært mer fornøyd med linjen. I tillegg har jeg merket at energien er kommet på et helt annet nivå og jeg syns dagene og ukene flyr avgårde.

  Slik har det aldri vært før! Nå håper jeg det holder seg slik fremover, da kan jeg virkelig ikke klage på livet. 
  Hvordan går det med deg for tiden? ♥ 

 • Publisert: 12.09.2014, 23:32
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Smiiil

 • Publisert: 19.08.2014, 09:40
 • Kategori: Blogg

 • -  <3  -


  Noen ganger vet jeg ikke hva jeg skal si om meg selv, men jeg trives til tider veldig godt i eget selskap. Som på bildene over. Var stygt vær og hadde lest ut bøkene på hytten, så endte opp med appen "Oldify" og fy så gøy jeg hadde det med meg selv. Må si jeg ser rålekker ut med regulering som 60-70 åring!

  Jaja, da var min oppgave å spre litt hverdagsglede fullført! Nå skal jeg løpe til bussen. Snakkes senere, vakre 

   

  5927361067

 • Publisert: 19.08.2014, 09:40
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Throwback

 • Publisert: 18.08.2014, 18:39
 • Kategori: Blogg

 • Som for meg og mange andre, så begynte skole og jobb igjen idag. For min del, har det vært en spennende dag hvor jeg har møtt mange nye folk - noe jeg elsker! Over ser dere bilder fra min sommerferie 2014. Det er kanskje ikke så mye, men det er de beste minnene fra ferien. Bildene er fra Trondheim, London, hyttetur, strand, fiske og fjellturer ♥ Nå gleder jeg meg enormt til å endelig starte skoleåret og komme i rutiner.

  Allerede på onsdag skjer det en liten overrakelse, det skal dere få vite mer om imorgen. Dere kan også melde dere på en konkurranse om å vinne et polaroid kamera her!

  Er du glad for å begynne i jobb/på skole igjen? 

 • Publisert: 18.08.2014, 18:39
 • Kategori: Blogg
 • 11 kommentarer
 • Girls night

 • Publisert: 17.08.2014, 17:02
 • Kategori: Blogg

 • -  Bildet er fra sommeren 2013  -


  Nå skal jeg snart ture opp til kjære Luna hvor vi skal ha en kosekveld før skolen starter igjen. Kommer nok flere også, så satser på en vellykket siste-feriedag ♥ Ha en fin kveld videre!

 • Publisert: 17.08.2014, 17:02
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • Nike shoes

 • Publisert: 13.08.2014, 10:28
 • Kategori: Blogg • Disse fine skoene fra Nike Air Max Thea ble med meg hjem fra London tidligere i sommer. Elsker virkelig fargen og behagelige er de også. Skal love dere at disse har blitt brukt godt siden dem kom hjem, hihi ♥ Vil fort nevne at jeg er med i en konkurranse på bloggen til Mathilde. Bli med du også ved å trykke her!

  Hva syns du?

 • Publisert: 13.08.2014, 10:28
 • Kategori: Blogg
 • 12 kommentarer
 • Snill barnepike

 • Publisert: 09.08.2014, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • Siden jeg er verdens beste søster og barnepike, så tar jeg med mine to små troll som dere ser over, på kino. Idag skal vi se Dragetreneren 2 noe jeg håper de blir fornøyd med(det bør de, for vanligvis når jeg er barnepike sitter vi og slåss om tven) neida. Men jeg håper de får en koselig tur til byen! Vi skal også spise i byn, så får se hvor det blir. ♥

  Har du sett Dragetreneren? Hva kan du si om den?

 • Publisert: 09.08.2014, 12:45
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Forfriskende dag

 • Publisert: 23.07.2014, 18:07
 • Kategori: Blogg


 • -  Nybadet  -


  Nå har jeg akkurat spist middag og skal til og sett meg ned med en forfriskende kopp med iste og en liten toppris bar. Må beklage veldig sent innlegg! Startet dagen med å dra for å handle litt deretter har jeg tilbringt tiden på stranden. Været er fantastisk så imorgen blir det badings også! Hva har du gjort idag? ♥

 • Publisert: 23.07.2014, 18:07
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Klar for jentetur

 • Publisert: 16.07.2014, 14:33
 • Kategori: Blogg
 • -  Redigert i Afterlight  -  Da var endelig dagen her! Har gledet meg så lenge nå, og nå er det endelig tid. Skal snart løpe ut døren, for har et par småærender så er det avgårde til flyplassen. Flyet går 19:10 og skal være fremme 21:10. Kommer ikke til å blogge før jeg kommer frem og kanskje ikke før imorgen, men det ser dere :-)

   

 • Publisert: 16.07.2014, 14:33
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Fra 26. juni - 12. juli

 • Publisert: 13.07.2014, 16:46
 • Kategori: Blogg
 • Jeg startet med å være på hjemgården til familien en liten halvtime + utenfor selve Trondheim by, retning Melhus. Her var jeg i 1 uke. På denne uken besøkte jeg masse familie, min bestevenninne Julie som tidligere nevnt ooog jeg var over til Sverige på en såkalt "harryhandel". Ikke det at jeg fikk med meg så mye hjemover. Kjøpte en eske med Capri Sonne og en chips(som forresten smaker himmelsk). Så om dere skal over til Sverige, kjøp med dere en pakke popcorn med cheddar smak fra merket Estella!


  Vel. Etter 1 uke på hjemgården dro familien ut på en hytte på en av øyene utenfor Trondheim. På denne uken har jeg opplevd litt av hvert. Jeg har tatt opp sei på stang som veide opp mot 5 kg og jeg har sett en 10,1 kg stor torsk komme opp av havet. Selv har jeg gjort opp fisk og sett ut som en og annen kråke med fiskeblod i ansiktet og skinnrester i håret. Badet har jeg også. På hytten var vi da til fredag før vi dro tilbake til hjemgården.  Vel hjemme på gården var det 27 grader i luften, så vi dro like gjerne og badet da også. 24 grader i vannet og landgrundt. Til slutt kom lørdag 12.juli hvor vi dro hjem igjen til familien i Bergen.♥ Her skal jeg være frem til 16.juli, da flyr jeg til London med mamma på jentetur ♥♥

 • Publisert: 13.07.2014, 16:46
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Frøya

 • Publisert: 05.07.2014, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • Da var vi kommet frem på hytten! Etter 2 timers kjøretid er vi fremme på en veldig fin og idyllisk hytte redd ved sjøen hvor det til og med er tv og internett. Temperaturen er på 27 grader i skyggen og solen steiker rett på oss. Nå gleder jeg meg til å slappe av her og nyte ferien på det maksimalet sammen med mine kjære ♥♥♥

  Har egentlig flere bilder, men internett er ikke superraskt og tålmodigheten min er ikke superlang hehe 

  Hvordan er været der du er? 

 • Publisert: 05.07.2014, 15:02
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Flotte jenter

 • Publisert: 22.06.2014, 17:10
 • Kategori: Blogg • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

 • Publisert: 22.06.2014, 17:10
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Grunnskolen ferdig

 • Publisert: 20.06.2014, 01:17
 • Kategori: Blogg


 • Jeg har gått 10 hele år på skolen nå, altså er jeg ferdig med grunnskolen. Det er helt sykt og det skremmer meg hvor fort tiden går. Vitnemålsutdelingen var utrolig koselig og det blir både rart og trist å ikke se igjen alle de herlige ansiktene til høsten. ♥ Likevel gleder jeg meg veldig til videregående! 

 • Publisert: 20.06.2014, 01:17
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Familie kos

 • Publisert: 07.06.2014, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • Igår hadde familien en tradisjonell taco-fredag hvor vi koste oss og senere så på Mord og Mysterier. En kjempefin dag med tanke på byturen jeg hadde tidligere på dagen sammen med mamma ♥ 


  Canon Eos 650D 50mm/1.8 redigert i Photoscape

 • Publisert: 07.06.2014, 13:32
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Blue raincoat

 • Publisert: 11.05.2014, 22:30
 • Kategori: Blogg

 •      ♦ urbanshop 699,-

 • Publisert: 11.05.2014, 22:30
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Enda en fin vårdag

 • Publisert: 20.04.2014, 10:11
 • Kategori: Blogg
 • Som dere kan se, hadde vi en fantastisk dag på hytten på fredag! Igår var det en rolig dag, mens idag skal familien opp på Fløien sammen. Håper dere nyter søndagen deres, det skal jeg ♥

 • Publisert: 20.04.2014, 10:11
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Grillkos

 • Publisert: 18.04.2014, 11:43
 • Kategori: Blogg
 • I skrivende stund er jeg på vei til hytten for en dagstur hvor vi skal fiske, grille og bare ha det koselig sammen med familien ♥ det er også fint vær i Bergen idag, noe som er perfekt når vi skal på hytten! 


  Bildet er fra forrige tur i fjor sommer.

  Håper alle har en super fredag videre ♥

 • Publisert: 18.04.2014, 11:43
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Lykkelig av å være lykkelig

 • Publisert: 14.03.2014, 07:49
 • Kategori: Blogg
 • Det er så mye bedre å være glad enn å være sur og sint og det er vel de fleste enig i. Glemt alt drama og prøv å ikke legge deg bort i det, men hold deg unna. Spis sunt og tren og jeg lover at humøret stiger automatisk uten å måtte gjøre mer enn det! Ellers så skal jeg først ha tentamen i engelsk, før jeg ikveld skal i besøk.  Ha en super dag videre og nyt helgen ♥♥

 • Publisert: 14.03.2014, 07:49
 • Kategori: Blogg
 • 7 kommentarer
 • hits